Petduka.nl logo

Petduka.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Petduka.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1858
Petduka.nl logo
Website
petduka.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Petduka.nl

Wil jij weten wat de beoordelingen zijn van Petduka.nl en welke reviews er geschreven worden? Alles reviews van Petduka.nl hebben wij verzameld voor je. Lees wat de ervaringen zijn van mensen die eerder iets kochten bij het bedrijf. De reviews geven je een realistisch beeld over het bedrijf. Na het lezen van de beoordelingen kun je een weloverwogen beslissing nemen of je ook iets bij Petduka.nl wilt kopen.

Over Petduka.nl

Petduka.nl is een online dierenapotheek. Je kunt hier van alles kopen voor de verzorging en gezondheid van je hond, kat, vogel, kleine huisdier en paard. Ze zijn gespecialiseerd in antiparasitica. Dit zijn producten tegen wormen, vlooien, tekenen en andere parasieten. Alles wat je wilt voorkomen of tegen wilt gaan bij je huisdier. Naast het zijn van een online apotheek, beantwoordt Petduka.nl ook al je vragen over je kleine vriend. Het bedrijf wordt aangestuurd door dierenarts Peter Henk Gijsman.

Waarom kiezen voor Petduka.nl

Een groot pluspunt van Petduka.nl is dat een dierenarts je advies kan geven én al je vragen kan beantwoorden. Een dierenarts is er ten slotte voor opgeleid en kan als geen ander een goed advies geven. Naast antiparasetica verkoopt het ook verschillende soorten voer, medicijnen en supplementen voor onder andere de vacht, organen en gewichten. Koop bijvoorbeeld een shampoo voor je kat, een olie voor honden met rugklachten of een tekenhaak. Petduka.nl verkoopt merken zoals Seresto, Adaptil en Easypill. Op de website kun je ook verschillende informatieve blogs lezen die over de verzorging van je huisdier gaan. Ook wanneer je niet in Nederland woont, kun je een bestelling plaatsen bij Petduka.nl. Het bedrijf levert in meerdere landen, waaronder Duitsland, Spanje en Groot-Brittannië.

Is Petduka.nl betrouwbaar?

Petduka.nl kun je volgen op Facebook, Instagram en Pinterest. Van mooie foto’s met dieren en leuke dierenplaatjes krijg je nooit genoeg toch? Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste dierennieuws. Daarnaast kun je ook een account aanmaken. Met een account doorloop je in het vervolg het betalingsproces sneller en kun je je bestelling bekijken. Het vestigingsadres zit in Culemborg en het postadres bevindt zich in Amsterdam. Wanneer je af wilt rekenen, kun je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, onder andere iDeal, Visa en Paypal. Op Trutspilot scoort het bedrijf een 4,8. Bijna driekwart van de mensen geeft het bedrijf een uitstekende beoordeling.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product dat ze verkopen, bijvoorbeeld of het wel past bij je huisdier, of heb je een andere prangende vraag over je huisdier? Stel je vraag aan dierenarts Peter Henk Gijsman. Petduka.nl vindt het enorm belangrijk dat klanten een goed advies krijgen en ze alle vragen kunnen stellen. Veelgestelde vragen zijn al beantwoord op de website. Mocht je een vraag willen stellen, dan kun je ze mailen of het online contactformulier invullen. Op werkdagen krijg je snel een antwoord, in ieder geval binnen 24 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Schrijf een review over Petduka.nl hoe jij het bedrijf ervaren hebt. Beoordeel ze op basis van de klantenservice, de levering, de betaling, de kwaliteit van het product en ga zo maar door. Door hier een review over te schrijven, kunnen andere mensen lezen hoe betrouwbaar het bedrijf is. Wees dus eerlijk en kritisch.

Reviews over Petduka.nl

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
7 beoordelingen
8
Brekz.nl logo
Brekz.nl
40 beoordelingen
5,6
Aware pets products logo
Aware pets products
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Duidelijke website

Alles op de website staat super duidelijk aangegeven en bij elk product staat ook een goede omschrijven van het product zelf. Ze leveren alles volgens de afspraken. Het wordt ook erg snel geleverd dus ik ben super tevreden.

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijmen B.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Petduka.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
7 beoordelingen
8
Brekz.nl logo
Brekz.nl
40 beoordelingen
5,6
Aware pets products logo
Aware pets products
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Petduka.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Petduka.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Petduka.nl actief?

Petduka.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Petduka.nl reviews? Dan kun je naar de website van Petduka.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie