Popelectronics.nl logo

Popelectronics.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Popelectronics.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1866
Popelectronics.nl logo
Website
popelectronics.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Popelectronics.nl

Op zoek naar kabels, huishoudelijke apparaten, computers en allerhande aanverwanten aan deze producten? Dan kan je bij Popelectronics.nl deze zeker terugvinden. Maar hoe weet je nu of deze webshop wel een betrouwbare partner is? Op deze pagina hebben wij alle reviews over Popelectronics.nl op een rijtje gezet. Lees even door de ervaringen en beoordelingen van echte klanten en je kan meteen een gefundeerde mening vormen over wat Popelectronics.nl voor jou wel of niet kan doen.

Over Popelectronics.nl

Popelectronics.nl is een webshop die gespecialiseerd is in heel wat vormen van elektronica. Het gaat om een pure webwinkel zonder een fysiek bezoekadres dat al in de business zit sinds 2006. Er is dus op zijn minst al heel wat ervaring aanwezig achter de schermen met het assortiment van de webshop. Bij Popelectronics.nl betaal je 5,95 euro verzendkosten en is verzending gratis vanaf een bestelling van 100 euro. De webshop verstuurt zijn producten naar België, Nederland en Duitsland maar niet buiten de Europese Unie. De levertijd is in de regel tussen de 1 en de 3 werkdagen. Heb je een product op het oog dat je elders denkt goedkoper gezien te hebben? Dan kan je dat altijd even laten weten aan Popelectronics.nl en dan bekijken ze of het mogelijk is om de prijs te matchen. Betalen kan met een overschrijving, iDeal, via PayPal of aan de hand van vooruitbetaling. Zoals wettelijk voorgeschreven heb je na een aankoop 14 kalenderdagen de tijd om na ontvangst van je bestelling toch van de aankoop af te zien en retour te sturen.

Waarom kiezen voor Popelectronics.nl?

Bij Popelectronics.nl vind je een breed gamma aan producten in de sector van de elektronica. De webshop is onderverdeeld in de categorieën videobanden en cameratapes, audio, batterijen & energie, beveiliging, computeraccessoires, fun cooking, hobby & vrije tijd, huishoudelijk, in en om het huis, kabels en pluggen, suikerspin en video en tv. Er is een sale pagina waar je alle koopjes terug kunt vinden en het is ook mogelijk om bij Popelectronics.nl zelf een eigen pc samen te stellen. Het spreekt voor zich dat bij een dergelijke laptop op maat je natuurlijk wel geen optie hebt op retour sturen. Op de hoogte blijven van alles wat er in en om het bedrijf staat te gebeuren? Dan kan je de social media kanalen van Popelectronics.nl volgen. Ze beschikken over een Facebookpagina, een Twitter en een YouTube-kanaal.

Is Popelectronics.nl betrouwbaar?

Online kopen is voor veel mensen nog altijd een gebeurtenis die niet vrij is van risico. Hoe weet je immers of de website waar je op aan het shoppen bent betrouwbaar is? Bij Popelectronics.nl vind je alvast heel wat geruststellende elementen terug. Zo werkt de website met een beveiligde SSL-verbinding wat de nodige bescherming voor jouw persoonsgegevens biedt. Ook vind je op de homepage alle bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug. Daarenboven is de webshop van Popelectronics.nl gekeurd door Safe2Shop met een mooie beoordeling en is het bedrijf ook aangesloten bij het keurmerk Qshops. Dat betekent dat de algemene voorwaarden duidelijk zijn en dat je als consument de nodige bescherming geniet. Ten slotte heeft Popelectronics.nl een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen of problemen.

Klantenservice en klachten

Heb je advies nodig over één van de producten in het assortiment? Of wil je een klacht behandeld zien? In beide en nog andere gevallen kan je terecht bij de klantenservice van Popelectronics.nl. Die kan je bereiken via Facebook Messenger, per mail of met de telefoon. Telefonisch is Popelectronics.nl bereikbaar van maandag tot zaterdag van 12 uur tot 20 uur. Wil je een klacht neerleggen? Dan kan je dat zowel bij Popelectronics.nl doen als bij keurmerk Qshops. Je krijgt sowieso binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Kom je niet tot een vergelijk? Dan staat de deur richting de Geschillencommissie nog altijd open.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een eigen pc op maat laten samenstellen bij Popelectronics.nl? Of kocht je ooit iets anders bij deze webshop? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met de website. Beoordeel je de service als goed? Was de levertijd zoals verwacht? Zou je opnieuw een bestelling plaatsen of toch maar liever niet? Had je een klacht of heb je enkel maar lof? Schrijf op deze pagina een review van jouw ervaringen met Popelectronics.nl en help een mogelijke toekomstige klant van de webshop om een juiste beslissing te nemen.

Reviews over Popelectronics.nl

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
9,5
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Popelectronics.nl

Popelectronics.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Popelectronics.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Popelectronics.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Popelectronics.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Popelectronics.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van popelectronics.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super snelle service

Ik heb hier het item gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ik had van te voren nog wel even gebeld of alles correct was. Toen ben ik erg netjes tewoord gestaan en alles is goed beantwoord en uitgelegd.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floris A.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Popelectronics.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
9,5
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Popelectronics.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Popelectronics.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Popelectronics.nl actief?

Popelectronics.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Popelectronics.nl reviews? Dan kun je naar de website van Popelectronics.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie