Pinkystyle.nl logo

Pinkystyle.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pinkystyle.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
916
Pinkystyle.nl logo
Website
pinkystyle.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Pinkystyle.nl

Ben jij benieuwd hoe klanten Pinkystyle.nl hebben ervaren en hoe zij het bedrijf beoordelen? Wij hebben de reviews van Pinkystyle.nl voor je verzameld en je leest ze hier. Klanten die er al eerder iets kochten, kunnen hun ervaring met jou delen. Positieve reviews zullen je twijfel wegnemen en negatieve reviews behoeden je juist voor het doen van een aankoop. Lees de reviews op je gemak door, zodat je daarna kunt beslissen of je ook iets wilt bestellen bij Pinkystyle.nl.

Over Pinkystyle.nl

Pinkystyle.nl is onderdeel van Shoppartners BV, een bedrijf dat al in 1999 is opgericht. De naam Pinkystyle.nl laat al een beetje doorschemeren wat ze verkopen. Het verkoopt namelijk alleen maar roze artikelen. Onder Shoppartners BV. vallen 100 verschillende winkels, waar Pinkystyle.nl er dus één van is. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van leveranciers. Pinkystyle.nl heeft een uniek assortiment dankzij veel eigen producten, dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje in de shop te nemen. Er zijn zo’n 175 mensen werkzaam binnen het bedrijf en het levert in meer dan 26 verschillende landen.

Waarom kiezen voor Pinkystyle.nl

Houd je van de kleur roze en/of fuchsia? Dan is Pinkystyle.nl jou op het lijf geschreven. Het verkoopt heel diverse producten, van feestartikelen tot kleding en van erotische artikelen tot speelgoed. Shop alles bij elkaar wanneer je binnenkort een feestje hebt met het thema roze, pak uit voor je carnavalsoutfit, koop een kostuum voor je kindje of versier het huis roze omdat jullie een meisje verwachten. Alles kan en alles mag. Op de website kun je gemakkelijk zoeken wat je vindt door op de juiste categorie te klikken. Bestellingen die in de Nederland bezorgd moeten worden én die geplaatst worden op werkdagen voor 15.00 uur worden de volgende dag al bij je geleverd.

Is Pinkystyle.nl betrouwbaar?

Het bedrijf bestaat al sinds 1999 en heeft dus jarenlange ervaring. In 2020 stond het bij Twinkle op plek 82 van de 100 grootste e-commerce bedrijven. Op de website zijn daarnaast de logo's van Thuiswinkel Waarborg en van Trust E-commerce Europe te zien. Hiermee weet je onder andere zeker dat het bedrijf bestaat, er een veilige betaalomgeving is, er zorgvuldig om wordt gegaan met jouw gegevens, je een bedenktijd hebt van minimaal twee weken en dat je als consument beter beschermd wordt. In de shop kun je betalen met iDeal, Mastercard, Visa en meer. In Heerhugowaard vind je het hoofdkantoor. Het bedrijf scoort een 8,6 en maar liefst 92% van de klanten beveelt het bedrijf aan. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en je kunt online een account aanmaken. Hiermee kun je je wensenlijstje bewaren en sneller bestellen. Bestellingen worden in Nederland geleverd door PostNL en DHL.

Klantenservice en klachten

Bij vragen kun je eens naar de veelgestelde vragen kijken. Deze vragen zijn al beantwoord door Pinkystyle.nl. In een paar klikken kun je onder andere meer lezen over hoe je moet retourneren, wat de levertijd is en wat de verzendkosten bedragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan of wil je liever persoonlijk contact met ze opnemen? Bel ze dan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur of stuur ze een mailtje. Hoelang het duurt voordat je hier antwoord op krijgt, is niet duidelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een roze item gekocht bij Pinkystyle.nl? Deel jouw mening en geef ze een beoordeling. Schrijf een review en laat daarin weten wat jij van het bedrijf vindt. Werd je bestelling goed geleverd? Hoe werd jouw vraag beantwoord? Was het makkelijk om iets te bestellen of vond je juist best wel ingewikkeld? Allemaal vragen waar jij antwoord op kunt geven omdat je het bedrijf kent. Door een review over Pinkystyle.nl te schrijven, krijgen andere mensen een goed beeld van het bedrijf. Waar wacht je nog op

Reviews over Pinkystyle.nl
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Bruiloft feestwinkel logo
Bruiloft feestwinkel
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Pinkystyle.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Bruiloft feestwinkel logo
Bruiloft feestwinkel
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pinkystyle.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Pinkystyle.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pinkystyle.nl actief?

Pinkystyle.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pinkystyle.nl reviews? Dan kun je naar de website van Pinkystyle.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie