ohdeer logo

ohdeer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ohdeer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3049
ohdeer logo
Website
ohdeer
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen ohdeer

Zoek je nou eens echt duurzame kleding? Dan zou je zomaar eens terecht kunnen komen bij ohdeer. Om je extra van dienst te zijn, hebben we de reviews en ervaringen voor je op een rijtje gezet en samengevat. Na het lezen van onze samenvatting kun je vervolgens zelf een weloverwogen keuze maken en kun je eventueel ook kiezen voor de producten van ohdeer.

Over ohdeer

Ohdeer maakt duurzame lifestylekleding. De kleding is geïnspireerd door de natuur en speciaal gemaakt voor het dagelijks leven. Mensen die willen genieten van een actief buitenleven, dragen graag de producten van ohdeer. Die kunnen tegen een stootje en bovendien draag je zo bij aan het behoud van de natuur. Bij elke aankoop die je bij ohdeer doet, wordt een boom geplant. Ook de kleding wordt op duurzame wijze gemaakt en al op even duurzame manier verzonden.

Waarom kiezen voor ohdeer?

Je kiest bewust van ohdeer omdat het duurzaam is. De kleding is gemaakt van 100 procent duurzame materialen en dat in fabrieken waar de werkomstandigheden goed zijn. Over de kwaliteit van de kleding hoeft ook al niemand zich zorgen te maken. De kleding is bovendien betaalbaar, zonder dat er dus concessies aan de kwaliteit gedaan worden. Voor de productie van de kleding worden alleen de beste materialen gebruikt. En bij ohdeer wordt de belofte om een boom te planten bij elk product dat verkocht wordt, daadwerkelijk waargemaakt.

Is ohdeer betrouwbaar?

Ja, dat is het zeer zeker, zo oordelen ook de klanten die al gebruik maken van de producten van ohdeer in hun recensies. De producent is in alles betrouwbaar en afspraak is er nog gewoon afspraak. De woorden over behoud van de natuur worden nagekomen en de betrouwbaarheid van de producten die je bij ohdeer koopt is ook prima. De prijzen tenslotte, worden door de klanten als eerlijk beschouwd. Ondanks de hoge kwaliteit betaal je er nooit teveel namelijk. Dan nog even over de gebruikte materialen. Die zijn 100 procent duurzaam. Ook daar kun je deze specialist op vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je een reden hebben om een klacht in te dienen. Is dat het geval, dan biedt ohdeer je die mogelijkheid ook. Zo kun je kiezen voor de WhatsApp chat en kun je de klacht ook via e-mail kenbaar maken. Verder kun je een instant message sturen via Instagram en is het ook mogelijk je klacht via Facebook Messenger kenbaar te maken. Check wel eerst de veel gestelde vragen, dan kan je al veel meer duidelijk worden namelijk. Verder is er nog de nieuwsbrief. Neem een abonnement en er ontgaat je helemaal niets meer van ohdeer.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen kunnen de doorslag geven als het gaat om het maken van keuzes. De onafhankelijke recensies bieden vaak veel praktische informatie, precies wat je vaak nodig hebt. Na het lezen van beoordelingen neem je altijd een betere beslissing. Daarom willen we je vragen of jij in het vervolg ook een beoordeling wilt maken. We gaan er van uit dat jij andere mensen ook wilt helpen bij het nemen van soms best lastige beslissingen.

Gerelateerde bedrijven

Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Jeans Centre logo
Jeans Centre
2 beoordelingen
9
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over ohdeer

ohdeer is geverifieerd door ons expert team. De webshop ohdeer bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ohdeer lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ohdeer. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ohdeer is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ohdeer. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ohdeer.

Geplaatst op: 02-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top kwaliteit en mooi doel!

Een mooi shirt besteld van 100% biologisch katoen en ook nog eens een boom gepland! Goeie kwaliteit en snelle service en daarbij mooi dat ze ook denken aan het behoudt van de natuur. Een echte aanrader.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super kwaliteit en snelheid

Supersnel geleverd en het shirt voldoet aan alle verwachtingen aan kwaliteit. Top dat dit bedrijf bezig is met duurzaamheid en het planten van bomen. Ga hier zeker vaker bestellen!

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joep B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ohdeer


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Jeans Centre logo
Jeans Centre
2 beoordelingen
9
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ohdeer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over ohdeer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ohdeer actief?

ohdeer is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ohdeer reviews? Dan kun je naar de website van ohdeer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie