Banden Pneus Online logo

Banden Pneus Online reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Banden Pneus Online reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1546
Banden Pneus Online logo
Website
banden-pneus-online.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Banden Pneus Online

Zoek je naar autobanden voor ieder seizoen van het jaar, breng dan eens een keer een bezoek aan de webwinkel van Banden Pneus Online. Je hebt namelijk de keuze uit maar liefst 8 miljoen autobanden voor ieder seizoen van het jaar. Van Pax banden tot aan RunFlat banden en van weather banden tot aan specifieke winterbanden, het is allemaal te bestellen. Op deze pagina kom je meer te weten over Banden Pneus Online en we hebben diverse reviews van andere consumenten voor je verzameld.

Over Banden Pneus Online

Om de veiligheid op de weg te vergroten, is het van cruciaal belang dat je met de juiste banden de weg op gaat. Banden Pneus Online weet hier perfect op in te spelen met het erg brede assortiment. Je hebt de keuze uit onder meer off-road-banden, motorbanden, scooterbanden, sneeuwbanden en banden voor bedrijfsvoertuigen van merken als Pirelli, Michelin, Fulda, Continental, Goodyear, Firestonem Uniroyal, Dunlop en Bridgestone. Hierdoor kun je altijd rekenen op een uitmuntende kwaliteit en banden met een erg hoge slijtvastheid.

Waarom kiezen voor Banden Pneus Online

Meer en meer autobezitters kiezen er tegenwoordig voor om de banden te halen via Banden Pneus Online. Helemaal niet zo gek natuurlijk. Het team van dit bedrijf kan zich met trots een echter bandenspecialist noemen. Dit betekent dat je altijd wordt voorzien van de nodige tips en advies, zodat je meteen kunt achterhalen of het tijd wordt om je banden te gaan wisselen. Daarnaast kun je altijd vertrouwen op scherpe prijzen en is er voor het budget dat je in gedachten hebt meer dan genoeg keuze.

Is Banden Pneus Online betrouwbaar?

Het kopen van een nieuwe set banden via Banden Pneus Online gaat veilig en erg snel. Daarnaast heeft Banden Pneus Online een erg royaal netwerk van meer dan 15600 montagecentra door heel Europa. Hierdoor kan er het hele jaar door een snelle levering en montage van autobanden worden gerealiseerd. Op iedere bestelling ontvang je altijd een uitstekende fabrieksgarantie en met de meeste banden uit de collectie is een uitvoerige bandentest gerealiseerd.

Klantenservice en klachten

Het kopen van een nieuwe set banden doe je natuurlijk niet iedere dag. Ontvang je graag meer informatie over wat voor banden het meest geschikt zijn voor jouw voertuig? Neem dan gerust eens een keer contact op met het team van Banden Pneus Online. Het team van Banden Pneus Online staat je graag telefonisch te woord en denkt altijd met je mee.

Wil jij ook beoordelen?

Bij Banden Pneus Online profiteer je altijd van een aantal leuke voordelen. Denk hierbij aan een korting van 50% met de collectie banden tegen discount knalprijzen. Het assortiment is 24/7 beschikbaar en tijdens het plaatsen van een bestelling verzamel je direct punten. Ben je erg te spreken over deze voordelen en de kwaliteit van de banden die je in huis hebt gehaald? Laat je review achter op deze pagina!

Reviews over Banden Pneus Online
Gerelateerde bedrijven
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
VelgenShop logo
VelgenShop
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
7,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Banden Pneus Online

Banden Pneus Online is geverifieerd door ons expert team. De webshop Banden Pneus Online bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Banden Pneus Online lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Banden Pneus Online. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Banden Pneus Online is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van banden-pneus-online.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Banden Pneus Online.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon ruk!!!

Bestelling gedaan maar na 5 minuten kwam ik erachter dat veelal velgen kapot of verkeerd geleverd werden.
Meteen gebeld dat ik wilde annuleren en dat kon niet meer ze gaan de velgen bezorgen en dan moet ik het pakket maar weigeren en dan betalen ze het geld terug min 40 euro verzendkosten!!.
Na 3x bellen heen en weer blijkt dat het magazijn in Duitsland toch de order doorzet en het niet wil annuleren rare gang van zaken

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Tim S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Annuleren bestelling bijna onmogelijk

Heb een paar banden verkeerd besteld en gelijk geannuleerd maar dit is bijna onmogelijk en telefonisch niet beschikbaar blijkbaar gaat 1 keer over en dan niks geen gehoor ik wou mijn bestelling gewoon ff veranderen maar geen contact mogelijk

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super banden

Ik heb voor de tweede keer mijn banden hier besteld omdat het altijd op een corecte manier wordt geleverd en afgehandeld. Ze werden geleverd op de plaats waar ik had aangegeven en op een korte termijn. Hartelijk bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gijs B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Banden Pneus Online
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
VelgenShop logo
VelgenShop
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Banden Pneus Online een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Banden Pneus Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Banden Pneus Online actief?

Banden Pneus Online is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Banden Pneus Online reviews? Dan kun je naar de website van Banden Pneus Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie