Onlinehondenspeciaalzaak.nl logo

Onlinehondenspeciaalzaak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Onlinehondenspeciaalzaak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
896
Onlinehondenspeciaalzaak.nl logo
Website
onlinehondenspeciaalzaak.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Onlinehondenspeciaalzaak.nl

Wil je weten hoe andere mensen Onlinehondenspeciaalzaak.nl beoordelen? Lees dan de reviews die wij voor je hebben verzameld. Door te lezen welke ervaringen klanten hebben met Onlinehondenspeciaalzaak.nl kun je een goed beeld vormen over deze specialist in trainingsartikelen voor honden. Staat de prijs van de producten in verhouding tot de kwaliteit? En komt Onlinehondenspeciaalzaak.nl zijn afspraken na? Door de beoordelingen te bekijken, kun je inschatten of Onlinehondenspeciaalzaak.nl een betrouwbare webwinkel is en beslissen of je jouw hondenartikelen wilt bestellen bij deze webwinkel of deze toch liever ergens anders wilt kopen.

Over Onlinehondenspeciaalzaak.nl

Online Honden Speciaalzaak B.V. is in december 2020 opgericht en is gevestigd in Waardenburg. Dit bedrijf richt zich op de verkoop van artikelen die ongewenst gedrag bij honden kunnen verbeteren. Op de website Onlinehondenspeciaalzaak.nl vind je een ruim aanbod aan trainingshalsbanden, anti-blafbanden, trainingsspeeltjes en lekkernijen voor je hond tegen scherpe prijzen. Alle producten in de webshop zijn RoHS gecertificeerd en voldoen aan de Europese regelgeving. De banden en tuigjes zijn gebruiksvriendelijk en zitten comfortabel voor je hond. Naast de verkoop van artikelen kun je op de website terecht voor informatie over de mogelijke oorzaken van het ongewenste gedrag van je huisdier.

Waarom kiezen voor Onlinehondenspeciaalzaak.nl

Als jouw hond de neiging heeft om weg te lopen of tot frustratie van de buren (en jezelf) om het minste en geringste blaft, dan kan Onlinehondenspeciaalzaak.nl wellicht uitkomst bieden. Doordat Onlinehondenspeciaalzaak.nl zijn producten rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt, kan deze webshop zijn producten tegen gunstige prijzen aan zijn klanten verkopen. Als je de trainingsband of de snacks van je keuze op een werkdag voor 16:30 uur bestelt, dan zullen de producten dezelfde dag nog met de post worden meegegeven en wanneer de orderwaarde meer dan €85,- bedraagt, betaal je geen kosten voor de verzending. Over het terugzenden van items doet Onlinehondenspeciaalzaak.nl niet moeilijk. Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen de tijd om een retour aan te melden en vervolgens ook nog eens 14 dagen de tijd om de producten die je niet wenst te behouden terug te zenden. Houd er echter wel rekening mee dat niet alle artikelen in aanmerking komen voor een retourzending. Shampoos, voeding en vlooienbanden mogen niet worden teruggestuurd.

Is Onlinehondenspeciaalzaak.nl betrouwbaar?

Onlinehondenspeciaalzaak.nl is de webwinkel van Online Honden Speciaalzaak B.V. en deze vennootschap staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de website staan de bedrijfsgegevens, inclusief het KvK-nummer en routebeschrijving, duidelijk vermeld. De webwinkel is lid van Stichting WebwinkelKeur en scoort hoog op basis van honderden klantenreviews. Ook is de webshop juridisch gecontroleerd en voldoet aan de voorwaarden zoals deze in de Europese wetgeving zijn vastgesteld. Onlinehondenspeciaalzaak.nl oppert diverse mogelijkheden om in contact te komen met een medewerker en nodigt klanten via de website uit om bij vragen contact op te nemen met de klantenservice. De webwinkel ziet er keurig en uitnodigend uit en is gecontroleerd op identiteit en het voldoen aan de wetgeving. Er zijn geen aanwijzingen te vinden waaruit je kunt opmaken dat Onlinehondenspeciaalzaak.nl niet betrouwbaar zou zijn.

Klantenservice en klachten

De website nodigt uit om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Je kunt de klantenservice telefonisch benaderen op de tijdstippen die op de website worden genoemd. Andere mogelijkheden om je vraag te stellen of een opmerking te plaatsen zijn het sturen van een WhatsApp-bericht, het verzenden van een e-mail en het invullen van het contactformulier. Ook is er op Onlinehondenspeciaalzaak.nl een uitgebreide omschrijving te vinden over wat je kunt doen bij eventuele klachten. Er wordt aangeraden om je ontevredenheid in de eerste instantie via een e-mail kenbaar de maken aan de klantenservice van Onlinehondenspeciaalzaak.nl. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan kun je je klacht voorleggen aan Stichting WebwinkelKeur. Op de website is een button, waarmee je direct het geschil kunt neerleggen bij deze stichting. Het feit dat er een directe link is geplaatst naar de geschillencommissie van Stichting WebwinkelKeur, duidt op welwillendheid en het nastreven van een hoge klanttevredenheid. Ook wordt de mogelijkheid om je klacht bij Europese Commissie te deponeren genoemd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met trainingsartikelen die je bij Onlinehondenspeciaalzaak.nl hebt besteld? Of heb je een vraag gesteld aan de klantenservice? Dan kun je in een review laten weten wat je vindt van de producten die je hebt ontvangen of van de manier waarop je door de klantenservice te woord bent gestaan. Door jouw persoonlijke ervaring te delen in een recensie, kun je andere mensen helpen met het maken van een weloverwogen beslissing om bij deze webshop of juist ergens anders te bestellen.

Reviews over Onlinehondenspeciaalzaak.nl
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
K9 Shop logo
K9 Shop
2 beoordelingen
9,7
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super kwaliteit

Ik heb bijna 8 jaar geleden een halsband gekocht voor mijn hond en deze gebruik ik tot op de dag van vandaag nog altijd. Hij is goed verstelbaar en gaat ook niet zomaar kapot. Super kwaliteit!

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fleur V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlinehondenspeciaalzaak.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
K9 Shop logo
K9 Shop
2 beoordelingen
9,7
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinehondenspeciaalzaak.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlinehondenspeciaalzaak.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlinehondenspeciaalzaak.nl actief?

Onlinehondenspeciaalzaak.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlinehondenspeciaalzaak.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlinehondenspeciaalzaak.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie