BUNNI logo

BUNNI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BUNNI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3850
BUNNI logo
Website
bunni.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BUNNI

De boekhouding doen. Het is iets waar heel wat ondernemers een absolute rothekel aan hebben. Het is vaak dan ook nodeloos ingewikkeld en neemt verdomd veel tijd in beslag. Zoek je naar een manier om jouw boekhouding gemakkelijker te beheren te maken? Dan kan je terecht bij BUNNI. Maar werkt BUNNI wel zoals beloofd? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen de diensten van BUNNI? Op deze pagina vind je heel wat reviews over BUNNI. Zo kan jij op basis van de ervaringen van echte klanten een gefundeerde mening vormen.

Over BUNNI

BUNNI is een website die software aanbiedt die de boekhouding simpel maakt. Het is een programma gemaakt op maat van de ondernemer die eigenlijk niet kan boekhouden. Het bedrijf is nog maar net actief op de markt en werd opgericht door ondernemers Dirk Boer en Sjors Ferwerda. De doelstelling van het bedrijf is om jou als klant tijd te besparen en vooral veel moeite te besparen. BUNNI werkt met Europese servers die bovendien dagelijks een back-up maken. Tevens worden alle data altijd via een beveiligde verbinding opgestuurd en opgeslagen. Ook is het zo dat er gekozen is voor simpliciteit. Dat betekent dat je bij BUNNI geen moeilijke termen zoals beginbalans terug gaat vinden. Het is een intuïtief programma waar je geen voorkennis voor moet hebben. Gewoon aan de slag! Zit je met vragen en/of problemen? Heb je misschien advies nodig? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst.

Waarom kiezen voor BUNNI?

Bij BUNNI kan je dus terecht om als ZZP’er jouw administratie sterk te vereenvoudigen. Het programma dat op de website aangeboden wordt heeft verschillende functies die we even op een rijtje zetten. Er is de urenregistratie, een rittenregistratie, functies voor facturen & offertes, boekhoudkundige software en je geniet bij BUNNI ook regelmatig van gratis webinars over boekhouden en ondernemen. Daarnaast heeft BUNNI ook een mobiele app waar heel wat van de functies in verwerkt zitten. Natuurlijk test je alles graag zelf eerst even uit. Daarom kan je bij BUNNI een maand lang gratis uitproberen. Na de proefperiode kan je ervoor kiezen de dienst stop te zetten of in ruil voor een maandelijks bedrag verder te zetten. Wie in deze opstartfase trouwens een maandelijks abonnement afsluit kan de rest van de looptijd genieten van een verlaagde prijs! Blijf je graag op de hoogte van nieuws uit de onderneming of van aanbiedingen? Dan kan je de social media pagina’s van het bedrijf volgen.

Is BUNNI betrouwbaar?

BUNNI is een bedrijf dat nog maar net is opgericht. Toch zijn er wel een aantal elementen die in het voordeel van de website spreken als het gaat over betrouwbaarheid. Zo vind je op de website alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug zoals onder andere het nummer van de Kamer van Koophandel. Ook beschikt BUNNI over een eigen klantenservice waar je bij vragen en/of problemen terecht kunt en is er een grote aanwezigheid op sociale media. BUNNI werkt met een beveiligde verbinding op basis van het secure SSL-certificaat en het is ook zo dat je op de website zelf heel wat beoordelingen van echte klanten terug kunt vinden. Kortom: het heeft er alle schijn van dat BUNNI een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Dan kan je best eerst even de pagina “Hulp” doornemen. Hier vind je heel wat informatie terug over BUNNI en zijn functies. Helpt dit niet? Dan zijn er verschillende manieren om de klantenservice te contacteren. Je kunt een brief sturen, je kunt telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren, een mail sturen of een chat opstarten via de social media accounts. Meestal krijg je bij BUNNI binnen enkele uren een reactie op werkdagen. Heb je een klacht voor BUNNI? Dan stuur je jouw klacht bij voorkeur per mail op. Een andere optie is om jouw klacht neer te leggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij al gebruik van BUNNI? Of deed je dat even tijdens de proefperiode en ben je er nu mee gestopt? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jou ervaring met BUNNI. Hoe zou jij de software van het bedrijf beoordelen? Is boekhouden en de administratie bijhouden echt gemakkelijker met BUNNI? Helpt de klantenservice je vlot en vriendelijk verder? Wat vind je van de prijs? Schrijf op deze pagina jouw review over BUNNI en vertel anderen waarom dit bedrijf al dan niet een goed idee is.

Reviews over BUNNI

Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Yobbers logo
Yobbers
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BUNNI

Het bedrijf BUNNI is geverifieerd door ons. De webshop bunni.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BUNNI is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BUNNI maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bunni.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van bunni.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BUNNI.

Geplaatst op: 19-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne tool

Het boekhoudprogramma werkt echt super. Je leert het erg snel en zodra je alles kent dan werkt het echt fantastisch. Alles is erg overzichtelijk en het geeft een hele boel rust.

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Puck W.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BUNNI


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Yobbers logo
Yobbers
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BUNNI een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BUNNI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BUNNI actief?

BUNNI is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BUNNI reviews? Dan kun je naar de website van BUNNI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie