Meubelpootjes logo

Meubelpootjes reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Meubelpootjes reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
872
Meubelpootjes logo
Website
meubelpootjes.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Meubelpootjes

Een mooi meubelstuk kan net dat tikje beter gemaakt worden met de juiste poten eronder. En ook het omgekeerde is natuurlijk mogelijk. Ben jij op zoek naar een stel leuke meubel- en tafelpoten voor een nieuwe look of net een iets oudere? Dan is Meubelpootjes misschien wel wat je zoekt. Op deze pagina vind je heel wat reviews over, beoordelingen van en ervaringen met Meubelpootjes. Zo hoef je niet zelf eerst iets te kopen om al heel wat belangrijke informatie over Meubelpootjes te weten te komen. Lekker handig toch?

Over Meubelpootjes

Meubelpootjes is een online aanbieder van meubel- en tafelpoten. De webwinkel is één van de grootste spelers in de branche van de meubel- en tafelpoten en levert hun producten in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en heeft dus al ruimschoots veel ervaring met zowel online verkoop als met de producten die ze verkopen. Die ervaring en die grote schaal zorgen ervoor dat Meubelpootjes heel wat connecties heeft en naast een ruim aanbod ook een lage prijs kan aanbieden. Bovendien kan je voor advies en bij vragen altijd terecht bij één van de specialisten uit het team van Meubelpootjes. Vind je toch niet de exacte poot die je zoekt? Bijvoorbeeld liefst een andere kleur, een net iets ander model? Dan kan je dit aan de klantenservice laten weten. De kans is groot dat er toch nog iets gevonden wordt dat voldoet aan jouw eisen.

Waarom kiezen voor Meubelpootjes?

Bij Meubelpootjes vind je een ruim aanbod aan meubelpootjes en aanverwanten terug. En dat bovendien van een goede kwaliteit en een concurrentiële prijs. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: kleur, materiaal, vorm, meubel, nieuw, maatwerk, groothandel en natuurlijk ook een sale pagina. Als je dus een specifieke poot in gedachten hebt die je echt nergens terug kunt vinden? Dan kan je bij Meubelpootjes ook terecht voor maatwerk. Op de website vind je ook een zoekbalk waar je per trefwoord opzoekingen kunt doen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Meubelpootjes kiezen uit heel wat veilige betaalmethoden. Zo kan je betalen via vooruitbetaling, iDeal, PayPal, achteraf betalen, Bancontact, een overboeking en natuurlijk ook per kredietkaart. Ook goed om te weten is dat bestellingen altijd gratis verzonden worden. Bestel je binnen Nederland of België? Dan is de kans groot dat jouw bestelling de volgende werkdag in huis is. Ten slotte krijg je bij Meubelpootjes ook altijd 14 dagen de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is Meubelpootjes betrouwbaar?

Meubelpootjes is een website die al sinds 2008 actief is en in die tijd bovendien één van de grootste spelers binnen zijn branche is geworden. Ook vind je op de website zelf heel wat informatie terug over bijvoorbeeld de producten of wat te doen bij problemen naast onder andere algemene voorwaarden een privacy policy. Je kunt dan ook met een gerust gemoed stellen dat Meubelpootjes een betrouwbare onderneming is. Zo voldoet het bedrijf ook aan de kwaliteitscriteria van keurmerk Trusted Shops en is elke aankoop tot een bedrag van 20 000 euro verzekerd dankzij de onafhankelijke kopersbescherming. Ten slotte is de verbinding met de website veilig en kan je ook in een beveiligde betaalomgeving jouw rekening vereffenen.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met de klantendienst van Meubelpootjes? Dat kan op verschillende manieren bij vragen, offertes, problemen en klachten. Zo kan je het contactformulier op de webshop invullen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Je kunt een brief sturen en je kunt ook per mail jouw vraag of bemerking doorsturen. In de regel krijg je binnen enkele uren op werkdagen een antwoord op jouw schrijven. Heb je een klacht? Dan krijg je altijd een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een echt antwoord. Klachten kunnen ook worden neergelegd bij het ODR-platform dat speciaal hiervoor door de Europese Commissie werd opgericht in 2016. Deze geschillencommissie heeft de kracht om een bindende uitspraak te doen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens meubelpootjes bij Meubelpootjes? Dan zijn onze bezoekers op zoek naar jouw verhaal betreffende deze website. Wat is jouw ervaring met Meubelpootjes? Hoe zou je het aanbod op de website beoordelen? Wat vond je van de klantenservice? Hoe zit het met de prijs? Is de kwaliteit van de producten van Meubelpootjes naar behoren? Zou je er opnieuw kopen? Schrijf op deze webpagina jouw review over Meubelpootjes en help anderen de juiste informatie te geven!

Reviews over Meubelpootjes
Gerelateerde bedrijven
Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
Trendhopper logo
Trendhopper
8 beoordelingen
7,9
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Meubelpootjes

Ons team van experts heeft Meubelpootjes geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Meubelpootjes bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Meubelpootjes is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Meubelpootjes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van meubelpootjes.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Meubelpootjes.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede communicatie

De service van de website is echt top en ze bieden ook echt een super groot aanbod van kwaliteit producten. Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice van de website en er was een goede communicatie.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Boaz V.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Meubelpootjes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
Trendhopper logo
Trendhopper
8 beoordelingen
7,9
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Meubelpootjes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Meubelpootjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Meubelpootjes actief?

Meubelpootjes is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Meubelpootjes reviews? Dan kun je naar de website van Meubelpootjes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie