Feenstra logo

Feenstra reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Feenstra reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4627
Feenstra logo
Website
feenstra.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Feenstra

Heb je een nieuwe cv-ketel nodig of wil je graag airco in je woning, dan kun je zomaar in contact komen met Feenstra. Ook als je de ventilatie in je huis of kantoor wilt aanpakken is de kans groot dat je dit bedrijf tegenkomt. Voor veel mensen is Feenstra een bekende speler op de markt. Wellicht voor jou nog niet. Of je wilt gewoon eerst eens wat meer weten over de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf. Ga je een warmtepomp of airco kopen, dan is dat tenslotte niet de meest goedkope uitgave. Groot gelijk om er eerst wat reviews op na te slaan. De recensies over Feenstra zijn al door ons op een rijtje gezet. Je vindt ze hier handig samengevat. Bekijk de beoordelingen van anderen en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze webshop wilt bestellen.

Over Feenstra

Heb je het over Feenstra, dan heb je het over een bedrijf dat klanten graag voorziet van een passende techniek. Feenstra is er niet alleen bij de aanschaf, maar ook tijdens het gebruik mag je terugvallen op hun service. Feenstra verzorgt namelijk ook het onderhoud. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat mensen zorgeloos kunnen wonen en werken. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en veiligheid. Feenstra heeft al een vrij lange geschiedenis. Ze zijn al opgericht net na de oorlog, in 1947. Inmiddels werken er meer dan 800 gecertificeerde vakmensen bij dit bedrijf. Er is veel aandacht voor de overdracht van deze kennis en ervaring aan de nieuwe generatie. Dit gebeurt door middel van onder meer bijscholing, interne opleidingen, begeleiding en het koppelen van ervaring aan jong talent.

Waarom kiezen voor Feenstra

Een van de redenen waarom je zou kiezen voor Feenstra is de lange geschiedenis. Een bedrijf dat al zo lang actief is op het gebied van onder andere verwarming, ventilatie en veiligheid, heeft zeker kennis van zaken. Verder is het ideaal dat er altijd een monteur in de buurt is. Heb je op een vervelend moment een storing, dan weet je dat er snel iemand langs kan komen voor een reparatie. Zelfs midden in de nacht kun je een beroep doen op deze service. Dat is natuurlijk een groot voordeel van een bedrijf met zoveel medewerkers. Staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel, dan is dat ook nog een reden om te kiezen voor dit bedrijf. Tenslotte is het ideaal dat er op de site een ruim assortiment beschikbaar is. Zo weet je zeker dat er ook voor jouw situatie de beste oplossing mogelijk is.

Is Feenstra betrouwbaar?

Veel mensen hebben weleens gehoord van Feenstra. Vraag je op een verjaardag of mensen ervaring hebben met dit bedrijf, dan is de kans groot dat er bij heel wat mensen een lampje gaat branden. Er zijn in heel wat woningen apparaten van Feenstra aanwezig. Hun lange historie vertelt je al veel over hun betrouwbaarheid. Ook is het veelzeggend dat Feenstra zelf de eigen mensen opleidt. De klantenservice is uitstekend bereikbaar, zelfs midden in de nacht als dat nodig is. De reviews van andere consumenten vertellen over het algemeen alleen positieve verhalen en tenslotte zie je dan op de website ook nog dat er heel wat certificaten aanwezig zijn. Een aantal voorbeelden zijn onder andere: InstallQ, Techniek Nederland, Kiwa en VCA.

Klantenservice en klachten

Voor niet dringende vragen is Feenstra op werkdagen bereikbaar via Twitter en via de telefoon. De klantenservice is ook bereikbaar via de mail en via onder andere Facebook. Nu zijn er echter heel wat vragen die je ook op de website al beantwoord ziet. Heb je dringend iemand nodig, zelfs midden in de nacht, dan is daar een speciaal storingsnummer voor dat je kunt bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij tevreden over de ventilatie in je woning? Is dit verzorgd door Feenstra? Voel je je veilig in je eigen woning, omdat er een medewerker van Feenstra langskwam voor advies en installatie? Schrijf dan een review om andere consumenten te helpen. Wellicht had je een keer midden in de nacht een monteur nodig in verband met een dringend probleem. Het is dan altijd even spannend of er daadwerkelijk snel een monteur op de stoep staat. Heb jij dit een keer meegemaakt met dit bedrijf, dan is het fijn als je dat beschrijft in je recensie. Zo help je andere mensen die nog twijfelen of ze wel of niet bij Feenstra willen kopen.

Reviews over Feenstra

Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
10 beoordelingen
5
Adzuna logo
Adzuna
2 beoordelingen
9
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Feenstra

Ons team van experts heeft Feenstra geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Feenstra bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Feenstra is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Feenstra is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van feenstra.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Feenstra.

Geplaatst op: 15-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Professioneel vakmanschap

vandaag een intergas ketel geinstalleerd. Monteur heeft alle leidingen aangepast. Dit heeft hij op een zeer professionele wijze gedaan Zelf heb ik zijdelings ook in dit vak gewerkt De monteur heeft gewoon perfect en keurig werk afgeleverd in een super snelle tijd. Ik zal Feenstra zeker aanbevelen bij familie en kennisen

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Willem K.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Feenstra


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
10 beoordelingen
5
Adzuna logo
Adzuna
2 beoordelingen
9
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Feenstra een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Feenstra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Feenstra actief?

Feenstra is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Feenstra reviews? Dan kun je naar de website van Feenstra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie