Geboorte-feestwinkel.nl logo

Geboorte-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Geboorte-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
789
Geboorte-feestwinkel.nl logo
Website
geboorte-feestwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Geboorte-feestwinkel.nl

De geboorte van een kind is altijd een magisch moment. En vandaag de dag begint het feest al vaak lang voor de geboorte. Er is de genderreveal, er is de aankondiging van de zwangerschap en er zijn nog veel meer van die speciale momenten. Natuurlijk hoort daar ook de nodige versiering bij en de nodige accessoires. Die vind je terug bij Geboorte-feestwinkel.nl. Ben jij op zoek naar reviews over Geboorte-feestwinkel.nl? Dan vind je ze op deze pagina op een overzichtelijke manier terug. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten een gefundeerde mening over Geboorte-feestwinkel.nl vormen.

Over Geboorte-feestwinkel.nl

Geboorte-feestwinkel.nl is een webwinkel die zich specialiseert in alles wat te maken heeft met versiering en geboorte. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een kraamfeest, voor een babyshower, voor een geslachtsonthulling en andere feestjes in dat genre. De webshop is één van de meer dan honderd webwinkels die in handen zijn van e-commerce bedrijf Shoppartners. Shoppartners bestaat al sinds 1999 en focust zich op de online verkoop van feestartikelen en aanverwanten. In totaal heeft het bedrijf meer dan 50 000 artikelen in voorraad en alles wat te maken heeft met baby’s vind je terug op Geboorte-feestwinkel.nl. Naast een indrukwekkend assortiment aan artikelen steunt Geboorte-feestwinkel.nl vooral op een uitstekende en een snelle service. Zo heb je bij Geboorte-feestwinkel.nl onder andere 30 dagen bedenktijd om een artikel retour te sturen zonder opgave van reden.

Waarom kiezen voor Geboorte-feestwinkel.nl?

Bij Geboorte-feestwinkel.nl vind je meerdere duizenden artikelen terug die je kunt gebruiken voor de geboorte van een kind. De website zelf is onderverdeeld in categorieën als jongen, meisje, tweelingen, kraamkado’s, speelgoed, spaarpotten, feestversiering, geslacht bekend maken, babyshower en ga zo maar door. Of je nu op zoek bent naar opblaasbare ballonnen, slingers, roze lopers of nog iets anders: je vindt het bij Geboorte-feestwinkel.nl vast terug. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Geboorte-feestwinkel.nl van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 199 euro. Onder dat bedrag betaal je in België 5,99 euro verzendkosten en in Nederland 5,99 euro verzendkosten. Heb je voor 15 uur besteld? Dan mag je jouw pakketje de volgende werkdag al in huis verwachten. Betalen kan je bij Geboorte-feestwinkel.nl op verschillende manieren in een veilige omgeving. Je kunt onder andere betalen via iDeal, met Mastercard, met Visa, met Bancontact, Sofort en meer.

Is Geboorte-feestwinkel.nl betrouwbaar?

Geboorte-feestwinkel.nl is een webshop die in handen is van het bekende e-commercebedrijf Shoppartners. Dit bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen de sector en heeft in die tijd dan ook een goede reputatie kunnen opbouwen. Bovendien vind je op Geboorte-feestwinkel.nl heel wat bedrijfsinformatie terug. Je vindt er het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Geboorte-feestwinkel.nl beschikt ook over een eigen klantenservice als je vragen hebt of met een probleem zit. Daarnaast vind je heel wat reviews van echte klanten van Geboorte-feestwinkel.nl op de website zelf. Bovendien is Geboorte-feestwinkel.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen van dit keurmerk. Daarnaast voldoen ze ook aan de criteria van het Trust e-commerce Europe keurmerk. Kortom: Geboorte-feestwinkel.nl is absoluut een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Op de website van Geboorte-feestwinkel.nl vind je heel wat veelgestelde vragen terug met het antwoord erbij. Vind je tussen deze informatie niet de oplossing van de vraag waarmee je zit? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van Geboorte-feestwinkel.nl. Dat kan door een mail te sturen naar het adres vermeld op de webshop of door telefonisch contact op te nemen tijdens de kantooruren. Shoppartners heeft een algemene klantenservice voor al hun webshops die altijd binnen de werkdag een antwoord geeft op vragen. Heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht best op per mail richting de klantenservice van Geboorte-feestwinkel.nl. Ben je niet tevreden met het antwoord van het bedrijf? Dan kan je nog contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens artikelen van Geboorte-feestwinkel.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw mening over dit bedrijf. Wat zijn jouw ervaringen met de producten van Geboorte-feestwinkel.nl? Hoe zou jij de kwaliteit van de artikelen beoordelen? Is de klantenservice vriendelijk? Hoe zit het met de levertijd? Ben je tevreden over het aanbod bij Geboorte-feestwinkel.nl? Schrijf jouw review op deze pagina en help toekomstige bezoekers hun mening vormen over Geboorte-feestwinkel.nl.

Reviews over Geboorte-feestwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Partyshopper.nl logo
Partyshopper.nl
1 beoordeling
8
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
1 beoordeling
10
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goed geleverd

Ik heb hier iets met spoed moeten bestellen omdat de geboorten eerder was dan verwacht :) Gelukkig was de bestelling snel en correct geleverd. Als ik weer iets nodig heb voor een geboorte dan kijk ik zeker weer hier!

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Megan K.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Geboorte-feestwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Partyshopper.nl logo
Partyshopper.nl
1 beoordeling
8
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
1 beoordeling
10
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geboorte-feestwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Geboorte-feestwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geboorte-feestwinkel.nl actief?

Geboorte-feestwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Geboorte-feestwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Geboorte-feestwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie