Partyshopper.nl logo

Partyshopper.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Partyshopper.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
911
Partyshopper.nl logo
Website
partyshopper.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Partyshopper.nl

Als je een feestje geeft is het natuurlijk niet meer dan normaal dat je ook wel een beetje een leuke aankleding wilt. Een goede outfit, versiering in thema en als het even kan liefst ook nog wat accessoires. Op Partyshopper.nl vind je dat allemaal. Ben jij op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van Partyshopper.nl? Dan hebben wij voor jou op deze pagina alle reviews over deze webshop op een rij gezet. Zo weet je meteen, gebaseerd op de ervaringen en beoordelingen van echte klanten, of je een goede deal sluit of een kat in een zak koopt.

Over Partyshopper.nl

Partyshopper.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van feestartikelen. Het is een onderdeel van het alom gekende concern Shoppartners dat heel wat andere webshops binnen die markt uitbaat. Je kunt ze kennen van websites als Fun en Feest, Hobbymax, Knuffelparadijs, Speelgoedpostorder en nog veel meer. De nadruk bij Partyshopper.nl ligt op een goede service en een groot assortiment. Als onderdeel van Shoppartners werkt Partyshopper.nl op een gigantische schaal. Dat betekent niet alleen dat ze betrekkelijk lage prijzen aan kunnen bieden, maar ook dat er heel snel op de bal gespeeld wordt. In de regel betekent een bestelling voor 15.00 uur ook dat je die morgen al aan huis mag verwachten. Wat de verzending betreft betaal je 4,5 euro binnen Nederland en 5,99 euro binnen België. Verzending is gratis bij een bestelling vanaf 199 euro. Bedenk je je na het bestellen? Dan krijg je bij Partyshopper.nl, als onderdeel van Shoppartners, 30 dagen na ontvangst de tijd om eventueel te retourneren.

Waarom kiezen voor Partyshopper.nl?

Partyshopper.nl heeft een enorm assortiment aan feestartikelen in aanbod. De webshop is verdeeld in de volgende categorieën: Versiering algemeen, Thema feestartikelen, Kinderfeestje thema’s, Kleuren versiering, Landenversiering, Trouwen & bruiloft, Geboorte & baby, Leeftijd feestartikelen, Jubileum & geslaagd, Fun & fopartikelen, Verkleedkleding, Verkleed accessoires, Carnaval artikelen, Pruiken/snor/baard en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je vindt er ook promo deals en de nieuwste toevoegingen aan het assortiment terug. Of je nu een feestje wilt organiseren in een cowboy thema, spullen voor een bruiloft zoekt of gewoon carnaval wilt vieren: bij Partyshopper.nl vind je het allemaal. Betalen kan in een veilige omgeving en op de volgende manieren: overschrijving, iDeal, Creditcard, Bancontact, Sofor en PayPal. Het aanbod van Partyshopper.nl is er niet enkel voor de particulier. Ook als onderneming kan je bij deze webshop terecht!

Is Partyshopper.nl betrouwbaar?

Partyshopper.nl is een onderdeel van Shoppartners wat één van de grootste uitbaters van webshops van Europa is. Dat geeft al op zich redelijk wat vertrouwen in de werking van de website. Daarnaast zijn ook de vormelijke elementen in orde. Je vindt op de website meteen bedrijfsinformatie terug zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. De internetverbinding met de webshop verloopt via een beveiligde SSL-verbinding wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Daarnaast is het ook zo dat Partyshopper.nl een gecertificeerd lid is van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en ook van Trust eCommerce Europe. Heb je nog vragen of problemen? Dan kan je ook de klantenservice contacteren. Een lange uitleg om tot een simpele conclusie te komen: ja, Partyshopper.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Vind je op de pagina van de klantenservice bij de veelgestelde vragen geen antwoord op jouw probleem? Of wil je een klacht indienen over een bestelling bij Partyshopper.nl? Dan kan je terecht bij de klantenservice van de webshop. Deze kan je contacteren per mail op eender welk moment. Je kunt een chatgesprek op de website opstarten met een medewerker of je kan telefonisch contact opnemen van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. Heb je een klacht die niet opgelost geraakt? Dan kan je je ook wenden tot de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Deze brengen de klacht voor en de Geschillencommissie kan in uiterste geval een uitspraak doen over het hele gebeuren.

Wil jij ook beoordelen?

Zweer jij voor een feestje bij de artikelen van Partyshopper.nl? Of heb je misschien ooit een bestelling geplaatst die toch wat minder meeviel? Hoe dan ook horen wij graag wat jouw ervaringen met deze webshop zijn. Zou je Partyshopper.nl als een kwaliteitsvolle keuze beoordelen? Is de levertijd zoals aangegeven? Was de kwaliteit van jouw bestelling naar behoren? Schrijf op deze pagina een review met jouw beoordeling van de website en help een ander ermee vooruit!

Reviews over Partyshopper.nl
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Geboorte-feestwinkel.nl logo
Geboorte-feestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Slechte ervaring met partyshopper

I.v.m. overgaan van gas naar inductie nieuwe pannen gekocht, waaronder een pannenkoekenpan bij partyshopper. Gezocht via google op inductie -pannenkoekenpan en kwam o.a. uit bij partyshopper. De pan snel ontvangen en de volgende dag in gebruik genomen. Pan trok direct krom en de pannenkoek zat vast. Contact gezocht met de klantenservice van partyshopper. Voordien nog gecontroleerd of er bij de pan stond, dat deze op inductie kon en dat stond er toen nog bij. Volgens de klantenservice kon de pan niet op inductie en helaas konden ze de pan ook niet meer terugnemen. Voor de eerste en dus gelijk ook de laatste keer daar iets besteld.

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Bert R.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Partyshopper.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Geboorte-feestwinkel.nl logo
Geboorte-feestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Partyshopper.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Partyshopper.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Partyshopper.nl actief?

Partyshopper.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Partyshopper.nl reviews? Dan kun je naar de website van Partyshopper.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie