Vereneadierenartikelen.nl logo

Vereneadierenartikelen.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 7,0
Bezoek de website
Vereneadierenartikelen.nl logo
Vereneadierenartikelen.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 7,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
7
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
6
6
6

Gerelateerde bedrijven

Ezydog logo Ezydog
0 beoordelingen
10
Hondenbed.nl logo Hondenbed.nl
0 beoordelingen
10
Petduka.nl logo Petduka.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Verenadierenartikelen.nl

Alles wat jouw knaagdier, hond of kat nodig heeft, vind je bij Verenadierenartikelen.nl. Deze online dierenwinkel heeft een groot assortiment voor alle dierenbenodigdheden. Je kunt hier meer over Verenadierenartikelen.nl lezen en meer te weten komen over hun aanbod en service. Ook kun je reviews van klanten van Verenadierenartikelen.nl lezen. Lees meer over de ervaringen van klanten voor een nog beter beeld van Verenadierenartikelen.nl.

Over Verenadierenartikelen.nl

Verenadierenartikelen.nl is een webshop waar je alles voor jouw huisdier kan vinden. Of je nu zaad zoekt voor jouw parkiet of een krabpaal voor jouw kat, het kan allemaal in de webshop van Verenadierenartikelen.nl. Ze bieden een compleet assortiment aan, waardoor iedere dierenliefhebber hier terecht kan voor producten.

Verenadierenartikelen.nl heeft een fysieke winkel en afhaallocatie in Veenendaal. De online variant van deze dierenspeciaalzaak is alweer jaren in de lucht. Niet alleen in de winkel kunnen klanten terecht voor dierenvoer, speeltjes en meer, ook online kunnen ze het complete aanbod van Verenadierenartikelen.nl bestellen.

Waarom kiezen voor Verenadierenartikelen.nl

De prijs is een goede reden om bij Verenadierenartikelen.nl te winkelen. Ze kopen groot in en kunnen daardoor voordelig producten aanbieden. Daarnaast zijn er altijd acties. Open de online folder van Verenadierenartikelen.nl om te zien wat de aanbiedingen van deze week zijn. Om nooit meer een actie te hoeven missen, kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Verenadierenartikelen.nl. Deze nieuwsbrief stuurt je mails met acties en persoonlijke korting.

Ook is Verenadierenartikelen.nl een complete dierenwinkel. Dit is ideaal wanneer je meerdere huisdieren hebt. Je kunt dan bij een (online) adres terecht voor al jouw benodigdheden. Je kunt hier zowel speeltjes voor jouw hond kopen, als voer voor de konijnen. Zo hoef je dus nooit meer naar meerdere winkels te gaan voor alle benodigdheden voor jouw dieren.

Vandaag een bestelling gedaan bij Verenadierenartikelen.nl? Dat betekent dat jouw bestelling morgen al in huis is. Verenadierenartikelen.nl verzendt snel en zelfs gratis bij bestellingen vanaf €39,99. Koop dus in een keer goed in om zo een kosteloze verzending te ontvangen. Ook kun je ervoor kiezen om het pakket van Verenadierenartikelen.nl zelf op te halen. Je kunt jouw bestelling dan afhalen bij Verenadierenartikelen.nl in Veenendaal.

Is Verenadierenartikelen.nl betrouwbaar?

Met de jarenlange ervaring en de fysieke locatie van Verenadierenartikelen.nl, is dit een zeer betrouwbare webshop om te bestellen. Je hebt niet alleen te maken met een online verkoper, maar ook een echte dierenspeciaalzaak. Zo hoef je niet bang te zijn voor een malafide site en weet je zeker dat hun aanbod veilig is. Verenadierenartikelen.nl verkoopt alleen door EU goedgekeurde dierenproducten. Deze kun je herkennen aan het EU label op de verpakkingen.

Bij kun je veilig online betalen. Dit kan gewoon per bank. Je kunt zelf voor een veilige transactie kiezen, door Ideal te gebruiken bij de online betaling. Met Ideal betaal je gewoon met jouw bank en veilige bankapp. Ook kun je bij Verenadierenartikelen.nl betalen met Paypal of kun je betalen in de winkel.

Klantenservice en klachten

Heb je pas net een hond, kat of konijn en weet je niet goed welk voer je moet kopen? Of ervaar je problemen tijdens het afrekenen op de website van Verenadierenartikelen? Zorg er dan voor dat je hulp inschakelt van de klantenservice. De klantenservice van Verenadierenartikelen.nl kun je gemakkelijk bereiken. Je kunt ze bellen of een mailtje sturen. Verwacht snel een antwoord en je kunt snel weer verder winkelen bij Verenadierenartikelen.nl.

Bij Verenadierenartikelen.nl kun je altijd nog retourneren wanneer je niet de juiste bestelling hebt ontvangen of hebt geplaatst. Wil je een (andere) klacht op een andere manier opgelost zien worden? Dan kun je Verenadierenartikelen.nl gewoon bereiken via de klantenservice. Je mag daar jouw klacht achterlaten en kunt een professionele oplossing verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij dierenvoeding ook alleen nog maar online? Of koop je bij Verenadierenartikelen.nl juist voor het aanbod aan speeltjes en andere dierenproducten? Schrijf een review met daarin waarom jij bij Verenadierenartikelen.nl shopt. Waarom verkies je juist Verenadierenartikelen.nl boven een fysieke dierenzaak en wat koop jij graag bij deze webshop? Ook kun je jouw ervaringen met het bestellen, afrekenen en verzenden delen voor een mooi totaalbeeld van Verenadierenartikelen.nl. Laat hier een review achter met een eigen beoordeling over Verenadierenartikelen.nl naar aanleiding van jouw ervaringen met deze webshop.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vereneadierenartikelen.nl

profielfoto van Sofie P.
Sofie P.
11-06-2021
7 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne dierenwinkel

Op de website is veel keuze en de service is top. Door een fout van mij werd het pakket afgeleverd bij de buren maar hier ben ik telefonisch over benaderd en ze hebben het goed opgelost. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

Schrijf een review over Vereneadierenartikelen.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Ezydog logo Ezydog
0 beoordelingen
10
Hondenbed.nl logo Hondenbed.nl
0 beoordelingen
10
Petduka.nl logo Petduka.nl
0 beoordelingen
10