Vankootentuinenbuitenleven logo

Vankootentuinenbuitenleven reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vankootentuinenbuitenleven reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1111
Vankootentuinenbuitenleven logo
Website
vankootentuinenbuitenleven.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vankootentuinenbuitenleven

Zin in iets nieuws én moois in je tuin? Op zoek naar een mooie blokhut, een veranda of een ander buitenverblijf? Dan ben je vast en zeker aan het zoeken geweest op internet en viel je oog op Vankootentuinenbuitenleven.nl. De site is je misschien wel bevallen met alle mooie blokhutten, tuinhout, aluminium tuinkamers en nog veel meer moois voor je tuin. Je hebt misschien al de keuze gemaakt. Maar goed, deze grotere uitgave doe je niet zomaar even, je wilt dan ook wel dat het goed is. Wij helpen je graag om de juiste keuze hierin te maken. Je kunt hier meer informatie vinden over Vankootentuinenbuitenleven.nl en uiteraard jouw beslissing baseren op de recensies van klanten. Wat hebben zij ervaren toen ze iets bestelden bij Vankootentuinenbuitenleven.nl? Zijn ze tevreden met het product en met de handelswijze? Je leest het allemaal op deze pagina.

Over Vankootentuinenbuitenleven

Vankootentuinenbuitenleven.nl is marktleider op het gebied van blokhutten, veranda’s en tuinhout. Maar dat is nog niet alles, want je kunt er ook terecht voor buitenverblijven, tuinhout, aluminium tuinkamers en bijvoorbeeld kunstgras en tuinmeubelen. Met Vankootentuinenbuitenleven.nl kan je de tuin dus eigenlijk in zijn geheel onder handen nemen, met een sauna incluis. Alleen de plantjes zal je ergens anders moeten halen”¦ Overigens is Vankootentuinenbuitenleven.nl niet alleen een webshop, ze bezitten ook 8 overdekte showrooms.

Waarom kiezen voor Vankootentuinenbuitenleven

Kopen bij Vankootentuinenbuitenleven.nl kent meerdere voordelen. Zo is het assortiment heel breed, zodat je genoeg keuze hebt om iets te vinden wat helemaal past bij jouw smaak en de oppervlakte van je tuin. De levering is snel en je krijgt ook nog eens een laagste prijsgarantie. Vankootentuinenbuitenleven.nl heeft een eigen montageservice. Wil je liever niet online bestellen, maar het eerst met eigen ogen zien? Ook dat kan bij 1 van de overdekte showrooms. Deze zijn te vinden in Numansdorp, Hoofddorp, Velp, Amersfoort, Strijen, Wommelgem, Veldhoven en Woerden. Door het brede assortiment is het snel een eenvoudig om je tuin opnieuw in te richten. Of om je woonruimte extra groot te maken door voor een extra tuinkamer te kiezen.

Is Vankootentuinenbuitenleven betrouwbaar?

Het bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, wat zeker betrouwbaarheid met zich meebrengt. Het bedrijf is eveneens fysiek te bezoeken waardoor je al weet dat het geen loze praatjes zijn. Dat hou je immers met fysieke showrooms niet vol. Door de eigen montageservice kan je er ook vanop aan dat alles wel goed moet zijn. Ze willen zelfs voor maatwerk zorgen! Ze denken graag met je mee om de juiste oplossing voor je wensen te vinden. De klantbeoordelingen zijn zeer hoog te noemen en dat is toch de beste reclame die je als bedrijf kunt hebben.

Klantenservice en klachten

Vankootentuinenbuitenleven.nl heeft de wensen van de klant hoog in het vaandel staan. Je kunt uiteraard live langsgaan bij de showrooms of je neemt contact met ze op voor advies of eventuele klachten. Dit kan door te bellen, te appen, via mail of de live chat. Manieren genoeg dus. Afspraken voor in de showroom kan je eenvoudig inplannen via de site. Je hebt twee weken om eventueel je bestelling te retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een mooie blokhut gekocht? Kunstgras voor op je balkon of zo’n luxe sauna in je tuin? Zou je dan ook een review achter willen laten zodat anderen weten hoe Vankootentuinenbuitenleven.nl bevalt als leverancier van mooie tuinproducten? Ben je in de showroom geweest of bestelde je online? Heb je advies gevraagd en hoe beviel dat? Hoelang duurde het voordat je het kreeg en hoe zou je de klantenservice beoordelen? Wat werd er gedaan bij eventuele klachten? Hoe uitgebreider jij jouw review maakt, hoe meer anderen eraan hebben om de juiste keuze te kunnen maken!

Reviews over Vankootentuinenbuitenleven
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Tuinbankje.nl logo
Tuinbankje.nl
2 beoordelingen
8,5
Toppy logo
Toppy
10 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vankootentuinenbuitenleven

Vankootentuinenbuitenleven is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vankootentuinenbuitenleven bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vankootentuinenbuitenleven lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vankootentuinenbuitenleven. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vankootentuinenbuitenleven is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vankootentuinenbuitenleven.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vankootentuinenbuitenleven.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

We hadden hier een mooie overkapping besteld maar toen deze aankwam waren er twee planken stuk. Er werden daarna snel twee nieuwe planken geleverd en alles is weer netjes.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan B.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vankootentuinenbuitenleven
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Tuinbankje.nl logo
Tuinbankje.nl
2 beoordelingen
8,5
Toppy logo
Toppy
10 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vankootentuinenbuitenleven een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vankootentuinenbuitenleven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vankootentuinenbuitenleven actief?

Vankootentuinenbuitenleven is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vankootentuinenbuitenleven reviews? Dan kun je naar de website van Vankootentuinenbuitenleven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie