SteigerhoutTrend logo

SteigerhoutTrend reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SteigerhoutTrend reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1324
SteigerhoutTrend logo
Website
loodsxl.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SteigerhoutTrend

Steigerhout is prachtig, sfeervol materiaal voor meubelen. Eigenlijk staat het overal, of je nu voor binnen of voor buiten iets zoekt. Ook jij bent waarschijnlijk fan van steigerhouten meubelen en kwam je zo uit bij SteigerhoutTrend. Heb je ook zo zitten smullen van al die prachtige meubelen die aan je ogen voorbij komen? Nu heb je misschien al bedacht wat je er eigenlijk graag zou willen kopen, maar ben je toch wel voorzichtig. Want wie zegt dat SteigerhoutTrend ook betrouwbaar is? Zijn de artikelen echt wel zo mooi zoals het er op de site uitziet? En hoelang duurt het voordat ze leveren? Mocht er iets aan de hand zijn: is SteigerhoutTrend dan ook wel bereikbaar en bereid om jou te helpen? Vragen die je jezelf terecht stelt, want er zijn genoeg voorbeelden waarbij online aankopen een nachtmerrie werden. Gelukkig kunnen wij je helpen. Want de ervaringen van anderen vertellen immers de andere kant van het verhaal rondom SteigerhoutTrend. Naast hun eigen mooie beloften en uitspraken. En die beoordelingen vind je dus hier, samen met nog meer info over SteigerhoutTrend. Lees de recensies en bepaal zo of je die mooie steigerhouten tafel (bijvoorbeeld) nu wel of niet daar gaat kopen.

Over SteigerhoutTrend

SteigerhoutTrend is een webshop met een breed aanbod aan steigerhouten meubelen. SteigerhoutTrend is de grootste steigerhouten meubelenfabrikant. Het is een onderdeel van Loods XL B.V. De producten worden eventueel op maat gemaakt en verkopen doen ze o.a. op SteigerhoutTrend. De producten zijn van een hoge kwaliteit en de prijs is scherp. Naast steigerhouten meubelen worden ook woonaccessoires aangeboden, zodat je jouw huis geheel in stijl kunt inrichten. SteigerhoutTrend heeft in Groningen een showroom. SteigerhoutTrend verkoopt onder andere bedden, tafels, kasten, badkamermeubelen, tuinmeubelen, loftdeuren en accessoires.

Waarom kiezen voor SteigerhoutTrend

Kiezen voor SteigerhoutTrend is kiezen voor de fabrikant zelf van de meubelen. Het bedrijf heeft zijn eigen ontwerpers en in Groningen kan je in de showroom de meubelen live komen bewonderen. De levertijd is niet lang, ook als het om maatwerk gaat. De leveringen zijn mogelijk door heel Europa. Minimaal 1 jaar garantie op zowel de meubelen uit de showroom als die uit de webshop. Klanten staan bij SteigerhoutTrend voorop. Zij zullen met raad en daad terzijde gestaan worden en maatwerk is dan ook geen enkel probleem. De gehele productie wordt verzorgd door SteigerhoutTrend zelf. Daardoor heb je geen overbodige ruis op de lijn en zal er niet met het vingertje naar anderen gewezen kunnen worden als er onverhoopt iets misgaat. Dit komt eveneens de levertijd ten goede, omdat ze van niemand anders afhankelijk zijn. Je kunt op de site ook veel info vinden over het onderhoud van de steigerhouten meubelen. Maar ook over het onderhoud van andere meubelen, zoals betonlook of industriële meubelen. Heb je losse steigerplanken nodig om zelf iets te maken? Ook dat kan!

Is SteigerhoutTrend betrouwbaar?

SteigerhoutTrend is te bezoeken in Groningen. Zonder afspraak kan je gewoon langskomen. Je kunt zelfs een kijkje nemen in de fabriek, waar de steigerhouten en eikenhouten meubelen gemaakt worden. Dat doe je niet als je niet zeker van je zaak bent!

Klantenservice en klachten

SteigerhoutTrend is bereikbaar voor al jouw vragen en klachten door een berichtje achter te laten op de site. Je kunt ook het contactformulier invullen op de site. Maar natuurlijk kan je eveneens mailen, bellen of je verstuurt een berichtje via WhatsApp. Zoals gezegd kan je ook gewoon langskomen bij de showroom en de fabriek. Zo kunnen zij je live helpen én kan jij met eigen ogen zien of het product is wat je zoekt. SteigerhoutTrend geeft duidelijk uitleg over de houten meubelen. Omdat dit een natuurproduct is, kunnen meubels er niet altijd hetzelfde uitzien. Kleurverschil is mogelijk, net als kieren en scheuren. Natuurlijk zullen ze hun best doen om dit tot een minimum te beperken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al in het bezit van zo’n prachtig meubelstuk? Of ben je van plan om dit nu te gaan bestellen? Zou je ons dan jouw ervaringen met SteigerhoutTrend willen vertellen? Jouw review maakt het verhaal rondom SteigerhoutTrend net weer een stukje completer. En dan willen we eigenlijk alles weten. Hoe ging de bestelling? Wat gebeurde er toen je advies wilde hebben? Wat is de kwaliteit van de meubelen en was de levering echt zo snel? Kortom: schrijf in je review waarom SteigerhoutTrend voor jou wel of niet ideaal is. Hoe meer jij uitlegt, hoe meer een ander aan jouw recensie heeft. Alvast bedankt namens al die geïnteresseerden in steigerhouten meubelen!

Reviews over SteigerhoutTrend
Gerelateerde bedrijven
Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen
4,4
17% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over SteigerhoutTrend

SteigerhoutTrend is geverifieerd door ons expert team. De webshop SteigerhoutTrend bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SteigerhoutTrend lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SteigerhoutTrend. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van loodsxl.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van loodsxl.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SteigerhoutTrend.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit meer kopen bij dit bedrijf

We hebben een bureau besteld, wat zeiknat werd afgeleverd. In een zeer onvriendelijk telefoongesprek, waarin onze klacht direct werd afgedaan met: dat kan niet. Ik werd steeds in de rede gevallen door de medewerker aan de telefoon en kon pas mijn verhaal vertellen nadat ik gevraagd had of ik mijn klacht mocht vertellen zonder in de rede gevallen te worden. De chauffeur die bij aflevering ook toe gaf dat het product nat was, wist nu achteraf van niets meer. De planken zijn inmiddels kromgetrokken, gescheurd en er zijn nu al kieren van 0,7 cm, terwijl het hout nog steeds niet helemaal droog is. Onze klachten werden afgedaan met: het is een natuurproduct, kieren mogen 1,5 cm (!!!!!!) zijn. Kortom, we dachten tijd te besparen door een kant en klaar bureau te kopen. Nu moet mijn man alle planken opnieuw gaan schroeven (nadat het hout gedroogd is). Het product wat is geleverd door steigerhouttrend gaan wij zo niet neerzetten. Al vaker producten van steigerhout besteld bij anderen, maar nog nooit zo'n ervaring gehad. Maar dan was het hout waarschijnlijk goed gedroogd en werd geen nat hout verwerkt.

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 07-02-2023
Geschreven door: Yvonne B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ben erg benieuwd

Na wat gedoe over en weer, komt vrijdag onze bestelde buitenkeuken. Levertijd 8 weken, dus op tijd. Prijs voor het bestelde is goed.
Na vrijdag plaats ik review over de levering, de Kwaliteit etc. Dat kan ik nu nog niet beoordelen.
Voor nu blij onze buitenkeuken te mogen verwachten.

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Mevrouw M V.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer, zeer slecht.

Onlangs hebben we een steigerhouten bureau bij @steigerhouttrend gekocht. Van het bureau kan 1 lade goed open, de andere 2 lades niet of nauwelijks. Als je hierover contact opneemt, krijg je eerst de reactie dat je de schroefjes beter moet aandraaien 😵‍💫 Die paar schroefjes die er in zitten, kunnen niet meer aangedraaid worden!
Vervolgens kunnen ze pas 6 weken na aankoop een monteur sturen.
Helaas kunnen wij die dag niet. De volgende serviceronde vindt dan pas in september plaats! Zo ga je toch niet met je klanten om! Wat een slecht bedrijf😡😤
Beste mensen, bestel nooit iets bij @steigerhouttrend, want de service is ronduit slecht!!!

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: Hedwig

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niets!!! oplichters!

Bij deze firma een eikenhouten schuifdeur gekocht voor 1000 euro + voor een paar honderd euro aan bedden en wandplanken.

De deur is na montage flink krom getrokken zowel in lengte als hoogte. Ook bleek bij montage dat de ingefreesde handgreep aan de verkeerde kant zat. Maandenlang getouwtrek, eerst geven ze ons wekenlang de schuld, deur zou rechtop gestaan hebben (wat niet het geval is, bovendien, hoe kunnen zij dat beoordelen op afstand)? Vervolgens willen ze de deur wel ophalen, maar tegen voorrij kosten en kosten voor herstel moeten wij ook betalen. Expert heb ik al ingeschakeld, dit is niet te herstellen, zowel het krom trekken van de deur als de verkeerd geplaatste handgreep.

Wil je telefonisch contact dan krijg je een grote mond.

1000 euro weg! Koop hier niets! Aftersales zijn verschrikkelijk!

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk bedrijf

Bed gekocht, zelf monteren. Lukte amper, letterlijk ELK deel was krom. Firma doet er niks mee, schelden je gewoon uit terwijl ik beleefd ben gebleven.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fons J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hier bestel ik nooit meer iets

Steigerhouttrend / LoodsXL

Heel ontevreden.
De bestelling ging vlotjes, alsook de plaatsing, maar de service achteraf is echt verschrikkelijk.
De plaatsing van de meubels werd de dag zelf verzet omdat het erg druk was, kan gebeuren. Plaatsing gebeurde dan de dag nadien en gelukkig was ik ook thuis die dag. Mooie ruwe meubels, maar het hout heeft waarschijnlijk te weinig kunnen acclimatiseren waardoor het helemaal scheef is beginnen trekken. Zo scheef dat de kastdeuren niet dicht blijven en de lades van de ladekast niet meer open of dicht kunnen. Er zou gezorgd worden voor een oplossing. Een afspraak werd geplaatst pas na een 4 maanden en deze werd zopas afgezegd omdat er zogezegd niet op de mail gereageerd werd. Er werd nochtans 2x bevestigd en ook een filmpje van het probleem doorgestuurd. Daar heb ik inmiddels al 4 maand op zitten wachten. Ik ben alles behalve tevreden.
Aan de telefoon geven ze als reden dat ze nieuwe foto's en filmpjes van het probleem moesten ontvangen.
Bestelling van november 2020; plaatsing reeds in januari, maar nu zijn we reeds juni en is er niks opgelost.

Ze weigeren het probleem op te lossen omdat ik reeds een review geplaatst heb waarin stond dat ik niet tevreden ben dat mijn afspraak zomaar een dag voordien afgezegd wordt.

Ik ben ergens wel opgelucht dat we nog niks anders besteld hadden in tussentijd en ik hoop dat anderen eerst dit lezen alvorens te bestellen.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nena V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over SteigerhoutTrend
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SteigerhoutTrend een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over SteigerhoutTrend. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SteigerhoutTrend actief?

SteigerhoutTrend is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , sanitair en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SteigerhoutTrend reviews? Dan kun je naar de website van SteigerhoutTrend gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie