Oranjeshopper.nl logo

Oranjeshopper.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Oranjeshopper.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
904
Oranjeshopper.nl logo
Website
oranjeshopper.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Oranjeshopper.nl

Ongeacht of het Nederlandse Elftal nou wel of niet speelt op een EK of WK, iedereen moet thuis toch wel echt minimaal één oranje outfit hebben hangen, al was het voor Koningsdag. In dat geval kun je prima zaken doen met Oranjeshopper.nl. We hebben de reviews en ervaringen van mensen die al eens iets gekocht hebben bij deze specialist doorgenomen en samengevat. Op basis daarvan kun je al dan niet besluiten om ook voor Oranjeshopper.nl te kiezen.

Over Oranjeshopper.nl

Ietwat gechargeerd koop je bij Oranjeshopper.nl alles wat maar oranje is. Of in elk geval alles waarmee jij je uit kunt dossen en je huis kunt versieren om helemaal in de oranjesfeer te komen. Van kleding en accessoires, decoratie om je auto oranje te sieren, caps, funartikelen, sjaals, versiering, vlaggen, pruiken, opblaasbare producten, horecapakketten en voetballen; Oranjeshopper.nl heeft het allemaal. Natuurlijk koop je er ook alle soorten oranje shirts, voor de échte oranje supporters een must have. Oranjeshopper.nl maakt onderdeel uit van Bellatio.nl, Fun en Feest.nl, Hobbymax.nl, Knuffelparadijs.nl en speelgoedpostorder.nl.

Waarom kiezen voor Oranjeshopper.nl?

Om de simpele reden dat je na een bezoek aan deze specialist klaar bent. Je koopt bij Oranjeshopper.nl namelijk alles ineens, want het aanbod is zeer groot bij deze aanbieder. Bovendien is er iets in de kleur oranje te krijgen voor elk budget. Je kunt het zo bont mogelijk maken als je zelf wilt. Je kiest eveneens voor deze specialist omdat je wanneer je voor 15.00 uur bestelt, jij jouw producten al de volgende dag in huis hebt. De verzending is goedkoop; 4,50 euro in Nederland en in België standaard 5,99 euro.

Is Oranjeshopper.nl betrouwbaar?

Absoluut, zo wordt ons duidelijk als we de reviews en ervaringen doornemen. De levering is gegarandeerd snel, je ontvangt producten van uitstekende kwaliteit en de prijs- kwaliteitsverhouding is meer dan uitstekend. De betrouwbaarheid komt ook tot uiting in het feit dat de specialist in het bezit is van Thuiswinkel Waarborg. En alleen webshops die voldoen aan alle wetten en regels krijgen een dergelijk keurmerk. Ook dat zegt natuurlijk voldoende. De klanten van Oranjeshopper.nl geven de specialist dan ook het rapportcijfer 8,4.

Klantenservice en klachten

Het hoeft je niet al teveel moeite te kosten om in contact te komen met Oranjeshopper.nl. Je kunt gewoon een e-mail sturen, zoals een telefoontje naar deze aanbieder van oranje producten ook geen enkel probleem is. In alle gevallen zal getracht worden om er zo snel mogelijk met je uit te komen en de klacht te verhelpen. Wil je nou echt nooit een leuke aanbieding of actie van deze specialist missen, abonneer je dan meteen op de gratis nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Als je andere mensen echt wilt helpen als ze keuzes moeten maken, dan laat jij voortaan een beoordeling achter. Een recensie geeft altijd een onafhankelijke mening over een product of dienst en daar heb je dus echt wat aan. Het helpt je de beste keuze te maken en helpt je al eveneens om een misstap te voorkomen. Maak jij dus voortaan ook een beoordeling?

Reviews over Oranjeshopper.nl

Gerelateerde bedrijven

Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
1 beoordeling
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5
Gay pride winkel logo
Gay pride winkel
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Oranjeshopper.nl

Oranjeshopper.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Oranjeshopper.nl bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Oranjeshopper.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Oranjeshopper.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van oranjeshopper.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van oranjeshopper.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Oranjeshopper.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Oranjeshopper.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
1 beoordeling
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5
Gay pride winkel logo
Gay pride winkel
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oranjeshopper.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Oranjeshopper.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oranjeshopper.nl actief?

Oranjeshopper.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oranjeshopper.nl reviews? Dan kun je naar de website van Oranjeshopper.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie