Brekz.nl logo

Brekz.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Brekz.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1263
Brekz.nl logo
Website
brekz.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Brekz.nl

Voor je lieve huisdier wil je het beste van het beste. Maar als je voor dezelfde merken gewoon minder kan betalen dan bij de doorsnee dierenwinkel: dan ben je een dief van je eigen portemonnee! Dus kwam je bij Brekz.nl terecht. Topmerken voor fijne prijzen. Het beste voor je dier én je geldrekening dus. Maar dan wil je natuurlijk wel weten of Brekz ook werkelijk waarmaakt wat het zegt te doen. Hoe lopen de leveringen? Zijn ze wel betrouwbaar? Kan je veilig bij ze bestellen? Het is fijn om recensies van anderen te lezen. Naast onze informatie over Brekz kan je dan ook reviews lezen over het bedrijf. Zo kom je te weten hoe de ervaringen van anderen zijn en kan jij zelf een oordeel vellen over Brekz.nl.

Over Brekz.nl

Brekz.nl is een online aanbieder van A-merken op het gebied van dierenvoeding. Maar ze doen dat tegen scherpe prijzen, waardoor het jou veel voordeel op kan leveren. Brekz doet niet aan acties, die tijdelijk van aard zijn. Brekz doet leuke prijzen hanteren voor altijd. Bij Brekz betekent meer bestellen van een product dat je nog voordeliger uit bent. Want de prijzen zakken daardoor nog meer. Zo liggen de prijzen tot 40% lager dan bij de online concurrentie. En dan hebben we het nog niet eens over de, over het algemeen, duurdere fysieke winkels. Overigens heeft Brekz al veel langer ervaring op het gebied van dierenvoer. Al ver voor de onlinewereld in zicht kwam zelfs. Namelijk al meer dan 60 jaar!

Waarom kiezen voor Brekz.nl

Naast de leuke, lage prijzen, terwijl je gewoon A-merken koopt voor je hond of kat, zijn er meer redenen om te kopen bij Brekz. Zo wordt alles netjes bij je aan huis geleverd, wat zeker met die hele grote zakken voer een groot voordeel is. Brekz verkoopt daarnaast niet alleen dierenvoeder, maar ook medicijnen voor je huisdier en accessoires en verzorgingsproducten voor je huisdieren. Alles kan je veilig en simpel via de overzichtelijke site bestellen. Ook speciale dieetvoeders en zelfs ook het voer wat je anders bij je dierenarts zou kopen. Snel geleverd en veilig te betalen via de site. Eveneens handig: als je een account aanmaakt kan je eenvoudig op herbestellen klikken en je standaard bestelling staat vanzelf in je winkelwagen.

Is Brekz.nl betrouwbaar?

Zestig jaar ervaring hebben wil toch zeggen dat je betrouwbaar genoeg bent om het zo lang vol te houden. Brekz.nl bezorgt met DPD, een bezorgdienst die ook weet wat het doet. Daar kan het dus ook niet aan liggen. Ervaringen van anderen laten een prima beeld zien. Je kunt via de site vragen stellen aan een dierenarts. Je mag verwachten dat een dierenarts zich niet verbindt aan een site die niet betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Je kunt voor advies dus vragen stellen aan de dierenarts via de site. Toch handig! De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier. Verder staan er meerdere servicegerichte onderdelen op de site, als je naar contact-informatie gaat. Zo kan je zien hoe je je pakket kunt volgen, wat je moet doen als er iets fout gaat met de betaling en hoe je iets kunt retourneren. Hier wordt ook uitgelegd wat je moet doen bij een klacht. Er wordt in zo’n geval gevraagd om contact op te nemen, je bestelnummer mee te sturen én een foto van het product.

Wil jij ook beoordelen?

Laat jij ook hier een review achter, zodat andere mensen er iets aan hebben? Geef jouw beoordeling over Brekz in het algemeen. Nog fijner is het als je wilt vertellen wat jouw ervaringen waren bij de specifieke onderdelen. Ben je tevreden of ben je ontevreden over het product, de levering of bijvoorbeeld het contact met Brekz.nl? Vertel ook waarom je tot dit oordeel komt. Door jouw beoordeling kan een ander een beeld krijgen van Brekz en zo weten of de bestelling bij dit bedrijf wel of niet moet plaats vinden. Heb je eventueel ideeën voor Brekz zelf over hun service of assortiment? Ook dat kan je achterlaten! Alvast bedankt.

Reviews over Brekz.nl

Gerelateerde bedrijven

Webshopvoorkatten.nl logo
Webshopvoorkatten.nl
2 beoordelingen
10
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,6
Dog Chef logo
Dog Chef
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,8
14% zou hier weer kopen
31 beoordelingen
Ervaringen met Brekz.nl

Het bedrijf Brekz.nl is geverifieerd door ons. De webshop brekz.nl is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Brekz.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Brekz.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Brekz.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van brekz.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbetrouwbaar

deze mail heb ik gisteren verstuurd "Beste,
Het spijt mij te moeten vaststellen dat jullie na 3 e-mails en een bericht op facebook
uiteindelijk toch de moeite doen om te antwoorden.
Deze voormiddag heb ik ook nog geprobeerd jullie telefonisch te bereiken enkel “bestelbon bij de hand
Houden” “u bent nr 7 in de wachtrij” en dat 20 min lang . Zal het wel merken wanneer ik mijn telefoonrekening
ontvang zeker.
Sinds de bestelling op 09/02/2022 staat de bestelling nog steeds op “uw bestelling wordt verzameld”
Zelfs op het moment dat ik nu deze mail verstuur.
In uw mail zegt u mij dat de bestelling verzendklaar staat ???
Niet goed bezig hé.
U zegt levertijd 1-3 werkdagen
Indien wij morgenavond de bestelling niet ontvangen is de levertijd wel ZES werkdagen.
Als we dan nog eens 48 u moeten bijtellen is de levertijd bijna 9 werkdagen.
Helaas moeten wij wel een extra duurdere zak eten kopen bij de concurrentie die wel binnen de
termijn leveren.
Dat wij onze bestelling “binnenkort” zullen ontvangen, is alles behalve commercieel.
Wij zoeken in de toekomst wel een andere leverancier.

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Yvette T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik nooit meer Brekz lange levertijd en te lang wachten op retour betaling

16 januarie besteld honden voer en op 23 jan. nog niets
heb de order geannuleerd maar toch hebben ze het verstuurd ik heb het pakket geweigerd van DPD en nu 8 feb .sta ik nog steeds op mijn retourbetaling te wachten.
dit is echt niet van deze tijd ,
voor mij de laatst keer Brekz

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Wim B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Moest lang op pakket wachten, uiteindelijk pakket geweigerd ( in overleg met brekz)aangezien ik t ergens anders besteld had en paar dagen later word t alsnog voor mijn deur neergezet. Brekz kan niks voor mij betekenen wat betreft retour kosten. Ze kunnen t door dpd op laten halen maar kost mij dan wel 11 euro. Vind ik schandalig en zal hier ook nooit meer iets bestellen

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Iets besteld, verkeerde levering. Mee teruggegeven aan de bezorger. Geen geld terugontvangen.

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet oke helft ontvangen van bestelling

Hallo,
Ik heb ma de helft ontvangen van mijn paket? een zak plaats van 2 ??
Heb 99,95 betaalt voor2 x hondenvoer zakken van 15 kg Royal Canin

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Chantale D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bedrijf

Ik bestel hier al meerdere jaren, goede service en snelle levering.

Geplaatst op: 11-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service als je n klacht hebt

Heb gehaald over n bepaald merk voer
Eerst krijg ik na lsnge tijd een antwoord wat nergens op slaat
Mail ik terug en krijg ik helemaal geen antwoord
Wel of ik nog wat wil bestellen
Erg raar dit

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Gerry M.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte levering

8 februari besteld, nu 14 februari nog steeds niks geleverd. Tevens reageert men niet op mails.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Richard V.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verder prima behalve als er probleem is,service kan veel beter!

Bestelling plaatsen prima.Levering ook vaak redelijk vlot maar service kan veel beter.
Mis een klantgerichte oplossing en meedenken,doen ook niets om klant vast te houden door kleine tegemoetkoming te geven.
Lang op terugstorten geld gewacht.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Linda

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Een artikel incompleet ontvangen. Vervolgens geen service. Niet zoals bij Pets Place, daar super service.

Begin mei heb ik bij Brekz een kattenluikje aangeschaft (Cat Mate 304 kattenluik - Kleur : Wit). Pas eind juli had ik de tijd om het luikje te monteren

Helaas ontbrak er een sierdopje om een schroefgat aan de voorzijde te dichten. Er waren er slechts drie exemplaren in het zakje en niet vier.

Ik heb gevraagd om mij het ontbrekende afdichtdopje toe te sturen. Dit kon niet. Reden 1. Te laat gereclameerd. Reden 2. Ze beschikken niet over losse onderdelen voor dit luik. Waardeloze service.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Roos N.

7 / 10
5/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Krijg een kapotte zak voer toegestuurd wat volgens hun niet hun schuld is

Ik had een aantal zaken voer gekocht bij Brekz . Levertijd was langer dan normaal. Bij ontvangst was een zak gescheurd. Foto opgestuurd. Reactie: bij de volgende bestelling 5 % korting. of terug sturen op eigen kosten. Dez kapotte zak valt volgens hun niet onder de garantie. Ben het hier dus niet mee eens.

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Arno V.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte bereikbaarheid en service

Artikel was goed geprijsd. De levering is goed en op tijd gedaan. Ik wil het artikel toch retourneren. Op de site staat dat je binnen 14 dagen kan retourneren en dat je je geld inclusief retourkosten vergoed krijgt, dat laatste blijkt dus niet het geval. Telefonisch waren ze niet te bereiken dus een mail verstuurd. In de mail staat dat zij de retourkosten niet willen betalen. Klopt dus niet met wat op hun site staat! Slechte service dus. Koop ik niet meer.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Monique P.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte levering en service

Ik had een bestelling geplaatst en kreeg pas na anderhalve week het verkeerde artikel geleverd. Deze moest ik zelf terugbrengen naar een DPD punt. Nu 3 werkdagen later nog steeds geen ontvangstbericht van hun en ook het juiste artikel nog niet geleverd. Inmiddels zijn we drie week verder. Meerdere malen geprobeerd te bellen maar steeds krijg je een bandje te horen dat ze het te druk hebben en de telefoon niet beantwoord kan worden. Slechte zaak!

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Marjan W.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Slecht service met retour

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Santa H.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ca 30 x in plastic verpakte brokjesbus,onder welke steen hebben jullie gezeten.

Bij de bestelde kattenbrokjes zat een brokjesbus die zodanig, ca 30 keer, in plastic verpakt was.
Het plastic was er bijna niet af te krijgen.
Hebben jullie wel eens gehoord wat een enorm probleem de vervuiling door plastic is.
Onder welke steen hebben jullie gezeten?
Service 0.0,
BESTEL HIER NIET

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 01-04-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
De laatse keren veeeel te lange levertijden en geen reactie op klacht!

Mogelijk dat het succes zich nu tegen hen gaat keren. Ik ben niet meer tevreden over levertijden, service en prijs en zal niet meer daar bestellen!

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering onvolledig

Mijn bestelling werd dagrn te laat geleverd en bleek incompleet. Op berichten via de contactpagina wordt niet gereageerd. Telefonisch is Brekz niet te bereiken. Een bekende tactiek van opichters.

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Hannie

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Moeilijk bestelproces.

Ik heb een bestelling geplaatst en heb me aangemeld als nieuwe klant.
Bestellen ging prima om alles 8n je winkelmandje te plaatsen.
Dan door na betalingproces aangegeven dat ideal wil betalen wordt niet door gestuurd naar je betaalapp nog een keer proberen en daarna nogmaals geprobeerd weer niet gelukt.
Volgende dag gebeld met de klantenservice. Werd prima te woord gestaan en de bestelling geannuleerd en moest de bestelling opnieuw doen.
Het hele proces doorlopen allemaal prima totdat ik wou betalen en ging weer fout. Bij de eerste bestelling kon de fout bij de bank liggen,maar doordat het de volgende dag weer niet lukte ben ik gestopt en heb de bestelling bij een andere forma gedaan en daar verliep als naar behoren.
Dus voor mijn is Brekz meteen verleden tijd.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Lucien J.

5 / 10
3/5 3/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 3 weken nog niets geleverd gekregen

Eind januari hondenvoer besteld, nu na 3 weken nog niets gekregen. Geen mailtje of berichtje, dit is niet oké. Mijn advies: hier niet kopen.

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 25-02-2022
Geschreven door: Tim B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Foute artikels werden geleverd en ze doen geen retour omwille van de transportkosten en het milieu.

Ik ben teleurgesteld in Brekz. Het bestellen verliep vlot, maar er werd een volledig fout artikel geleverd. Toen ik vroeg of ze het correcte artikel nog konden aanleveren, weigerden ze dit omwille van transportkosten?! Ze gaven de klant niet eens de keuze, maar stelden enkel terugbetaling voor. Dit is voor mij geen service anno 2022…

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 20-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke lang wachten op mijn pakket!!,

Ik heb hier geen begrip voor, mijn mail wordt ook niet beantwoord, bijna 100,00 eurries betaald na 5 dagen nu nog steeds geen track en trace!!! Grrrrr..........

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Bionda C.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht contact/ levering

Bestelling gedaan. Hoor niets meer van Brekz en krijg geen contact. Wacht bijna week op levering van een donut kussen. Heb nu mail gestuurd en zijn in afwachting van zowel telefonisch contact als levering.

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Carolien P.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS

Dit is echt de laatste keer dat ik bij Brekz
Bestel !!!
Wegens drukte kan t iets langer duren !!
Wegens drukte kunnen ze ook de telf niet opnemen !!
Maar ze kunnen wel je bestelling aannemen
Zo ook de betaling
Daarna moet je maar afwachten wanneer je bestelling geleverd wordt
N hele slechte zaak
Ik ga maar naar de dierenwinkel dan maar n paar euro meer betalen
M’n kat moet toch eten
HIER BETER NIET BESTELLEN !!!!
Waardeloze service
Of beter gezegd helemaal geen service

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Hannah D.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KOOP HIER NOOIT IETS DUURT EEUWEN !!

Bestelling geplaatst nu week later zelfs nog niet vertrokken. ..
Oja het gaat dan nog over 4 zakken hondeneten allemaal zelfde dus zou je toch zeker denken dat ze het in voorraad hebben ..

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Pamela V.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kun je niet van op aan

Hondenvoer besteld. Levering zou 1 tot 3 werk dagen duren. Na 6 werkdagen een mailtje dat 't niet leverbaar is.
Op eerdere mail werd niet gereageerd.
Helaas, maar zonder fatsoenlijke communicatie is dit dus voor mij de laatste keer geweest.

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht en super traag

Puppyvoer besteld was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Nu 4 dagen verder en het is nog niet eens bij de bezorger. Ik koop hier niks meer.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Henriette I.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Service zeer slecht

.

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Miranda N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Extreem slecht

Zie mijn review hieronder. Ik plaats hem opnieuw omdat dr hoeveelheid sterren niet was aangepast. Ik wil dit bedrijf eigenlijk NUL sterren geven. Absoluut beneden alle peil.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Nathalie R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Extreem slechte ervaring

Zeer slechte bezorgservice. Voer werd 1 x niet geleverd en de 2e x pas na weken nadat ik al elders had besteld. Bedrijf biedt GEEN passende oplossing en de klantenservice is niet professioneel.
Jammer want ik wil liever niet de grote bedrijven zoals bol.com steunen maar bedrijven als brekz zetten daar wel toe aam omdat ze ronduit slechte service bieden.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Nathalie R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantonvriendelijk

Een pak Nutrivet dat ik hier heb gekocht kwam aan met een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Toen ik hier een bericht over stuurde kreeg ik te horen dat ik de volgende keer maar naar de houdbaarheidsdatum moest vragen. Een pak Farmfood kittenmelk dat ook bij deze bestelling hoorde kwam geopend aan.

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Brekz.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Webshopvoorkatten.nl logo
Webshopvoorkatten.nl
2 beoordelingen
10
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,6
Dog Chef logo
Dog Chef
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brekz.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 31 beoordelingen geplaatst over Brekz.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brekz.nl actief?

Brekz.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brekz.nl reviews? Dan kun je naar de website van Brekz.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie