Poppenwagen-webwinkel.nl logo

Poppenwagen-webwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Poppenwagen-webwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1867
Poppenwagen-webwinkel.nl logo
Website
popperdepop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Poppenwagen-webwinkel.nl

Kinderen spelen graag met poppen. Het is een fenomeen dat ieder ouderpaar wel kent. En een poppenmoeder is toch niet compleet zonder een poppenwagen. Als je op zoek gaat naar een dergelijk cadeau voor een kleine uk kom je al snel uit op Poppenwagen-webwinkel.nl. Maar is die website wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Beoordelen ze Poppenwagen-webwinkel.nl als een goede website? Op deze pagina hebben wij reviews over Poppenwagen-webwinkel.nl voor jou overzichtelijk weergegeven. Zo zie je in één oogopslag wat de ervaringen van andere mensen zijn. Zo weet je meteen of deze webshop een bezoekje waard is of niet.

Over Poppenwagen-webwinkel.nl

Poppenwagen-webwinkel.nl is een vrij recente webwinkel die in 2020 het levenslicht zag. Oprichters Martijn en Fernanda zijn zelf de trotse ouders van een vierjarig kind en halen hun inspiratie dan ook uit het eigen ouderschap. Poppenwagen-webwinkel.nl biedt een breed assortiment aan poppenwagens en gerelateerd speelgoed aan. De focus van Poppenwagen-webwinkel.nl ligt daarbij op kwaliteitsspeelgoed en klanttevredenheid. Om die klanttevredenheid te leveren wordt er advies op maat gegeven en krijgt elke klant persoonlijke aandacht. Niet toevallig is Poppenwagen-webwinkel.nl de eerste webwinkel in Nederland die het aanbod laat filteren op duwhoogte in plaats van op leeftijd. De ene kleuter is immers de andere niet en eenzelfde leeftijd is vast en zeker niet even groot. De sterke punten van de webshop zijn ongetwijfeld dat ze een vrij exclusief aanbod hebben, telefonische hulp bieden waar gewenst en ook een volledige garantie geven. Zelfs buiten de retourperiode betekent niet goed, geld terug. Geef je 65 euro of meer uit in de webshop? Dan mag je zelfs op zoek naar een gratis cadeautje.

Waarom kiezen voor Poppenwagen-webwinkel.nl?

Poppenwagen-webwinkel.nl is, zoals de naam je al kan vertellen, een webshop die gespecialiseerd is in alles wat de poppenmoeder maar hebben wilt. Je vindt er categorieën terug als poppenwagens, poppen, poppenkleertjes, poppenaccessoires, poppenmeubels, speelkeukens, poppenhuizen, rollenspel, poppenkasten en meer. Je kunt er poppenwagens en andere producten uit verschillende materialen zoals hout, kunststof en metaal op de kop tikken. Bovendien is een groot deel van het assortiment verstelbaar in hoogte. Ben je op zoek naar een autozitje voor de pop? Ook dat kan je terugvinden in het aanbod net als slaapzakken, draagzakken, bedjes en nog veel meer. Vanaf 50 euro geldt er gratis verzending, maar je kunt jouw bestelling ook kosteloos na 1 uur komen afhalen in het afhaalpunt te Etten-Leur. Maak hiervoor eerst wel even een afspraak aan. Wil je een poppenwagen cadeau doen en mag niemand weten wat het is? Dan kan je jouw bestelling ook onherkenbaar laten verpakken.

Is Poppenwagen-webwinkel.nl betrouwbaar?

Natuurlijk geeft dat nog geen antwoord op de vraag of Poppenwagen-webwinkel.nl een betrouwbare website is. De website zelf biedt veilig betalen aan en werkt via een beveiligde SSL-verbinding zodat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Ook vind je alle nodige bedrijfsinformatie al na een korte zoektocht op de website. Het KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel zijn absoluut niet verstopt. Poppenwagen-webwinkel.nl heeft een eigen klantenservice en is bovendien een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk en is ook Safe2Shop gecertificeerd. Dat betekent dat je eigenlijk 100% zeker bent van veilig kopen.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag die niet opgelost wordt door de informatie op de website zelf? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice. Hier kan je zowel terecht om advies in te winnen, voor product specificaties, een oplossing bij een probleem of om een klacht in te dienen. De klantenservice van Poppenwagen-webwinkel.nl is elke werkdag en ook in het weekend bereikbaar en geeft in de regel binnen de 2 uur een antwoord. Je kunt ze per mail bereiken of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kan je één van de social media profielen een boodschap achterlaten zoals Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. Kom je er niet uit met de klantenservice van Poppenwagen-webwinkel.nl? Dan kan je nog terecht bij de Geschillencommissie van Webshop Keurmerk. Als gecertificeerd lid moet Poppenwagen-webwinkel.nl zich aan de uitspraken van het keurmerk houden.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een poppenwagen bij Poppenwagen-webwinkel.nl? Dan horen wij graag van jou hoe die ervaring was. Zou je de producten van Poppenwagen-webwinkel.nl als kwaliteitsvol beoordelen? Was je tevreden met de levertijd en de geleverde service? Zou je opnieuw bestellen of heb je een klacht? Schrijf hier een review neer over de webshop en je helpt er de volgende twijfelende klant een flink stuk mee verder!

Reviews over Poppenwagen-webwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
7
Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
2 beoordelingen
6
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke webwinkel

Erg leuke winkel met veel verschillende opties in de producten. De website verder is erg duidelijk en de producten hebben ook allemaal een goede omschrijving. Erg fijne site en ook een goede en snelle verzending.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike K.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Poppenwagen-webwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
7
Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
2 beoordelingen
6
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Poppenwagen-webwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Poppenwagen-webwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Poppenwagen-webwinkel.nl actief?

Poppenwagen-webwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Poppenwagen-webwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Poppenwagen-webwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie