Brekz.nl logo

Brekz.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Brekz.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1263
Brekz.nl logo
Website
brekz.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Brekz.nl

Voor je lieve huisdier wil je het beste van het beste. Maar als je voor dezelfde merken gewoon minder kan betalen dan bij de doorsnee dierenwinkel: dan ben je een dief van je eigen portemonnee! Dus kwam je bij Brekz.nl terecht. Topmerken voor fijne prijzen. Het beste voor je dier én je geldrekening dus. Maar dan wil je natuurlijk wel weten of Brekz ook werkelijk waarmaakt wat het zegt te doen. Hoe lopen de leveringen? Zijn ze wel betrouwbaar? Kan je veilig bij ze bestellen? Het is fijn om recensies van anderen te lezen. Naast onze informatie over Brekz kan je dan ook reviews lezen over het bedrijf. Zo kom je te weten hoe de ervaringen van anderen zijn en kan jij zelf een oordeel vellen over Brekz.nl.

Over Brekz.nl

Brekz.nl is een online aanbieder van A-merken op het gebied van dierenvoeding. Maar ze doen dat tegen scherpe prijzen, waardoor het jou veel voordeel op kan leveren. Brekz doet niet aan acties, die tijdelijk van aard zijn. Brekz doet leuke prijzen hanteren voor altijd. Bij Brekz betekent meer bestellen van een product dat je nog voordeliger uit bent. Want de prijzen zakken daardoor nog meer. Zo liggen de prijzen tot 40% lager dan bij de online concurrentie. En dan hebben we het nog niet eens over de, over het algemeen, duurdere fysieke winkels. Overigens heeft Brekz al veel langer ervaring op het gebied van dierenvoer. Al ver voor de onlinewereld in zicht kwam zelfs. Namelijk al meer dan 60 jaar!

Waarom kiezen voor Brekz.nl

Naast de leuke, lage prijzen, terwijl je gewoon A-merken koopt voor je hond of kat, zijn er meer redenen om te kopen bij Brekz. Zo wordt alles netjes bij je aan huis geleverd, wat zeker met die hele grote zakken voer een groot voordeel is. Brekz verkoopt daarnaast niet alleen dierenvoeder, maar ook medicijnen voor je huisdier en accessoires en verzorgingsproducten voor je huisdieren. Alles kan je veilig en simpel via de overzichtelijke site bestellen. Ook speciale dieetvoeders en zelfs ook het voer wat je anders bij je dierenarts zou kopen. Snel geleverd en veilig te betalen via de site. Eveneens handig: als je een account aanmaakt kan je eenvoudig op herbestellen klikken en je standaard bestelling staat vanzelf in je winkelwagen.

Is Brekz.nl betrouwbaar?

Zestig jaar ervaring hebben wil toch zeggen dat je betrouwbaar genoeg bent om het zo lang vol te houden. Brekz.nl bezorgt met DPD, een bezorgdienst die ook weet wat het doet. Daar kan het dus ook niet aan liggen. Ervaringen van anderen laten een prima beeld zien. Je kunt via de site vragen stellen aan een dierenarts. Je mag verwachten dat een dierenarts zich niet verbindt aan een site die niet betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Je kunt voor advies dus vragen stellen aan de dierenarts via de site. Toch handig! De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier. Verder staan er meerdere servicegerichte onderdelen op de site, als je naar contact-informatie gaat. Zo kan je zien hoe je je pakket kunt volgen, wat je moet doen als er iets fout gaat met de betaling en hoe je iets kunt retourneren. Hier wordt ook uitgelegd wat je moet doen bij een klacht. Er wordt in zo’n geval gevraagd om contact op te nemen, je bestelnummer mee te sturen én een foto van het product.

Wil jij ook beoordelen?

Laat jij ook hier een review achter, zodat andere mensen er iets aan hebben? Geef jouw beoordeling over Brekz in het algemeen. Nog fijner is het als je wilt vertellen wat jouw ervaringen waren bij de specifieke onderdelen. Ben je tevreden of ben je ontevreden over het product, de levering of bijvoorbeeld het contact met Brekz.nl? Vertel ook waarom je tot dit oordeel komt. Door jouw beoordeling kan een ander een beeld krijgen van Brekz en zo weten of de bestelling bij dit bedrijf wel of niet moet plaats vinden. Heb je eventueel ideeën voor Brekz zelf over hun service of assortiment? Ook dat kan je achterlaten! Alvast bedankt.

Reviews over Brekz.nl
Gerelateerde bedrijven
Onlinehondenspeciaalzaak.nl logo
Onlinehondenspeciaalzaak.nl
1 beoordeling
9
Macrovet logo
Macrovet
1 beoordeling
8,5
Goood Petfood logo
Goood Petfood
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
5,5
14% zou hier weer kopen
44 beoordelingen
Bestelling snel ontvangen zonder problemen

Mijn bestelling was zoals ik wel vaker bestel binnen een aantal dagen thuis aangekomen. De prijs van het hondenvoer dat ik hier bestel is net wat goedkoper dan bij andere winkels, dus zolang dat zo blijft bestel ik gewoon hier.

Geplaatst op: 28-03-2024
Laatst bewerkt op: 28-03-2024
Geschreven door: Ronald S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
BESTEL HIER NOOIT!!!

De eerste keer dat ik hier katteneten heb besteld en ondertussen 10 dagen verder en nog steeds geen bestelling mogen ontvangen. Als antwoord krijg je gewoon een standaard mail dat er wat vertraging is. Geef liever 5 euro meer uit aan een zak die wel tijdig geleverd wordt, dan dat mijn kat zonder eten zit. Slechtste service dat ik ooit al heb meegemaakt! Volgens mij is er hier iets serieus niet in orde met deze webwinkel!!

Geplaatst op: 15-01-2024
Laatst bewerkt op: 15-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na ruim 2 weken nog geen levering, geen reactie op de vraag wanneer het verzonden wordt. Telefonisch niet te bereiken. Heb het zo wel gehad

levering niet. Reactie op mail niet. Telefonisch bereikbaar niet. Kortom de laatste keer, wij houden het voor gezien

Geplaatst op: 16-12-2023
Laatst bewerkt op: 17-12-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op mensen

!!!!MENSEN LET OP!!!! NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN. JE KRIJGT JE SPULLEN NIET EN NAAR JE GELD KUN JE FLUITEN!!!!

Deze webshop faalt in de levering, laat je dan ellelang wachten, is niet telefonisch te bereiken, reageert laat (soms helemaal niet) op mails en na het uitblijven van de levering heb je na een maand nog steeds je geld niet retour. zo gezegd omdat ze een onderzoek hebben met het koeriersbedrijf.
dat koeriersbedrijf is in de overeenkomst tussen klant en leverancier geen partij voor de klant.
verder reageren ze hier op trustpilot en andere reviews met standaard reacties en niet inhoudelijk. behalve dan dat ze je mails inmiddels hebben beantwoord. echter, ook de beantwoording van die mail heeft óf helemaal niet plaatsgevonden óf bevat nog steeds geen concrete oplossing, laat staan afhandeling.
Ik heb inmiddels contact met een incassobureau die deze vordering voor mij gaat overnemen. verder vandaag ook maar eens ACM Consuwijzer erbij betrekken.
Bah, wat een smerige praktijken

deze reactie kreeg ik eerder:
Beste Patrick Hoogendoorn,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Inmiddels heeft onze klantenservice contact met u opgenomen via de e-mail om dit zo snel mogelijk samen met u op te kunnen lossen.

Met vriendelijke groet,
Vera Team Brekz

er is helemaal niets opgelost. dit voelt als oplichterij

Geplaatst op: 10-01-2024
Laatst bewerkt op: 10-01-2024
Geschreven door: Patrick H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service en levering

Twee dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb nog steeds niets ontvangen, ook geen mail over waar mijn bestelling blijft.

Heel ongebruikelijk.

Je ontvangt namelijk altijd (bij bol en andere andere grote webwinkels) binnen een en uiterlijk twee dagen een e-mail wanneer je pakket eraan komt.

Helemaal niets ontvangen.

Ik heb mijn bestelling net via de mail geannuleerd.

Waar is de annuleer-knop?

Heel vervelend omdat ik heb gekozen voor betalen met Klarna. Ik hoop dat ze dit wel goed afhandelen.

Nooit meer. Wat een slechte service.

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Roos C.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte levering

Na meerdere klachten van mij over de bezorgingen door DPD heeft Brekz nu een nieuw bereikt.
Bijna een week geleden heb ik voer voor mijn kat besteld.
Dat er 2 dagen overheen gaan, prima, daar houd ik rekening mee.
Na 4 dagen kreeg ik van DPD (waar ik al meermaals klachtmeldingen over gestuurd heb) het bericht dat zij gisterenavond (donderdag 31-8) tussen 22:00!!! En 23:00!!! Uur langs zouden komen.
Ivm mijn leeftijd lig ik meestal dan al op bed, maar ben op gebleven.
Rond 22:30 kreeg ik het bericht dat de bezorger het pakket niet af had kunnen leveren omdat ik niet thuis zou zijn.
In de melding stond dat het naar een DPD-punt in de buurt gebracht zou worden.
Vanochtend kreeg ik bericht van DPD dat het pakket vandaag tussen 21:45 en 22:45 gebracht zou worden.
Ik vind het echt te gek voor woorden dat er zo laat op de dag nog geleverd kan worden en dat ze nog steeds zaken doen met deze zeer slechte vervoerder.
Nu dus wederom niets vernomen, morgen moet ik nu dus ergens anders veel duurder kattenvoer gaan kopen.
Dit is absoluut de laatste keer dat ik na jaren trouwe klant te zijn geweest bij ze bestel.
Ik ga er van uit dat ik zeker niet de enige ben met deze klacht

Geplaatst op: 01-09-2023
Laatst bewerkt op: 01-09-2023
Geschreven door: Roel V.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede prijs/kwaliteit en respectloos

Goede prijzen en assortiment.
Contact respectloos, app werkt niet of slecht
Telefonisch onbereikbaar en op emails wordt niet gereageerd.
Zo maak je een goed bedrijf kapot

Geplaatst op: 13-06-2023
Laatst bewerkt op: 13-06-2023
Geschreven door: Aad M.

6 / 10
1/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
ONBETROUWBAAR !

ONBETROUWBAAR !!
ik plaatste een bestelling van twv 103,49 €.
door een technische fout werd deze 2x betaald met mijn visa kaart
Brekz bevestigde de betaling 2x hebben ontvangen en gingen mij het te veel ontvangen terugstorten.
Na 6 weken, verschillende mails enz heb ik nog steeds geen terugbetaling mogen ontvangen.
ik ben nu enoodzaakt om verdere stappen te ondernemen.
DUS NEEM GEEN RISICO : MAAK HIER GEEN BESTELLINGEN !!!

Geplaatst op: 04-07-2023
Laatst bewerkt op: 04-07-2023
Geschreven door: Carine V.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Voor onze hond had ik op de site een "voordeelverpakking" Milbemax ontwormingstabletten aangeschaft (totaal 8 stuks). Bij aflevering van de tabletten kreeg ik 2 doosjes met elk 4 tabletten.
De houdbaarheidsdatum was relatief kort zodat ik mijn hond een aantal tabletten buiten de houdbaarheid zou moeten geven. Ik heb contact opgenomen met Brekz met de vraag ze te mogen omruilen. Ik moest foto's van het product en houdbaarheidsdatum sturen. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat één doosje retour mocht en dat ik hiervoor mijn geld terug zou krijgen. Helaas zouden de retourkosten voor eigen rekening komen (6,95). Weg besparingskosten op een voordeelverpakking. Voor mij even geen Brekz meer!!

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Petra

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze niet bereikbare toko

Artikelen nooit geleverd, maar maken daar geen melding van naar Klarna. Per mail krijg je geen antwoord, heb er al 6 gestuurd, maar geen reactie. Dit alles is gemeld met bewijs aan Klarna. Hier nooit kopen is mijn advies. Beter iets meer ergens anders betalen als weken cq maanden ergenis.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Martin B.

3 / 10
1/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een ongelooflijk ***-bedrijf!

Klantenservice is nauwelijks bereikbaar en als het dan lukt om iemand te spreken te krijgen doen ze er alles aan om je maar niet te hoeven helpen. Inmiddels bijna een maand bezig om een bestelling geannuleerd en uit Klarna te krijgen!
Wat een waardeloze tent!

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rotslechte naverkoop dienst, onbestaande communicatie

Als alles goed gaat en er geen problemen, zijn, ok. Laatste keer besteld, ging wat langer duren. Na 4 dagen gemaild met de vraag waanneer ik de levering kan verwachten. Geen antwoord. Drie dagen later, nieuwe mail, wederom geen antwoord. Via de telefoon val je direct op een voicemail met de opmerking dat alle medewerkers bezet zijn en om later terug te bellen. Heb 35x gebeld,, steeds dezelfde boodschap. Geld hebben ze natuurlijk wel. Onprofessioneel. Een bedrijf waar je geen contact mee kan opnemen zou er beter mee stoppen.

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Koen W.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
2 van de 4 zakken waren stuk

2 van de 4 zakken hondenvoer waren stuk en lag helemaal door de doos.
Mail gestuurd met foto's.
Reactie terug dat het voer gewoon eetbaar is en korting van 5%. Dit vind in onaanvaardbaar. Ik koop hier niet meer

Geplaatst op: 30-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Als alles goed en vlot gaat bij je bestelling, des te beter. Maar owee als er iets misloopt bij Brekz of DPD. Beide klantendiensten niet bereikbaar. Brekz niet telefonisch, toevallig nog 7 wachtenen voor u. Op mail negeren ze u. DPD liegt tegen de sterren op, toen ik vermeldde dat ik een videobel had en ik dus bewijs had dat ze logen, werd het effe stil. Ga nu via paypal mijn centen proberen terug te krijgen. Dus mensen, qua klantvriendelijkheid moet je hier niet bestellen. Ze laten je gewoon in de kou staan bij problemen.

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Ann V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ca 30 x in plastic verpakte brokjesbus,onder welke steen hebben jullie gezeten.

Bij de bestelde kattenbrokjes zat een brokjesbus die zodanig, ca 30 keer, in plastic verpakt was.
Het plastic was er bijna niet af te krijgen.
Hebben jullie wel eens gehoord wat een enorm probleem de vervuiling door plastic is.
Onder welke steen hebben jullie gezeten?
Service 0.0,
BESTEL HIER NIET

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 3 weken nog niets geleverd gekregen

Eind januari hondenvoer besteld, nu na 3 weken nog niets gekregen. Geen mailtje of berichtje, dit is niet oké. Mijn advies: hier niet kopen.

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

deze mail heb ik gisteren verstuurd "Beste,
Het spijt mij te moeten vaststellen dat jullie na 3 e-mails en een bericht op facebook
uiteindelijk toch de moeite doen om te antwoorden.
Deze voormiddag heb ik ook nog geprobeerd jullie telefonisch te bereiken enkel “bestelbon bij de hand
Houden” “u bent nr 7 in de wachtrij” en dat 20 min lang . Zal het wel merken wanneer ik mijn telefoonrekening
ontvang zeker.
Sinds de bestelling op 09/02/2022 staat de bestelling nog steeds op “uw bestelling wordt verzameld”
Zelfs op het moment dat ik nu deze mail verstuur.
In uw mail zegt u mij dat de bestelling verzendklaar staat ???
Niet goed bezig hé.
U zegt levertijd 1-3 werkdagen
Indien wij morgenavond de bestelling niet ontvangen is de levertijd wel ZES werkdagen.
Als we dan nog eens 48 u moeten bijtellen is de levertijd bijna 9 werkdagen.
Helaas moeten wij wel een extra duurdere zak eten kopen bij de concurrentie die wel binnen de
termijn leveren.
Dat wij onze bestelling “binnenkort” zullen ontvangen, is alles behalve commercieel.
Wij zoeken in de toekomst wel een andere leverancier.

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvette T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte levering

8 februari besteld, nu 14 februari nog steeds niks geleverd. Tevens reageert men niet op mails.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard V.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De laatse keren veeeel te lange levertijden en geen reactie op klacht!

Mogelijk dat het succes zich nu tegen hen gaat keren. Ik ben niet meer tevreden over levertijden, service en prijs en zal niet meer daar bestellen!

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Foute artikels werden geleverd en ze doen geen retour omwille van de transportkosten en het milieu.

Ik ben teleurgesteld in Brekz. Het bestellen verliep vlot, maar er werd een volledig fout artikel geleverd. Toen ik vroeg of ze het correcte artikel nog konden aanleveren, weigerden ze dit omwille van transportkosten?! Ze gaven de klant niet eens de keuze, maar stelden enkel terugbetaling voor. Dit is voor mij geen service anno 2022…

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Moest lang op pakket wachten, uiteindelijk pakket geweigerd ( in overleg met brekz)aangezien ik t ergens anders besteld had en paar dagen later word t alsnog voor mijn deur neergezet. Brekz kan niks voor mij betekenen wat betreft retour kosten. Ze kunnen t door dpd op laten halen maar kost mij dan wel 11 euro. Vind ik schandalig en zal hier ook nooit meer iets bestellen

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Krijg een kapotte zak voer toegestuurd wat volgens hun niet hun schuld is

Ik had een aantal zaken voer gekocht bij Brekz . Levertijd was langer dan normaal. Bij ontvangst was een zak gescheurd. Foto opgestuurd. Reactie: bij de volgende bestelling 5 % korting. of terug sturen op eigen kosten. Dez kapotte zak valt volgens hun niet onder de garantie. Ben het hier dus niet mee eens.

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arno V.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht contact/ levering

Bestelling gedaan. Hoor niets meer van Brekz en krijg geen contact. Wacht bijna week op levering van een donut kussen. Heb nu mail gestuurd en zijn in afwachting van zowel telefonisch contact als levering.

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carolien P.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik nooit meer Brekz lange levertijd en te lang wachten op retour betaling

16 januarie besteld honden voer en op 23 jan. nog niets
heb de order geannuleerd maar toch hebben ze het verstuurd ik heb het pakket geweigerd van DPD en nu 8 feb .sta ik nog steeds op mijn retourbetaling te wachten.
dit is echt niet van deze tijd ,
voor mij de laatst keer Brekz

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Iets besteld, verkeerde levering. Mee teruggegeven aan de bezorger. Geen geld terugontvangen.

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Kun je niet van op aan

Hondenvoer besteld. Levering zou 1 tot 3 werk dagen duren. Na 6 werkdagen een mailtje dat 't niet leverbaar is.
Op eerdere mail werd niet gereageerd.
Helaas, maar zonder fatsoenlijke communicatie is dit dus voor mij de laatste keer geweest.

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering onvolledig

Mijn bestelling werd dagrn te laat geleverd en bleek incompleet. Op berichten via de contactpagina wordt niet gereageerd. Telefonisch is Brekz niet te bereiken. Een bekende tactiek van opichters.

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hannie

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke lang wachten op mijn pakket!!,

Ik heb hier geen begrip voor, mijn mail wordt ook niet beantwoord, bijna 100,00 eurries betaald na 5 dagen nu nog steeds geen track en trace!!! Grrrrr..........

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bionda C.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte bereikbaarheid en service

Artikel was goed geprijsd. De levering is goed en op tijd gedaan. Ik wil het artikel toch retourneren. Op de site staat dat je binnen 14 dagen kan retourneren en dat je je geld inclusief retourkosten vergoed krijgt, dat laatste blijkt dus niet het geval. Telefonisch waren ze niet te bereiken dus een mail verstuurd. In de mail staat dat zij de retourkosten niet willen betalen. Klopt dus niet met wat op hun site staat! Slechte service dus. Koop ik niet meer.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Monique P.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet oke helft ontvangen van bestelling

Hallo,
Ik heb ma de helft ontvangen van mijn paket? een zak plaats van 2 ??
Heb 99,95 betaalt voor2 x hondenvoer zakken van 15 kg Royal Canin

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chantale D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brekz.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Onlinehondenspeciaalzaak.nl logo
Onlinehondenspeciaalzaak.nl
1 beoordeling
9
Macrovet logo
Macrovet
1 beoordeling
8,5
Goood Petfood logo
Goood Petfood
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brekz.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 44 beoordelingen geplaatst over Brekz.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brekz.nl actief?

Brekz.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brekz.nl reviews? Dan kun je naar de website van Brekz.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie