BBQkopen.nl logo

BBQkopen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BBQkopen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4530
BBQkopen.nl logo
Website
bbqkopen.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BBQkopen.nl

Wat is er beter dan op een zomerse dag de barbecue aansteken en lekker wat stukjes vlees op het rooster leggen? Neem er een biertje en wat vrienden en vriendinnen bij en je hebt het recept voor een geslaagde en gezellige dag. Natuurlijk heb je voor dat realiteit kan zijn wel een barbecue nodig. Ben jij op zoek naar een goede en kwaliteitsvolle barbecue? Dan kan je eens een kijkje nemen op BBQkopen.nl. Op deze website vind je een ruim assortiment. Maar is BBQkopen.nl wel de beste keuze? Zijn de reviews over BBQkopen.nl positief? Of zijn de ervaringen van hun klanten toch eerder negatief? Die beoordelingen over BBQkopen.nl lees je op deze pagina!

Over BBQkopen.nl

BBQkopen.nl is een website die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in de verkoop van barbecues in de meest uiteenlopende formaten en looks. De website is een onderdeel van GroenRijk Tilburg en je kunt daar dan ook ter plekke terecht in de showroom om een deel van het aanbod in levende lijve te zien. Websites als Tuinmeubels.nl, Tuincentrumoutlet en overkappingenTilburg.nl zijn stuk voor stuk zustersites van BBQkopen.nl. Bij BBQkopen.nl mikt men vooral op een goede service, een groot assortiment en een lage prijs. Heb je advies nodig? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de klantendienst van BBQkopen.nl. Zij kunnen je ongetwijfeld verder helpen met hun brede productkennis. Niet voor niets was BBQkopen.nl bijvoorbeeld Weber Dealer of the Year in 2018. Je vindt in het assortiment merken als Weber, Bastard, Grill Guru, Boretti en ga zo maar door.

Waarom kiezen voor BBQkopen.nl?

De brede productkennis en het grote assortiment zijn al twee redenen om voor BBQkopen.nl te gaan. Zo vind je op de website categorieën terug als houtskool barbecues, gasbarbecues, keramische barbecues, pelletbarbecues, elektrische barbecues en zelfs accessoires en terrasverwarming. Wil je als een echte professional aan de slag met jouw barbecue? Dan kan je je via de website zelfs inschrijven voor workshops omtrent het onderwerp! Vind je niet meteen terug wat je zoekt? Dan kan je handig filteren op de categorieën op de website of je kunt op trefwoord zoeken via de zoekbalk. Bij BBQkopen.nl krijg je tot 25% korting op de adviesprijs en geldt er gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 30 euro. De levertijd hangt af van product tot product maar is bijna altijd tussen de één en vijf werkdagen. Ook goed om te weten is dat je binnen de 14 dagen na ontvangst altijd jouw aankoop zonder opgave van reden retour kunt sturen.

Is BBQkopen.nl betrouwbaar?

BBQkopen.nl is een webshop die een onderdeel is van het bekende GroenRijk Tilburg. Dat betekent dat je niet alleen fysiek terecht kunt bij vragen en/of problemen maar ook dat er een rijke historie aan betrouwbare deals is. Daarnaast is het ook zo dat BBQkopen.nl aangesloten is bij het online keurmerk Webshop Keurmerk en je op de website zelf reviews en beoordelingen van klanten terug kunt vinden. Je vindt er ook heel wat informatie over het bedrijf zoals het btw nummer en het nummer van de Kamer van Koophandel. Tevens is het zo dat BBQkopen.nl beschikt over een eigen klantendienst en je veilig kunt betalen bij BBQkopen.nl. Dat kan via onder andere in3, iDeal, AfterPay en meer!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantendienst van BBQkopen.nl? Dan kan je zeven dagen op zeven terecht bij de klantenservice. Jouw vraag kan je opsturen via het contactformulier, via het chatvenster op de website, per mail, via de telefoon, per brief of gewoon via WhatsApp. Er zijn opties zat om de klantendienst van BBQkopen.nl te contacteren. Op vragen krijg je in de regel binnen de werkdag een antwoord van BBQkopen.nl. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht best per mail doorsturen voorzien van alle nodige informatie. Alternatief kan je bij een klacht de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk contacteren. In dit geval wordt een dialoog met BBQkopen.nl opgestart en gezocht naar een oplossing. Voldoet deze niet voor jou? Dan gaat jouw conflict naar de geschillencommissie voor een uitspraak!

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een barbecue bij BBQkopen.nl? Dan is jouw ervaring waar wij op zoek naar zijn. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de barbecues beoordelen? Was je tevreden over de geleverde service en over de prijs? En wat vond je van de levertijd? Schrijf jouw review over BBQkopen.nl op deze pagina en help anderen de juiste beslissing nemen!

Reviews over BBQkopen.nl

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Fonteyn logo
Fonteyn
42 beoordelingen
3,8
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met BBQkopen.nl

Het bedrijf BBQkopen.nl is geverifieerd door ons. De webshop bbqkopen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BBQkopen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BBQkopen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bbqkopen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bbqkopen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over BBQkopen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Fonteyn logo
Fonteyn
42 beoordelingen
3,8
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BBQkopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BBQkopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BBQkopen.nl actief?

BBQkopen.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BBQkopen.nl reviews? Dan kun je naar de website van BBQkopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie