Babybum.nl logo

Babybum.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Babybum.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4767
Babybum.nl logo
Website
babybum.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Babybum.nl

Als nieuwbakken ouder is er één product waar je tot over je oren in zit: luiers. Elke dag doet jouw baby immers ontelbare keren in zijn of haar broek. De meeste mensen kiezen voor wegwerpbare luiers om dit probleem aan te pakken. Nochtans is er ook het alternatief van de wasbare luier. Ben jij op zoek naar wasbare luiers? Dan is Babybum.nl misschien wel de webshop die je zoekt. Maar zijn de luiers van Babybum.nl wel van een hoge kwaliteit? Om dat te weten te komen kan je op deze pagina de reviews en ervaringen van echte klanten van Babybum.nl lezen. Zo weet jij meteen hoe ze dit bedrijf beoordelen.

Over Babybum.nl

Babybum.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van wasbare luiers. Het bedrijf werd reeds in 2010 opgericht door onderneemsters Anja van der Vegt en Annika Huizinga. De missie was toen en is nog steeds om wasbare luiers de wereld in te sturen en heel wat misverstanden over wasbare luiers de wereld uit te helpen. Een kernwaarde van het bedrijf is dan ook oog voor de planeet. Wegwerpbare luiers zijn immers een stuk beter voor de planeet dan de niet herbruikbare wegwerpluiers. Op de website vind je dan ook heel wat uitleg en handige info voor de moeder en vader die voor het eerst willen werken met wasbare luiers. Bovendien kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden. Mooi meegenomen is dat je dan ook meteen korting op jouw eerste bestelling krijgt.

Waarom kiezen voor Babybum.nl?

Babybum.nl begon in 2010 als specialist in wasbare luiers. Door de jaren heen is het assortiment van de webwinkel echter sterk uitgebreid. Zo vind je categorieën terug als wasbare luiers, toebehoren, waterpret, koopjes en meer. Je vindt producten zoals wasbaar toiletpapier, romperverlengers, billendoekjes, luierklemmetjes en ga zo maar door. Ook het aanbod aan merken bij Babybum.nl is indrukwekkend te noemen. Zo vind je er producten terug van onder andere Lil Joey, Disana, Flip, HappyBear. Vind je niet meteen terug wat je zoekt? Dan kan je de handige zoekbalk gebruiken op de website. Geef het juiste trefwoord in en je komt meteen op de juiste locatie terecht. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 75 euro in Nederland en bij een bestelbedrag vanaf 125 euro in België en Duitsland. Wat de levertijd betreft kan je jouw aankoop verwachten de dag na bestelling als je voor 16 uur hebt besteld.

Is Babybum.nl betrouwbaar?

Babybum.nl is een onderneming die al actief is sinds 2010. Er is dus al een vrij omvangrijke geschiedenis om op te steunen wat de betrouwbaarheid betreft. Bovendien is Babybum.nl ook gecertificeerd door het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg en door e-trusted shops. Dat laatste betekent dat je geniet van onafhankelijke kopersbescherming bij aankopen tot 20 000 euro. Ook is het zo dat je bij Babybum.nl altijd garantie krijgt op jouw aankopen en dat de website bol staat van de informatie. Er is een eigen klantendienst maar je vindt ook snel het KvK-nummer en het btw-nummer van Babybum.nl terug. Ten slotte kan je bij Babybum.nl veilig betalen via onder meer iDeal, Bancontact, Sofort, PayPal, cadeaucard en zelfs In3!

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag voor Babybum.nl waarop je het antwoord niet meteen terug kunt vinden? Dan zijn er heel wat manieren om in contact te komen met de klantendienst. Zo kan je een mail sturen of je kunt telefonisch contact opnemen. Daarnaast kan je ook via sociale media een berichtje sturen of via WhatsApp een bericht sturen. Ten slotte is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken in het magazijn van Babybum.nl. In de regel krijg je van de klantendienst nog de dag zelf reactie. Heb je een klacht voor Babybum.nl? Dan kan je deze richting de klantenservice opsturen of je kunt contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg. Hoe dan ook krijg je uiterlijk 14 kalenderdagen na het versturen van jouw klacht een inhoudelijke reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij als eens een wasbare luier of een ander product bij Babybum.nl? Dan is jouw ervaring waar onze bezoekers naar op zoek zijn. Hoe zou jij bijvoorbeeld het aanbod op de website en de kwaliteit van de producten beoordelen? Verliep het bestelproces vlot? Is Babybum.nl handig in gebruik? Schrijf jouw mening neer in een review op deze pagina en help een ander!

Reviews over Babybum.nl
Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Babybum.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babybum.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Babybum.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babybum.nl actief?

Babybum.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Babybum.nl reviews? Dan kun je naar de website van Babybum.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie