Xmasdeco.nl logo

Xmasdeco.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Xmasdeco.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2055
Xmasdeco.nl logo
Website
xmasdeco.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Xmasdeco.nl

Kerstmis is voor veel mensen een magische periode in het jaar. Een belangrijk onderdeel van dit heerlijke feest, naast Mariah Carey uiteraard, is de versiering van het huis. Een mooi versierde kerstboom en andere accessoires zorgen toch net voor een tikje meer feestelijkheid. Heb je geen trek om heel dat proces zelf uit te denken? Dan kan je bij Xmasdeco.nl terecht. Hier vind je vooraf uitgedachte kersboompakketten en eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een prachtige versiering. Maar is Xmasdeco.nl wel betrouwbaar? Wat zeggen de beoordelingen van hun klanten? Hebben die positieve ervaringen? Om die vragen te beantwoorden vind je op deze pagina tal van reviews over Xmasdeco.nl!

Over Xmasdeco.nl

Xmasdeco.nl is een webwinkel waar je alles in huis kunt halen dat te maken heeft met kerstversiering. De webshop is een geesteskind van The Xmas Designers en zag heet levenslicht in 2011. Het uitgangspunt van Xmasdeco.nl is simpel: een kant en klaar pakket met alles wat je nodig hebt voor een indrukwekkende kerstboom. Vanuit die pijler zijn door de jaren heen meer dan zestig pakketten kerstbomen inclusief versiering op de markt gebracht. Je krijgt dus een kunst kersboom die er niet nep uit ziet, verlichting, ornamenten, kunstsneeuw, haakjes voor het ophangen en ga zo maar door. Passie voor het vak en een goede klantenservice zijn de kernwaarden van Xmasdeco.nl. Zo worden bestellingen die doorkomen voor 16:00 uur binnen de 24 uur verzonden en geniet je van gratis levering vanaf een aankoopbedrag van 50 euro. Zo kan je op de website tal van leuke blogberichten met tips & tricks nalezen of gewoon even nagaan wat de trends van het moment zijn.

Waarom kiezen voor Xmasdeco.nl?

Xmasdeco.nl heeft een ruim assortiment aan kant en klare pakketten en ook aan accessoires. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën als kerstbomen, kerstbomen met decoratie en ook bijbehorende decoraties. Je vindt er decoratie pakketten, luxe kunstkerstbomen, besneeuwde bomen, ornamenten, haakjes en nog veel meer. Al deze zaken bovendien in diverse kleurschema’s en uiteenlopende formaten. Heb je hulp nodig? Dan kan je even contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf via bijvoorbeeld de live chat op de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met Mastercard, Visa, iDeal, PayPal, Bancontact, bankoverschrijving en Klarna. Leuk om te weten is dat je je ook kunt inschrijven op de nieuwsbrief en daarmee korting kunt ontvangen.

Is Xmasdeco.nl betrouwbaar?

Xmasdeco.nl is een handige site rond de feestdagen. Maar is het ook een betrouwbare website? Je vindt op de homepage alvast alle relevante bedrijfsinformatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Daarnaast is de website veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat. Goed nieuws is ook dat er duidelijk omschreven algemene voorwaarden aanwezig zijn en dat Xmasdeco.nl over een geheel eigen klantenservice beschikt. Bovendien vind je ook meteen een duidelijk verwoord privacy beleid terug op de website. Dit allemaal samen maakt dat er slechts één conclusie is: Xmasdeco.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een prangende vraag voor Xmasdeco.nl of zit je met een probleem? Dan kan je altijd de klantenservice van Xmasdeco.nl contacteren als de rest van de website geen grote hulp is. Die klantenservice bereiken kan op diverse manieren. Zo kan je op de website gebruik maken van het live chat venster. Zo kan je ook telefonisch contact opnemen of even WhatsAppen naar Xmasdeco.nl. Ten slotte beschikt Xmasdeco.nl ook over heel wat e-mailadressen om contact mee op te nemen. Op de website vind je onder klantenservice een duidelijke omschrijving voor met welk type vraag je bij een bepaald mailadres terecht kunt. Er is een specifiek adres voor zakelijke contacten, voor klanten, voor retailers, voor social media en ga zo maar door. Heb je een klacht? Dan krijg je hier altijd binnen de veertien dagen na ontvangst een antwoord op. Kom je niet tot een overeenkomst? Dan kan je terecht bij het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een kerstboom staan die komt van Xmasdeco.nl? Of had je er ooit eentje en deed je die van de hand? Jouw ervaringen met Xmasdeco.nl en beoordelingen van deze webshop zijn voor ons van groot belang. Is de prijs-kwaliteitsverhouding in jouw inschatting goed? Was de levertijd snel genoeg? Werd het pakket met zorg geleverd? Hielp de klantenservice je verder? Schrijf op deze pagina een review en help toekomstige potentiële klanten de juiste beslissing maken.

Reviews over Xmasdeco.nl

Gerelateerde bedrijven

Oeteldonkstijl logo
Oeteldonkstijl
2 beoordelingen
9,5
Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8
Suits you well logo
Suits you well
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6,6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Xmasdeco.nl

Het bedrijf Xmasdeco.nl is geverifieerd door ons. De webshop xmasdeco.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Xmasdeco.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Xmasdeco.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van xmasdeco.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van xmasdeco.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte klantenservice, slecht retourbeleid en geld terug is nog maar de vraag

Op 28-11 heb ik een kunst-kerstboom gekocht met verlichting. Deze is 3-12 bezorgd, maar viel tegen. Retourneren via de website lukt niet, ondanks dat dit staat aangegeven. Communicatie met de klantenservice hierover resulteert in herhaaldelijke aanbiedingen van kortingen. Maar dat is niet wat ik wil. Over het door mij gevraagde retourformulier wordt niet gerept. En steeds vaker , krijg ik helemaal geen antwoord op mijn e-mails. Ik stuur het product op eigen kosten terug naar het adres wat genoemd wordt op de website met een herroepingsformulier. Dit is 10-12 ontvangen. Tot op heden geen reactie en geen restitutie. Hoe betrouwbaar is dit bedrijf???

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele goedkope boom, slechte klantenservice

De boom kwam in een kapotte doos, dat tot daaraan toe, maakte voorzichtig de doos open om de naalden te kunnen zien.nou zo goedkoop zie je alleen bij de action.
Echt heel lelijk, dus verder niet uitgepakt, en gelijk geprobeerd te bellen.
Geen contact mogelijk, whatsapp doet het niet, telefoon nemen ze niet op.retourformulier niet uit te printen
We gaan het zien hoe dit afloopt.
Maar de boom is gewoon lelijk.

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Jolanda

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas een slechte retoursevice

Kunstkerstboom gekocht deze voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. De communicatie per mail over het retourneren van de boom verliep netjes. Helaas hebben wij, in tegenstelling tot wat er ons belooft is, nog steeds ons geld niet retour.
Wij zullen onze vrienden en bekenden dan ook niet adviseren om iets bij deze webwinkel aan te schaffen.

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Alleenmaar goede ervaringen met dit bedrijf

We hadden hier een boom besteld maar vonden hem toch niet zo mooi. Het terugsturen was geen probleem. We moesten het wel zelf op sturen maar we kregen dan ook wel direct het bedrag terug gestord zonder enige verzondkosten.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven J.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Xmasdeco.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oeteldonkstijl logo
Oeteldonkstijl
2 beoordelingen
9,5
Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8
Suits you well logo
Suits you well
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Xmasdeco.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Xmasdeco.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Xmasdeco.nl actief?

Xmasdeco.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Xmasdeco.nl reviews? Dan kun je naar de website van Xmasdeco.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie