2eHandsdesign.nl logo

2eHandsdesign.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
2eHandsdesign.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1472
2eHandsdesign.nl logo
Website
2ehandsdesign.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 2eHandsdesign.nl

Het spreekt voor zich dat je in jouw interieur thuis graag kwaliteit hebt staan. En misschien ook wel meubelstukken die net iets anders zijn dan wat anderen hebben. Ben je op zoek naar designmeubelen zonder een designprijs te moeten betalen? Dan biedt een webshop als 2eHandsdesign.nl misschien wel een oplossing. Maar is dat wel betrouwbaar? Zijn de meubels van 2eHandsdesign.nl wel echt van een hoge kwaliteit volgens de ervaringen van hun klanten? Wordt 2eHandsdesign.nl als betrouwbaar beoordeeld? Om die vraag voor jouw op te lossen vind je op deze pagina alle reviews over 2eHandsdesign.nl terug.

Over 2eHandsdesign.nl

2eHandsdesign.nl is een webshop die gespecialiseerd is in designmeubelen die een tweede leven krijgen. Het gaat hier om refurbished designmeubels die aan relatief lage prijzen over de toonbank gaan. Een belangrijke waarde van 2eHandsdesign.nl is zorg voor de klant en betrouwbaarheid. Refurbished producten hebben verre van altijd de beste reputatie. Het is dan ook om die reden dat je bij 2eHandsdesign.nl altijd geniet van 24 maanden garantie op jouw aankopen. Bovendien kan je ook alle producten gaan bekijken in de fysieke showroom van het bedrijf. Zo kan je zelf een beter oordeel vellen over de kwaliteit van de meubelstukken. Wil je meer te weten komen over het bedrijf en/of hun aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media-accounts zoals Facebook of Instagram volgen.

Waarom kiezen voor 2eHandsdesign.nl?

2eHandsdesign.nl is een website die een ruim assortiment aan tweedehands designmeubelen aanbiedt. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: bureaus, tafels, stoelen, barkrukken, fauteuils, banken, kapstokken en akoestisch meubilair. Je vindt er industrial design, Scandinavische stijl, rustieke meubelstukken en nog veel meer. Om een kleine greep uit het aantal beschikbare merken te nemen: Boss Design, Cappellini, Delight, Golly, Arper, Knoll, Hay, Lande en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan bedraagt de levertijd standaard 10 werkdagen in Nederland en 15 in België. De bezorgkosten bedragen 14,5 euro per bestelling tenzij voor inwoners van de Waddeneilanden. Daar bedragen de kosten 55 euro per bestelling. Betalen kan via iDeal, via kredietkaart (Visa en Mastercard), via PayPal, via Sofort Banking en ook via Bancontact. Wil je onverhoopt toch iets retour sturen? Dan heb je hier tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling voor zonder dat je daarvoor een reden op moeet geven..

Is 2eHandsdesign.nlbetrouwbaar?

Kan je 2eHandsdesign.nl wel vertrouwen? Vormelijk lijkt alles op de webshop alleszins al in orde te zijn. Er is een veilige verbinding op basis van het sterke SSL-protocol en je vindt in geen tijd de relevante bedrijfsinformatie zoals btw nummer, KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Bovendien zijn er ook duidelijke algemene voorwaarden en kan je bij eventuele problemen de klantenservice van 2eHandsdesign.nl contacteren. Daarenboven beschikt de website ook over een fysieke showroom. Dit geeft je als consument toch de mogelijkheid om met eigen ogen de betrouwbaarheid na te gaan. Ten slotte is 2eHandsdesign.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk WebWinkelKeur. Het lijdt dat ook weinig twijfel dat 2eHandsdesign.nl een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten uit het assortiment of de werkwijze van 2eHandsdesign.nl? Dan kan je eerst even naar de veelgestelde vragen kijken. Staat het antwoord daar niet tussen? Of zit je met een probleem of een klacht? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van 2eHandsdesign.nl. Dat kan door middel van het contactformulier op de website of door rechtstreeks een mail te sturen. Een alternatieve optie is om jouw klacht te melden bij de dienst bemiddeling van de Stichting WebWinkelKeur. Kan er niet tot een overeenkomst worden gekomen? Dan ontstaat er een geschil voor de Geschillencommissie of voor het zogenaamde ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een refurbished meubelstuk van 2eHandsdesign.nl? Of is het jouw vaste leverancier voor jouw interieur? Dan horen wij graag naar jouw ervaringen betreffende deze webshop. Zou je hun refurbished meubelstukken als kwaliteitsvol beoordelen? Zou je hun diensten aanraden aan derden? Helpt de klantenservice je vriendelijk en goed vooruit bij vragen of problemen? Is de levertijd van de meubelstukken zoals aangegeven? Schrijf op deze pagina jouw ervaringen met 2eHandsdesign.nl neer in een review en help zo een ander verder. Zo stuur je niet alleen jouw verhaal de wereld in, maar vertel je toekomstige klanten exact wat ze mogen verwachten van 2eHandsdesign.nl.

Reviews over 2eHandsdesign.nl
Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Refurbishwitgoed.nl logo
Refurbishwitgoed.nl
1 beoordeling
9
Stekkies logo
Stekkies
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooie meubels

Erg mooie meubels van een goede kwaliteit voor een nog betere prijs. Ik snap dat voor veel mensen een nieuwe bank erg duur kan zijn en daarom zou dit een goede oplossing zijn!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evi V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 2eHandsdesign.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Refurbishwitgoed.nl logo
Refurbishwitgoed.nl
1 beoordeling
9
Stekkies logo
Stekkies
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 2eHandsdesign.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 2eHandsdesign.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 2eHandsdesign.nl actief?

2eHandsdesign.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 2eHandsdesign.nl reviews? Dan kun je naar de website van 2eHandsdesign.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie