Petsexclusive logo

Petsexclusive reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Petsexclusive reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4115
Petsexclusive logo
Website
petsexclusive.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Petsexclusive

Huisdieren zijn voor veel mensen de echte bazen in huis. Ze zorgen voor onvoorwaardelijke steun en liefde en zijn soms een lichtpuntje in donkere dagen. Het spreekt dan ook voor zich dat je voor jouw huisdier enkel het beste wenst. Ben jij op zoek naar een exclusieve webwinkel waar je enkel premium voedsel, speeltjes en producten op de kop kunt tikken? Dan is Petsexclusive misschien wel het antwoord op die vraag. Bij Petsexclusive vind je een ruim aanbod aan spullen voor dieren. En op deze webpagina lees je beoordelingen en reviews over Petsexclusive. Zo kan jij teren op de ervaringen van echte klanten van Petsexclusive. Leuk toch?

Over Petsexclusive

Petsexclusive is een webwinkel die internationaal verkoopt en gericht is op huisdieren. Je vindt er naast voedsel ook hele wat speeltjes en verzorgingsproducten. De kernwaarden van Petsexclusive zijn een nadruk op kwaliteit en liefde voor het dier. Als je advies nodig hebt of met vragen zit kan je dan ook altijd op eender welk moment terecht bij de klantendienst van Petsexclusive. Dat kunnen vragen zijn over het voedsel van jouw trouwe viervoeter, over wat voor speeltje jouw tamme kat nodig heeft en ga zo maar door. Heb je geen vragen maar blijf je wel graag op de hoogte van de nieuwtjes uit het bedrijf en eventuele aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Petsexclusive! Alternatief kan je ook de sociale media van Petsexclusive volgen voor leuke promoties en nieuwtjes.

Waarom kiezen voor Petsexclusive?

Bij Petsexclusive vind je een ruim assortiment aan producten voor een grote verscheidenheid aan dieren. Zo is de webwinkel onderverdeeld in de volgende categorieën: katten, honden, vogels, paarden, knaagdieren, koeien, schapen, geiten, varkens, weideafrastering en uiteindelijk ook stal en erf. Vind je in deze categorieën niet meteen wat je zoekt? Dan kan je ook gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Gewoon even een trefwoord intikken en klaar! Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het handig om te weten dat Petsexclusive wereldwijd verstuurt. De pakketten worden opgestuurd met een handtekening voor ontvangst en bij een bestelling krijg je steevast een track & trace code mee. Binnen Nederland is de levertijd 1 à 5 werkdagen. De verzendingskosten hangen af van het gewicht van het pakket. Er geldt een tarief van 0 tot 5 kilogram en een ander tarief van 5 tot 20 kilogram. Ben je na ontvangst toch niet helemaal tevreden? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om een bestelling na ontvangst retour te sturen.

Is Petsexclusive betrouwbaar?

Als een goede eigenaar wil je enkel het beste voor jouw dier. Kan je Petsexclusive dan ook wel vertrouwen? Het antwoord daarop is een volmondige ja. Zo vind je op de website zelf heel wat bedrijfs- en contactgegevens terug zoals onder andere het adres van de hoofdzetel van Petsexclusive. Bovendien is het ook een Nederlands bedrijf dat dus ook onder de Nederlandse wetgeving valt. Daarnaast beschikt Petsexclusive over een eigen klantendienst en kan je perfect veilig betalen dankzij de beveiligde verbinding met de webshop. Betalen kan je onder andere via kredietkaart, iDeal, Bancontact, Google Pay, Apple Pay en meer.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen omtrent het assortiment van Petsexclusive? Of heb je advies nodig voor jouw huisdier? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van Petsexclusive. Dat kan je doen door een berichtje te sturen op sociale media. Je kunt echter ook een mail sturen naar de klantenservice of telefonisch contact opnemen. Ben je lekker ouderwets? Dan kan je ook per briefpost een vraag opsturen. Meestal krijg je van Petsexclusive een reactie op vragen binnen de twee à drie werkdagen. Is er iets fout gelopen bij een bestelling en heb je een klacht voor Petsexclusive? Dan geef je dat best via e-mail door voorzien van alle nodige informatie. Op klachten krijg je ten laatste twee weken later, maar in de regel binnen de week een antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Petsexclusive? Kocht je er bijvoorbeeld ooit iets voor jouw hond of kat? Dan ben jij de ideale persoon om Petsexclusive te beoordelen in de vorm van een review. Heel wat mensen zijn immers op zoek naar informatie over Petsexclusive. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van de voeding voor honden of katten? Hoe zit het met de levertijd van bijvoorbeeld een mandje? Is de klantendienst behulpzaam? Hoe zit het met de prijs? Werkt de webshop vlotjes? Geef jouw mening op deze pagina en help tegelijkertijd anderen!

Reviews over Petsexclusive
Gerelateerde bedrijven
K9 Shop logo
K9 Shop
2 beoordelingen
9,7
Huisdierexpress.nl logo
Huisdierexpress.nl
1 beoordeling
9,5
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Oplichters!

2 vervallen siropen ontvangen. 65euro kwijt. Geen antwoord meer ontvangen! Oplichters!! Dus opgelet!!

Geplaatst op: 15-01-2024
Laatst bewerkt op: 15-01-2024
Geschreven door: Ruth V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Petsexclusive
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
K9 Shop logo
K9 Shop
2 beoordelingen
9,7
Huisdierexpress.nl logo
Huisdierexpress.nl
1 beoordeling
9,5
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Petsexclusive een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Petsexclusive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Petsexclusive actief?

Petsexclusive is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Petsexclusive reviews? Dan kun je naar de website van Petsexclusive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie