Opla badje logo

Opla badje reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Opla badje reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4712
Opla badje logo
Website
oplabadje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Opla badje

Heb jij geen bad maar wil je jouw kindje wel in bad doen? Dan biedt het Opla badje een uitstekende oplossing. Met dit douchezitje heeft je dreumes of peuter altijd een eigen privé (zwem)badje. Gebruik het zitje op de badkamervloer, in de douchecabine, de tuin, op de camping of je balkon. Wil jij meer weten over Opla badje voordat je besluit om het badje aan te schaffen voor je kleintje? Lees dan eerst de ervaringen met Opla badje. Zo weet je zeker dat jij een goede koop doet. Wij hebben de reviews en beoordelingen over Opla badje voor je verzamelt en op een rij gezet.

Over Opla badje

Opla badje is een product van OKbaby. Dit Italiaanse familiebedrijf werkt al meer dan 42 jaar aan praktische en slimme babyproducten. Alle badjes worden in Italië ontworpen en vervaardigd. Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit. OKbaby heeft als doel om baby- en peuterproducten van de hoogste kwaliteit bij jou thuis te brengen. Vanaf 1976 heeft Okbaby zich gespecialiseerd in het gieten van kunststofrubber. Alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en voldoen zo aan alle regelgeving in de veeleisende babysector.

Waarom kiezen voor Opla badje

Het Opla badje is compact van formaat en zeer stabiel. Je kunt dit badje altijd en overal gebruiken. Zo kan het zelfs mee als je op vakantie gaat. Het badje is geschikt voor kinderen van 15-36 maanden met een maximaal gewicht van 25kg. De ergonomische zitting maakt het voor je kindje erg comfortabel om in bad te gaan. Je laat het badje makkelijk leeglopen door middel van de aftapsleutel. Kies voor jouw favoriete kleur en profiteer van snelle levering en gratis verzending.

Is Opla badje betrouwbaar?

De designers en producenten hebben tientallen jaren ervaring met het vervaardigen van hoogwaardige babyproducten. Het badje voldoet aan alle geldende regelgeving en is zeer stabiel. Door de ergonomische zitting zit jouw kleintje veilig in het badje. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt betalen voor jouw Opla badje. Zo is het onder meer mogelijk om pas achteraf te betalen voor jouw bestelling. Je rekent in dit geval pas af als je jouw badje al binnen hebt. Zo winkel jij met extra zekerheid.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of opmerkingen over het Opla badje? Dan kan je gemakkelijk contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Dit doe je door een e-mail te sturen, door het contactformulier in te vullen of door een appje te sturen via WhatsApp. De medewerkers streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een Opla badje in huis? Dan horen we graag van jou wat je van dit product vindt. Op deze manier help je andere ouders om de juiste keuze te maken. Wat vind je bijvoorbeeld van het formaat van het Opla badje? En hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid van dit product? Waar gebruik je het badje allemaal voor? En zou je anderen aanraden om ook een Opla badje aan te schaffen? Jouw beoordeling over Opla badje biedt veel waardevolle informatie voor anderen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Reviews over Opla badje
Gerelateerde bedrijven
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Poppenwagen-webwinkel.nl logo
Poppenwagen-webwinkel.nl
1 beoordeling
9
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Opla badje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Poppenwagen-webwinkel.nl logo
Poppenwagen-webwinkel.nl
1 beoordeling
9
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Opla badje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Opla badje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Opla badje actief?

Opla badje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Opla badje reviews? Dan kun je naar de website van Opla badje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie