Fish Inn logo

Fish Inn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fish Inn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4682
Fish Inn logo
Website
fishinn.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fish Inn

Wil je graag producten bestellen bij de webwinkel Fish Inn, maar twijfel je of deze onderneming betrouwbaar is? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Op deze website lees je namelijk meer over Fish Inn, zoals waar het bedrijf gevestigd is, waarom je wel of juist niet bij deze onderneming moet kopen en of Fish Inn daadwerkelijk een betrouwbare webwinkel is. Ook lees je op deze pagina hoe je de klantenservice van Fish Inn kunt benaderen en lees je wat huidige klanten zoal over de onderneming te vertellen hebben. Na het doornemen van deze informatie heb je een goed beeld over Fish Inn, waardoor je zelf een weloverwogen aankoopbeslissing kunt maken.

Over Fish Inn

Fish Inn is een hengelsportzaak met een fysieke winkel in Venlo. De hengelsportzaak is reuze populair en heeft een grote naamsbekendheid. De winkel is ruim 1.000 m2 en beschikt over een zeer ruim assortiment aan hengelsportbenodigdheden. De winkel is al ruim 25 jaar actief en wordt gerund door fanatieke vissers met enorm veel ervaring en passie voor het vak. Naast dat het bedrijf een fysieke winkel heeft in Venlo verkoopt Fish Inn haar producten ook via de webwinkel. De winkel heeft een ruime eigen voorraad en levert haar producten daarom razendsnel bij je thuis.

Waarom kiezen voor Fish Inn

Ben je op zoek naar een nieuwe hengel of visserspullen? Neem dan een kijkje bij de webwinkel van Fish Inn. Fish Inn is een zeer bekende hengelsportzaak met een zeer brede collectie aan topkwaliteit producten. Hierdoor kun je bij een bezoekje aan de webwinkel direct al jouw hengelsportbenodigdheden in huis halen. Het bedrijf heeft altijd voldoende voorraad en beschikt over de nieuwste producten op het gebied van hengelsport. De producten zijn daarnaast van hoge kwaliteit en worden snel en zorgvuldig bezorgd.

Is Fish Inn betrouwbaar?

Fish Inn is een succesvolle hengelspotzaak met tal van tevreden en terugkerende klanten. Ook heeft het bedrijf een goede reputatie en werkt het bedrijf samen met tal van verschillende externe merken. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Naast dat Fish Inn een betrouwbaar bedrijf is voldoet de webwinkel van het bedrijf ook aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo beschikt de webwinkel over veilige betalingsvoorwaarden en gaat het bedrijf zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Hierdoor kun je altijd met een gerust hart een bestelling plaatsen bij deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over de producten of service van Fish Inn? Raadpleeg dan de klantenservice van het bedrijf middels telefonisch contact, per mail of via het online contactformulier. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van Fish Inn. De medewerkers van het bedrijf staan graag voor je klaar met persoonlijk en vakkundig advies en helpen je graag met het vinden van de meest geschikte vissersuitrusting. Ook helpt het bedrijf graag met het oplossen van eventuele problemen, en wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een bestelling gedaan bij de webwinkel Fish Inn, en wil je andere over jouw ervaring met het bedrijf vertellen? Laat dan een review achter voor potentiele klanten van Fish Inn. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of je tevreden bent met de kwaliteit van de producten, of de producten snel bij je zijn bezorgd en of je goed bent geholpen door de klantenservice. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf wel of niet zou aanbevelen aan jouw vrienden en familie. Met jouw review help je andere met het verkrijgen van een objectieve indruk over deze onderneming.

Reviews over Fish Inn

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Dartshop Leiden logo
Dartshop Leiden
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Fish Inn

Ons team van experts heeft Fish Inn geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fish Inn bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fish Inn is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fish Inn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van fishinn.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fish Inn.

Geplaatst op: 12-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fish Inn


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Dartshop Leiden logo
Dartshop Leiden
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fish Inn een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fish Inn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fish Inn actief?

Fish Inn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fish Inn reviews? Dan kun je naar de website van Fish Inn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie