Babydrogist.nl logo

Babydrogist.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Babydrogist.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Babydrogist.nl logo
Website
babydrogist.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Babydrogist.nl

Op zoek naar baby verzorgingsproducten of bijvoorbeeld een kraamcadeautje? Dan ben je vast en zeker op de site Babydrogist.nl beland. Een leuke webshop met van alles voor de verzorging van de baby. Maar ook speelgoed, leuke kraamcadeautjes en ook nog wat handige producten voor pap en mam. En nu kom je hier kijken of Babydrogist.nl wel een shop is waar jij bij kopen wilt, toch? Groot gelijk. Want wij hebben diverse informatie over het bedrijf voor je op een rijtje gezet. En vooral ook: wij laten hier klanten aan het woord. Klanten die bedrijven, in dit geval Babydrogist.nl, beoordelen. Met hun recensies kan jij een beter besluit nemen hoe betrouwbaar het bedrijf zelf is én bijvoorbeeld hoe de leveringen gaan of van welke kwaliteit de artikelen zijn. Reviews zijn van groot belang om een juiste keuze te maken. Dus als jij bij Babydrogist.nl iets hebt gekocht, laat je hier dan ook jouw beoordeling achter?

Over Babydrogist.nl

Babydrogist.nl is een webshop die zich heeft toegespitst op met name de verzorging van baby’s. Dus denk aan billendoekjes, luiers, maar ook flesjes, bekers en bijvoorbeeld zonnebrandolie. Ook voor ouders zijn er artikelen te koop, zoals maandverband, wasmiddel en zoogkompressen. Op zoek naar een kraamcadeautje kan eveneens bij Babydrogist.nl. Er wordt goed op de prijs gelet en het bedrijf wil graag zo goed mogelijk inspringen op wat de klanten aandragen. Ze staan dan ook zeker open voor contact met klanten. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en ondertussen onderdeel van Titoo BV.

Waarom kiezen voor Babydrogist.nl

Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel bij Babydrogist.nl. Heb je een vraag over billendoekjes, om maar iets te noemen, dan mag je die gewoon aan hen stellen en zo advies inwinnen. Geen probleem. Het is een drogist die zich helemaal heeft gespecialiseerd in de babybranche. Voor de baby zelf, maar ook voor bijvoorbeeld de moeder als ze voedt. Met het hart op de juiste plek voor alles rondom baby’s wordt er ook gezorgd voor de scherpe aanbiedingen en fijne prijzen. En er zijn ook nog eens leuke weekaanbiedingen. Voor drie uur bestelt? Dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd.

Is Babydrogist.nl betrouwbaar?

De shop scoort een 7,8, wat natuurlijk een mooie score is. De site geeft je de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief, waardoor je op de hoogte blijft van de aanbiedingen, bijvoorbeeld. Dit geeft toch ook wel een persoonlijk tintje. Betalen gaat veilig via de overbekende betaalmethodes. Het bedrijf is aangesloten bij Webwinkelkeur, bij wie je eventuele geschillen waar jullie samen niet uitkomen kunt neerleggen.

Klantenservice en klachten

Voor advies kan je Babydrogist.nl gewoon benaderen. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier op de site invullen. Is er iets fout geleverd dan kan dit kosteloos geretourneerd worden. Natuurlijk worden de juiste artikelen dan alsnog gestuurd. Op werkdagen is de klantenservice bereikbaar tussen 9:00 en 19:00 uur. Bij klachten wordt er verzocht om per mail deze kenbaar te maken. Mocht dit niet tot tevredenheid verholpen worden, kan je dus verder gaan met je klacht via Webwinkelkeur. Daarnaast is het wettelijk gezien mogelijk om je klacht neer te leggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit kan alleen als je klacht niet nog ergens anders in behandeling is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf babyverzorgingsproducten gekocht bij Babydrogist.nl? Of iets anders natuurlijk… Dan zouden we het op prijs stellen als ook jij jouw review hier wilt achterlaten. Net als jij, vinden anderen het ook fijn om te lezen hoe een bedrijf nu werkelijk levert en handelt. Of het nu om de koop op zich gaat, het contact wat je had met de klantenservice of bijvoorbeeld de levertijd: alles is welkom. Of ging er iets mis: hoe handelde Babydrogist.nl? Iets mis gaan kan altijd, maar hoe ze er vervolgens mee omgaan zegt wel veel over een bedrijf. Zo wordt het plaatje van het bedrijf alleen maar completer. Schrijf duidelijk in je review waarom je het bedrijf wel of niet aanraadt, zodat mensen een duidelijk beeld krijgen waarom je Babydrogist.nl zo beoordeelt.

Reviews over Babydrogist.nl

Gerelateerde bedrijven

Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Viata logo
Viata
3 beoordelingen
6,7
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Babydrogist.nl

Babydrogist.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Babydrogist.nl bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Babydrogist.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Babydrogist.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van babydrogist.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van babydrogist.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk besteld

Op deze website heb ik erg gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Ondanks de drukte kwam mijn bestelling nog bijzonder snel binnen. De klantenservice is ook erg goed!

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-08-2021
Geschreven door: Anne H.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Babydrogist.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Viata logo
Viata
3 beoordelingen
6,7
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babydrogist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Babydrogist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babydrogist.nl actief?

Babydrogist.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Babydrogist.nl reviews? Dan kun je naar de website van Babydrogist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie