Warentuin logo

Warentuin ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Warentuin logo
Warentuin ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

SecondLuxury logo SecondLuxury
0 beoordelingen
10
Koningkanjer logo Koningkanjer
0 beoordelingen
10
Vrijbuiter logo Vrijbuiter
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Warentuin

Ben je van plan om jouw tuin een make-over te geven? Dan is het verstandig om te shoppen bij Warentuin. Wil je weten of deze webshop veilig is, wat je kunt verwachten en hoe de service is? Lees dan gauw verder. Hier lees je namelijk niet alleen meer over Warentuin, ook kun je onderaan ervaringen en beoordelingen van klanten lezen.

Over Warentuin

Warentuin is de grootste online tuincentra van Nederland. Zij hebben het grootste aanbod en je kunt hier terecht voor alles in jouw tuin. Denk bijvoorbeeld aan planten, bomen en zaden, maar ook tuinmeubilair, onderhoud, BBQ's en dergelijke. Warentuin is jaren geleden ontstaat uit een samenwerking van de 8 grootste tuincentra's van Nederland. Hierdoor kun je het grootste aanbod en kennis online bij Warentuin vinden.

De grote kennis uit de tuinbranche, maakt Warentuin ook extra aantrekkelijk voor zowel de startende hobby tuinder, als voor de professionele hoveniers. Je kunt bij alle producten een duidelijke beschrijving en toepassing vinden op de website. Ook kun je online altijd meer advies vragen aan de experts van Warentuin.

Waarom kiezen voor Warentuin

Wil je nieuwe zaden, planten, bomen of accessoires voor in de tuin aanschaffen? Geef jouw hele tuin een complete make-over dankzij Warentuin. Bij deze webshop ben gelijk aan het juiste adres. Hier kun je alles kopen voor jouw tuin en geniet je dankzij het grote aanbod, ook van de beste prijzen. Het is daarom extra voordelig om alles voor de tuin, in één keer te kopen bij Warentuin.

Ook de kennis en adviezen die Warentuin biedt, zijn een reden om hier te shoppen. Je kunt altijd jouw vragen stellen en geniet via de webshop van meer informatie over tuinieren, tuinaanleg en alles wat met jouw tuin te maken hebt. Lees bijvoorbeeld de online blogs of lees meer over de producten bij de productspecificaties.

Warentuin biedt ook de beste service aan haar klanten. Niet alleen kunnen producten die op voorraad zijn, snel worden verzonden. Ook hoef je als het meezit, niets te betalen voor de verzending. Alle bestellingen van €75,- of meer, worden namelijk standaard gratis verzonden. Dit is niet alleen een stuk voordeliger, maar ook nog een stuk handiger, dan zelf naar het tuincentrum gaan en spullen meenemen.

Is Warentuin betrouwbaar?

Warentuin is een betrouwbare webshop met jarenlange ervaring. Het is de grootste webshop op het gebied van tuinbenodigdheden van Nederland en werkt samen met de 8 grootste tuincentra van Nederland. Hierdoor ben je als klant altijd verzekerd van een veilige webshop en dus ook een veilige bestelling.

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling zelf op te halen voor een extra veilig gevoel. Wanneer je jouw bestelling wilt betalen online, kan dat hoe jij dat wilt. Je hebt keuze uit meerdere betaalmethodes en kiest dus zelf, hoef je het fijnst en veiligst kunt betalen. Dit kan per bank overschrijving, via het betrouwbare Ideal, creditcard, een online veilige betaalmethode als PayPal, of je kunt de betaling voldoen bij de levering van jouw bestelling aan huis.

Klantenservice en klachten

Ook is het goed om te weten dat de klantenservice van Warentuin iedere dag bereikbaar is. Je kunt ze snel online of telefonisch bereiken met al jouw vragen. Dit kunnen specifieke vragen zijn over het aanbod of de toepassing van producten, maar je kunt ook jouw vragen stellen over de service en voorwaarden. Je wordt altijd spoedig geholpen door een ervaren medewerker van Warentuin.

De professionele klantenservice kun je ook bereiken, wanneer je een klant hebt over Warentuin. Je kunt dan direct contact opnemen met de webshop om jouw klacht te melden. Zij zullen jouw klacht noteren en proberen om zo snel mogelijk een goede oplossing voor je te vinden. Het is niet voor niets dat Warentuin een zeer hoge beoordeling krijgt van haar klanten.

Voor vragen, klachten, advies en meer kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Warentuin.

Wil jij ook beoordelen?

Help nieuwe klanten van Warentuin, door meer te vertellen over jouw ervaring met deze webshop. Ben je tevreden over jouw bestelling en hoe heb de service ervaren? Je kunt hieronder een persoonlijke review achterlaten en Warentuin een beoordeling geven. Dit kan toekomstige klanten van Warentuin een inkijkje geven in het reilen en zeilen bij Warentuin.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Warentuin

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Warentuin

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

SecondLuxury logo SecondLuxury
0 beoordelingen
10
Koningkanjer logo Koningkanjer
0 beoordelingen
10
Vrijbuiter logo Vrijbuiter
0 beoordelingen
10