Lampenlicht logo

Lampenlicht reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lampenlicht reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
292
Lampenlicht logo
Website
lampenlicht.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lampenlicht.nl

Nieuwe verlichting in huis of in de tuin? Bij Lampenlicht.nl profiteer je van een gigantisch aanbod. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze lampen webshop en lees de ervaringen van klanten van Lampenlicht.nl onderaan de pagina.

Over Lampenlicht.nl

Lampenlicht.nl is dé webshop voor iedereen die op zoek is naar lampen en lichten. Je kunt hier unieke modellen vinden, maar ook gewoon een groot aanbod aan lichten in alle soorten en maten. Moet jouw woning worden voorzien van een compleet nieuw lichtplan? Dan ben je bij Lampenlicht.nl aan het juiste adres voor al jouw verlichting. Je kunt hier verlichting vinden voor in huis, maar ook voor buiten.

De webshop is eenvoudig te bezichtigen. Ben je op zoek naar verlichting voor in de badkamer? Dan kun je specifiek zoeken en gebruik maken van de categorieën. Ook maakt Lampenlicht.nl het mogelijk om alle zoekopdrachten verder aan te passen en te filteren. Hierdoor kun je specifiek zoeken naar bijvoorbeeld de beste plafondspots voor jouw budget en smaak.

Waarom kiezen voor Lampenlicht.nl

Lampenlicht.nl is dé webshop voor iedereen die een groot aanbod wilt op het gebied van verlichting. Bij deze webshop heb je altijd genoeg keuze en vind je niet alleen A-merken, maar ook unieke merken voor verlichting. Zo kun je jouw nieuwe Phillips lampen hier kopen, maar ook nieuwe merken uitproberen.

Daarnaast is Lampenlicht.nl ook een perfecte webshop om te bestellen, wanneer je met spoed nieuwe verlichting nodig hebt. Je kunt vandaag een bestelling plaatsen en deze wordt de volgende dag al verzonden. Voldoe je aan het minimale bedrag voor een gratis levering? Dan komen jouw verzendkosten bij Lampenlicht.nl te vervallen en wordt jouw bestelling zelfs kosteloos verzonden.

Bij Lampenlicht.nl kun je een eigen account aanmaken. Dit is gratis en ook nog eens erg handig. Je kunt dan jouw eerdere bestellingen inzien. Wanneer een lampje vervangen moet worden, kun je gewoon dezelfde lamp bestellen. Ook kun je favoriete lampen opslaan en zijn al jouw gegevens bekend bij Lampenlicht.nl. Zo shop je in het vervolg nog eenvoudiger.

Is Lampenlicht.nl betrouwbaar?

Lampenlicht.nl timmert al jaren aan de bak om een van de grootste online aanbieders van verlichting te worden in Nederland. Je kunt er daarom zeker op rekenen dat deze webshop betrouwbaar is. De klant is koning en dat merk je bij deze webshop. Zo heeft de klant een eigen keuze op het gebied van betalen. Je kiest zelf een gewenst betaalmiddel en kunt deze met een eigen account zelfs opslaan. Je kiest bijvoorbeeld altijd voor een veilige en betrouwbare betaling, wanneer je online betaalt met Ideal. Dit is een veilige betaalmethode direct via jouw bank. Natuurlijk kun je ook altijd veilig betalen met PayPal of kun je een veilige transactie voldoen met creditcard bij Lampenlicht.nl. Sla jouw betalingsvoorkeuren op in jouw account en je hoeft deze betaalgegevens in het vervolg nooit meer in te voeren.

Klantenservice en klachten

Je kunt via de webshop al veel informatie en advies verkrijgen. Niet alleen zijn de producten duidelijk beschreven, ook is er een eigen blog en een aparte afdeling waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Zit jouw vraag er niet tussen of heb je een specifieke wens? Neem dan zelf contact op met de klantenservice van Lampenlicht.nl. Dit kan op werkdagen per telefoon of per mail. Lampenlicht.nl zorgt ervoor dat je altijd snel wordt voorzien van een duidelijk antwoord of advies.

Klanten die niet tevreden zijn, kunnen ook altijd bij de klantenservice terecht. De klantenservice gaat professioneel om met jouw klacht en probeert ervoor te zorgen dat er snel een goede oplossing komt. Ook kun je altijd jouw bestelling van Lampenlicht.nl retour sturen, wanneer je niet tevreden bent.

Wil jij ook beoordelen?

Laat jouw mening over Lampenlicht.nl hieronder achter. Je mag jouw persoonlijke ervaring met Lampenlicht.nl hieronder delen en de webshop een beoordeling geven. Je kunt jouw review baseren op jouw ervaring met de service, de tevredenheid over de producten die je hebt besteld of je kun vertellen waarom je Lampenlicht.nl zou aanbevelen aan andere of niet.

Reviews over Lampenlicht
Gerelateerde bedrijven
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
1 beoordeling
10
Vijverexpress.nl logo
Vijverexpress.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
63% zou hier weer kopen
25 beoordelingen
Lees onze review over Lampenlicht

Ons team van experts heeft Lampenlicht geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lampenlicht bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lampenlicht is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lampenlicht is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van lampenlicht.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lampenlicht.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige Lantaarnpaal gekocht bij Lampenlicht

Afgelopen week een lantaarnpaal besteld en na 1 dag al binnen. Prachtige paal en wat ook mooi is dat het glas van het kapje van echt glas is en niet van hard plastic.
Al met al een echte aanrader vind ik

Geplaatst op: 24-04-2024
Laatst bewerkt op: 24-04-2024
Geschreven door: Jos H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedrogen binnen de firma!

Onderstaand gekopieerd van de firmasite zélf:

“—> Bij lampenlicht ben je verzekerd van de laagste prijzen, dus je betaalt nooit te veel.<—“

Waarom betalen wij dan online zelfs teveel BINNEN deze zelfde firma? (140,-€ )

Online Lampen gekocht voor 40,€ p.st.
Zelfde lampjes in dezelfde tijd in hun EIGEN winkel 5,00€ p.st.

En hoewel de firma zich beroept op z.g. ‘tweede keus’ van de outletshop betrof het volgens diezelfde shop absoluut géén tweede keus - zoals fotomodellen en/of retourmodellen - maar ‘extra voorraad’ (zoals ook op de site vermeld staat.)

Klantenservice blijft liegen en volhouden dat ze niets voor ons kunnen betekenen!

Geplaatst op: 15-03-2024
Laatst bewerkt op: 15-03-2024
Geschreven door: Hjlm G.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte opvolging/service

In toonzaal (winkel) bestelling gedaan rond de 300 euro. Betaald na bestelling in winkel, er werd mij beloofd dat na 1 uur ik een mail zou ontvangen van mijn bestelling. Na 4 dagen heb ik nog geen mail ontvangen, de winkel heeft geen telefoonnummer en bij Lampenlicht zelf reageert men niet eens. Ook daar word je afgeleid naar invulformulieren ...hoe omslachtig en slecht kan een service zijn als je gedupeerde bent ...wordt vervolgd maar dit is mijn laatste aankoop bij Lampenlicht !!!

Geplaatst op: 24-11-2023
Laatst bewerkt op: 24-11-2023
Geschreven door: LUCAS V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichting in prijzen op de site

Ik zie dat de lampen veel beterkoop geprijst staan als dan je ze in een voordeel bundel koopt,dit is bizar.

Antwoord via telefoon;weinig interesse van de verkoper naar de koper.

Ik heb deze dus te duur besteld.

Mvg

Geplaatst op: 03-11-2023
Laatst bewerkt op: 03-11-2023
Geschreven door: Johan H.

4 / 10
2/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling andere dag al bezorgd

2 linnentaupekleurige lampenkapjes besteld. Kleur en materiaal heel mooi en als lampen branden mooie structuur in kapje. Maar wat ik bijzonder vond is dat ik het kapje ook kan gebruiken voor de hanglamp (door het verstelbare ijzerwerk binnen in). Bestelling andere dag al binnen. Top

Geplaatst op: 03-08-2023
Laatst bewerkt op: 03-08-2023
Geschreven door: Janny V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Outlet verlichting, absoluut basic thats it! Geen Hue, geen Wizz...

Basic outlet verlichting thats it! Namaak artikelen van originele ontwerpers!

Geplaatst op: 22-05-2023
Laatst bewerkt op: 22-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ledlampen

Ik had twee moderne flexibele wandlampen van €44,95 in 2020 dus geen garantie deze led gekozen vanwege de vele brandt uren dit is niet het geval er is er al één stuk ze zijn haast niet gebruikt en is dus een dure aankoop, ik vroeg om coulance kon ik 10% korting krijgen op de verkoop prijs, niet akkoord gegaan en koop nooit meer iets bij lampenlicht

Geplaatst op: 23-02-2023
Laatst bewerkt op: 24-02-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Fysieke aankoop in de winkel is niet te retourneren per post.

Aankoop van een buitenlamp in Breda gedaan. Nu blijkt dat de lamp niet op het lichtpunt past.
Terugsturen van een fysieke (winkel)aankoop per post is niet mogelijk.
Is in de administratie niet te behandelen, volgens de dame van de klantenservice. Zelfs niet als ik de kosten van het retourneren betaal. Actief meedenken is er niet aan de orde.
Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel. Als ik dan zeg dat ik 2x 75 km moet rijden wordt er niet op ingegaan. Ik raad Lampenlicht dan ook niet aan.

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: J.A. F.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Supergoede service. De glazen bollen van onze hanglamp hingen scheef. Doordat het glas geblazen is zat er een foutje in de bol. Stuurden gelijk een nieuwe lamp op. Deze hangt prachtig! Goede service en fijn contact!

Supergoede ervaring, goed en snel contact en komen gelijk met een oplossing!

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: J J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Toppie

heb 4 buiten spots gekocht. en na een regenbui kwam in 2 spotjes water . na een melding voor een oplossing meteen een oplossing met 2 nieuwe gestuurd. dank voor deze super service

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Na contact over gebreken product ,is er gelijk een nieuwe Verzonden.
Dit is prima en goed opgelost.....super!!!

Geplaatst op: 16-01-2023
Laatst bewerkt op: 16-01-2023
Geschreven door: Rik U.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en heel snelle levering.

Wij bestelden ondertussen 3x bij lamp en licht. Eerst twijfelden we door die niet echt positieve reviews maar wij kunnen enkel maar lovend zijn. Bij alle bestellingen werden wij de dag na de bestelling aangeleverd. Bij de tweede bestelling ontbrak er een item maar na snel telefonisch contact werd het ontbrekende licht nageleverd.

Voor ons was de ervaring uiterst positief!!

Geplaatst op: 07-11-2022
Laatst bewerkt op: 07-11-2022
Geschreven door: Jonas H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze service, veel beloftes diende niet nakomen

Komen afspraken niet na, houden je aan t lijntje, redenen waarom na weken niet geleverd wordt veranderen per persoon die je aan de lijn hebt. het geld van niet-geleverde producten wordt niet automatisch geretourneerd, daar moet je zelf achter aan bellen. Toegezegde korting worden niet over gemaakt, ook daar doen je als klant zelf achteraan te bellen en te mailen. Niet bestelde producten worden je toegestuurd en die moet je dan zelf in een winkel retourneren. Kortom : waardeloze service.
Kwaliteit van de producten ervaren wij als passend bij de lage prijs en het oerwoud aan kortingen. Verwacht er dus niet te veel van.
Wij readen deze winkel niet aan.

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeker aanrader !

Veel keuze top modellen scherpe prijzen !
En ook top verkopers!!
Zeker aanrader !

Geplaatst op: 14-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hasan C.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Voor 1e keer bij lampenlicht besteld en supertevreden, snelle levering en heel blij met mijn vlinderlampenkap!

Vrijdagavond besteld en zaterdag de prachtige vlinderlampenkap al in huis. Ik ben er heel blij mee.

Geplaatst op: 26-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maud

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurgesteld

Eindelijk mooie lampen gevonden, helaas kregen we een reactie dat we nog even moesten wachten. Oke, dat kan en mag. Maar uiteindelijk na weken nog geen lampen binnen op de door hun aangegeven datum. Reactie van hun kant blijft uit. Jammer. Gewoon erg teleurgesteld.

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel te late levering, slecht advies en verkeerde LED lampjes geleverd

Het is feitelijk onmogelijk om met deze organisatie in contact te komen. je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Hoe kunnen we dan lampen retourneren?

Geplaatst op: 27-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!

Levering was snel, echter was de lampekap ingedeukt. Gelijk gemaild, geen reactie. Chat geen reactie. 5x gebeld, geen contact je krijgt een muziekje te horen en thats it. Ik durf het niet retour te sturen gezien de recensies. Dan heb ik straks helemaal niks. Ik koop hier nooit meer.

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onvoorstelbaar fantastisch...

Ik was al heel tevreden over lampen licht mast nu het tienvoudige ..ik had een lamp bestaande uit drie opaal kleurige glas... eindelijk werd hij opgehangen ..en toen liet ik er een vallen...kon wel huilen...gebeld naar de klantenservice en wat denk je....krijg ik toch een nieuwe lamp! Ik was zo blij kon wel huilen van vreugde..dit is een service ..ongekend. Heb ik nog niet meegemaakt...een dikke dikke pluim voor lampen licht!!!!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ebmm H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spullen niet ontvangen, geen reactie op telefoon.

Lamp niet gekregen. Aantal keer niet juist verstuurd aldus de track en trace. Maar er klopt niets van. Bellen helpt niet.

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Ik lees soms zulke negatieve reviews...ik snap daar helemaal niks van. Heb zelf hele goede ervaringen met dit bedrijf. Twee staande schemerlampen besteld en binnen 1 dag ontvangen... Helaas brak vorige week het draai mechanisme af. Gebeld met klantenservice en uitgelegd. Wat denk je....de volgende dag een nieuwe lamp ontvangen. Echt top service!!! Ik koop daar beslist de volgende keer weer.... DANKJEWEL!!!

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jane C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet bereikbaar. Niet reageren op mails. Hoge retourkosten voor de koper. Beloven korting op retourkosten maar sturen het formulier niet door en valt ook niet te downloaden.

Niet bereikbaar. Reageren niet op mails. Hoge retourkosten voor de koper.

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
2/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede zaak!

Uitgebreide site. Ik vond precies wat ik zocht.
Zeer snelle levering, zaterdag besteld maandag in huis. Via de mail goed op de hoogte gehouden.
De lamp was keurig en zeer goed verpakt.
Mooie lamp erg blij mee!
Dit bedrijf is een aanrader.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liesbeth V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ik heb twee lampen besteld met glazen kelken. Dat waren er in totaal 7 maar helaas waren er 2 beschadigd toen ze aankwamen. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice werden er meteen 2 nieuwe opgestuurd.

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kayleigh R.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lampenlicht
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
1 beoordeling
10
Vijverexpress.nl logo
Vijverexpress.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lampenlicht een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 25 beoordelingen geplaatst over Lampenlicht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lampenlicht actief?

Lampenlicht is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lampenlicht reviews? Dan kun je naar de website van Lampenlicht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie