Schecker logo

Schecker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Schecker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1290
Schecker logo
Website
schecker.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Schecker

Je trouwe viervoeter verdient het beste. Daarom is het belangrijk om hem af en toe te verwennen met een nieuw speeltje en hem te voorzien van de juiste voeding en nodige verzorgingsproducten. Voor deze artikelen kan je bij Schecker terecht. Benieuwd naar de webshop? Neem dan zeker ook de Schecker ervaringen bij ons door, zodat je goed voorbereid bent!

Over Schecker

Schecker is een bedrijf dat al reeds 60 jaar bestaat. Met het welzijn van alle honden in het achterhoofd richtte het een winkel op die de beste hondenartikelen aanbiedt, waaronder hondenvoer, speeltjes, hondenriemen en nog veel meer. Dankzij de jarenlange ervaring kan je bij Schecker dus altijd rekenen op de meest kwalitatieve producten en op advies wanneer dat nodig is. De winkel heeft bovendien een ruim aanbod aan producten speciaal voor honden. Je vindt er zelfs enkele exclusieve artikelen die je nergens anders kan kopen.

De filosofie van Schecker is competentie, traditie, vriendelijkheid, eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Concreet wil dit zeggen dat het bedrijf een familieonderneming is die niet schuw is om uitdaging met veel enthousiasme aan te gaan, waardoor het aanbod steeds groeit. Doordat Schecker vriendelijkheid hoog in het vaandel draagt, kan je bovendien altijd bij Schecker terecht voor advies en hulp. Schecker voelt zich daarnaast medeverantwoordelijkheid voor een goede gezondheid van je hond. Dat merk je aan de kwalitatieve producten in het assortiment!

Waarom kiezen voor Schecker

Elke hondeneigenaar kan terecht bij Schecker, want je vindt er hondenvoer, speeltjes, riemen, kortom alles wat je nodig hebt om je trouwe viervoeter gezond en gelukkig te houden. Schecker heeft voedingsproducten voor elke levensfase van de hond en bezit diverse soorten en merken. Het maakt dus niet uit welke voeding je hond verkiest of hoe oud hij is, bij Schecker kan je altijd terecht. En als je niet goed weet wat te kiezen, kunnen de medewerkers je dankzij hun jarenlange ervaring helpen.

Bij Schecker kan je daarnaast winkelen als je een hondeneigenaar een origineel geschenkje wilt geven. Een cadeau voor zijn of haar beste vriend wordt vast met veel liefde ontvangen. Het fijne van winkelen bij Schecker is dat je gratis mag retourneren als je niet tevreden bent en je ook geen verzending hoeft te betalen wanneer je voor 49 euro of meer koopt!

Is Schecker betrouwbaar?

Er zijn een aantal zaken die erop wijzen dat Schecker betrouwbaar is. Allereerst heeft het bedrijf talloze jaren ervaring. Daarnaast zijn er de tal van positieve recensies en is er de goede algemene tevredenheidsscore.

Ook de vele veilige manieren waarop je kan betalen geven gemoedsrust. Het Trusted Shops keurmerk is eveneens een goed bewijs dat je op Schecker kan vertrouwen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken als je koopt in deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Heb je al bij Schecker gekocht en zit je toch met klachten? Dan kan je het bedrijf contacteren via e-mail, telefoon of het contactformulier op de site. Neem ook zeker een kijkje bij 'Informatie'. Daar vind je nuttige info die een aantal belangrijke vragen beantwoordt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zin om anderen te helpen? Neem dan enkele minuutjes te tijd om je beoordeling te schrijven op onze site. Een review schrijven is helemaal niet moeilijk, maar is voor anderen wel een grote hulp. Het helpt hen namelijk met het verkrijgen van een correct beeld van Schecker, waardoor ze zien of deze webwinkel iets voor hen is.

Reviews over Schecker
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
1 beoordeling
8,5
Huisdierexpress.nl logo
Huisdierexpress.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne website

Zeer fijne website en een prima en snelle levering. Hele fijne exclusieve producten. Alles zit altijd netjes verpakt. Dus in een woord: Top!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilhelmus L.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Schecker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
1 beoordeling
8,5
Huisdierexpress.nl logo
Huisdierexpress.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schecker een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Schecker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schecker actief?

Schecker is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Schecker reviews? Dan kun je naar de website van Schecker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie