Acer logo

Acer reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Acer reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2592
Acer logo
Website
store.acer.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Acer

Als je zoekt naar alleen de beste laptops, desktops, monitoren, randapparatuur en accessoires, dan zou Acer een geschikte partij voor je kunnen zijn. Om je een goed beeld te geven van wat Acer je zoal kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Na het lezen van die informatie kun je al dan niet besluiten om ook zaken te gaan doen met Acer.

Over Acer

Acer is opgericht in 1976 en geldt als één van ”˜s werelds beste ICT bedrijven. Acer is actief in ruim 160 landen. Acer is een bedrijf met een stip aan de horizon. Het wil toe naar een toekomst waarin hardware, software en diensten zo samenwerken dat er steeds weer nieuwe mogelijkheden komen voor zowel de consument als bedrijven. Want Acer is er voor zowel de particulier als voor de zakelijke markt. Acer biedt vooral servicegerichte technologien en is eveneens specialist op het gebied van Internet of Things, gaming en Virtual Reality.

Waarom kiezen voor Acer?

Acer heeft heel veel te bieden en biedt alleen kwalitatief uitstekende producten. Zo ben je er aan het juiste adres als je op zoek bent naar een laptop, desktop, monitor of randapparatuur, terwijl Acer je ook op het gebied van gaming en op zakelijk vlak prima van dienst kan zijn. Je kiest eveneens voor Acer vanwege de gratis express levering, het feit dat je gratis kunt retourneren en dat je verzekerd bent van de beste ondersteuning in de vorm van gekwalificeerde Acer support.

Is Acer betrouwbaar?

Ja, Acer is een betrouwbare partij. Dat blijkt althans uit de vele lovende reviews en ervaringen van mensen die al eens zaken deden met deze specialist. De deskundige support is betrouwbaar, zoals Acer je ook steeds een veilige betaalomgeving biedt, als je een product van deze specialist aanschaft. Je hebt bij Acer altijd de zekerheid dat je de nieuwste producten aangeboden krijgt en dat je nooit teveel hoeft te betalen voor de producten van Acer. Ook de producten van Acer blijken zeer betrouwbaar en vallen op door de lange levensduur.

Klantenservice en klachten

Klanttevredenheid is enorm belangrijk voor Acer, dat er dan ook alles aan doet om perfecte producten en een perfecte service te leveren. Toch kan er altijd een keer iets misgaan. In dat geval kun je een klacht indienen, een klacht die Acer zo snel mogelijk uit de wereld zal willen helpen. Dit doe je het snelst door gebruik te maken van het contactformulier die je gewoon op de website van Acer vindt. Check wel altijd eerst de veelgestelde vragen. Daar kunnen vaak al bepaalde onduidelijkheden weggenomen worden.

Wil jij ook beoordelen?

En zo blijkt maar weer eens hoeveel waarde beoordelingen van bestaande klanten kunnen hebben. Het geeft je toch net even wat meer informatie en helpt je bij het nemen van de juiste beslissing. Nu je dat zelf hebt ervaren, vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun je andere mensen ook van dienst zijn als zij voor lastige keuze staan. En het is echt maar een kleine moeite en het vraagt maar een klein beetje van je tijd.

Reviews over Acer
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Acer is voor mij perfect

Ik heb al veel verschillende laptops gehad van veel verschillende merken en deze gingen allemaal wel een aantal jaar mee. Nu heb ik al 8 jaar lang een Acer laptop en deze werkt nog perfect. Acer is voor mij dus het perfecte laptop merk en ik raad het ook zeker aan.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke H.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Acer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Acer een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Acer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Acer actief?

Acer is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Acer reviews? Dan kun je naar de website van Acer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie