DeltaFiber logo

DeltaFiber reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DeltaFiber reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2090
DeltaFiber logo
Website
delta.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DeltaFiber

Het is een primaire levensbehoefte geworden in elke huidhouding; snel internet, telefonie en uiteraard de leukste zenders op de televisie. In DeltaFiber tref je een partij die dit perfect voor je kan regelen. Omdat je alleen met de beste provider in zee wilt gaan en niet overhaast wilt beslissen, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo heb je straks voldoende informatie om de beste keuze te kunnen maken. En dat kan zomaar DeltaFiber zijn.

Over DeltaFiber

DeltaFiber Nederland is het moederbedrijf van de merken Delta en Caiway. Beide merken bieden internet, televisie en zowel vaste als mobiele telefonie. Dat doen ze voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Delta zorgt elke dag opnieuw dat er in ons land glasvezelnetwerken aangelegd worden zodat steeds meer woningen gebruik kunnen maken van de nieuwste en meest moderne netwerkapparatuur. DeltaFiber is een bedrijf dat aanvankelijk vooral in Zeeland actief was maar tegenwoordig in heel Nederland een belangrijke rol speelt als het gaat om het aanbieden van internet, televisie en telefonie.

Waarom kiezen voor DeltaFiber?

Bij DeltaFiber bepaal je helemaal zelf wat je nodig hebt. Bij de basispakketten kun je kiezen voor aanvullende zenderpakketten, interactieve televisie en voor de DeltaFiber televisie app. Je kiest met DeltaFiber voor kwaliteit en de klantwaardering is bij geen enkele andere provider hoger dan dat bij Delta het geval is. De klanten geven de onderneming namelijk een 8,3 als rapportcijfer. Voordeel is dat je bij DeltaFiber gewoon zelf je eigen pakket samen kunt stellen. Anders voordeel is dat je DeltaFiber maandelijks op kunt zeggen, al doet vrijwel niemand dat.

Is DeltaFiber betrouwbaar?

Met DeltaFiber heb je zeker een betrouwbare partner gekozen, zo vertellen ons de beoordelingen van mensen die al zaken doen met deze aanbieder. Die betrouwbaarheid zie je ook terug aan het feit dat DeltaFiber door de Consumentenbond opnieuw is bestempeld als de beste Nederlandse provider voor internet, televisie en bellen via de kabel. Ook al boekdelen spreekt het rapportcijfer van 8,3 en het groeiend aantal mensen dat bewust kiest voor deze provider. Dat doen al die mensen namelijk niet voor niets.

Klantenservice en klachten

Je bent niet zomaar de beste provider van Nederland en dus heeft DeltaFiber ook de klantenservice prima geregeld. Heb je een vraag of een klacht, dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met de provider. De kortste klap is uiteraard bellen, je kunt echter ook een e-mail sturen. In alle gevallen zal DeltaFiber altijd de intentie hebben om het probleem zo snel mogelijk te elimineren. DeltaFiber streeft namelijk naar een 100 procent tevredenheidsgarantie.

Wil jij ook beoordelen?

Met de belangrijkste informatie uit de reviews en ervaringen over DeltaFiber, kun jij weer beter de juiste beslissing nemen. Informatie vanuit de praktijk helpt je altijd verder bij de keuze die je maakt, zeker als het om de keuze voor een provider gaat. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd en je bewijst er andere mensen echt een dienst mee. We rekenen op je!

Reviews over DeltaFiber
Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over DeltaFiber

Het bedrijf DeltaFiber is geverifieerd door ons. De webshop delta.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DeltaFiber is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DeltaFiber maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van delta.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van delta.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van DeltaFiber.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super goede verbinding

Na dat we veel problemen hadden met het internet hebben we bijna alle providers geprobeert maar geen een was zo snel als Delta. De klantenservice komt altijd hun afspraken na binnen een week.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DeltaFiber
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeltaFiber een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DeltaFiber. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeltaFiber actief?

DeltaFiber is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeltaFiber reviews? Dan kun je naar de website van DeltaFiber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie