Tui logo

Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

74 beoordelingen • 3,9
Tui logo
Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
74 beoordelingen • 3,9
Beoordeling
74 beoordelingen
3,9
5 sterren
18%
4 sterren
5%
3 sterren
3%
2 sterren
4%
1 ster
70%
3,9
3,9
3,9
3,9

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
0 beoordelingen
10
TravelDiaries logo TravelDiaries
0 beoordelingen
10

Tui ervaringen

Als je een reis gaat boeken dan kan je overwegen om te kiezen voor de marktleider in Nederland Tui. Misschien heb je er nog nooit van gehoord tenzij je namen als Kras, Wedding Unlimited, Arke en Holland International hoort. Natuurlijk wil je wel vooraf graag weten wat de Tui ervaringen zijn. Kan je met vertrouwen hier een reis boeken of kan je beter ergens anders gaan boeken? Alle reizigers kunnen hier hun ervaringen delen en aan anderen laten horen wat ze kunnen verwachten als ze op reis gaan met Tui. Natuurlijk mag je ook je ervaringen delen over hun eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly.

Over Tui

In Nederland was het moederbedrijf van Arke nog niet zo bekend als Tui. In oktober 2015 besloot Arke haar naam te veranderen naar het internationale Tui. De reisorganisatie is namelijk niet alleen marktleider in Nederland, maar ook in het buitenland. In het buitenland is de reisorganisatie bekend onder de naam Tui. De reisorganisatie organiseert vakanties voor iedereen. Van couple vakanties tot stedentrips of echte gezinsvakanties. De vakanties hebben altijd een scherpe prijs en dit is natuurlijk al reden genoeg om hier je vakantie te boeken.

Verre reizen

Je kan bij Tui niet alleen terecht voor een stedentrip, maar ook verre reizen kan je prima maken. Zoek bijvoorbeeld de winterzon op in Mexico of maak een rondreis door Canada. Je kan het zo gek niet bedenken of het is gewoon mogelijk. Dit ruime aanbod in reizen is absoluut één van de grote pluspunten. Maak bijvoorbeeld de rondreis van je leven of ga zelfs op cruise vakantie. Je kan het allemaal beleven door hier jouw reis te boeken!

Autovakanties

Soms heb je alleen een accommodatie nodig en regel je het vervoer zelf. Je wilt bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaan of je wilt een los vliegticket boeken. Bij Tui kan je terecht voor uitgebreide autovakanties in Europa. Je betaalt hierbij alleen de accommodatie en deze is altijd te boeken tegen een scherpe prijs. Laat je verrassen als je een vakantie gaat boeken.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tui

profielfoto van Ad
Ad
08-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer tui

na klacht, reageren ze nergens op. Onze vlucht 12 uur vertraagd, en claim ingediend bij euclaim. Alleen wordt euclaim en ook wij volledig aan de kant geschoven. andere mensen hebben gewoon de vergoeding gehad, en ons laten ze barsten. Nee nooit, never tui meer

profielfoto van Trea D.
Trea D.
02-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vakantie Gran Canaria 17 oktober t/m 24 oktober; uiteindelijk 25 oktober thuis gekomen!

Onderstaande verhaal/klacht bij D-reizen gedeponeerd!

Ellende met TUI.
Terugvlucht:

• Vlucht van Gran Canaria naar Tenerife; bijna 1 uur later!
• Tussenstop Tenerife verliep rommelig; cabinepersoneel was erg onrustig; zaten al in de overuren omdat de heenvlucht veel tijd had gekost door tegenwind. Iedereen werd gesommeerd snel te gaan zitten zodat men toch nog kon vertrekken. We konden eerst ook niet op onze gereseveerde stoelen zitten! ( dit kwam later goed!) Na veel gedoe zouden we eindelijk vertrekken. HELAAS; we kregen een mededeling dat we het vliegtuig moesten verlaten ZONDER enige mededeling. Dit verliep heel erg traag. Wij zagen echter dat er onder de vleugel iets lekte ( waarsschijnlijk kerosine) ook de brandweer kwam er aan. Foute boel, maar er werd niks verteld. Toen de passagiers niet snel genoeg het vliegtuig gingen verlaten werd er wel een mededeling gedaan door de steward of iedereen wat haast wilde gaan maken om het vliegtuig te verlaten. En…..voegde hij toe: “ik zeg dit niet voor niets! “ Wij hadden wel in de gaten dat er iets goed mis was en raakte wel in paniek en hebben de passagiers om ons heen de nood van de situatie laten inzien. Niemand had verder iets in de gaten; er werd ook niks verteld, maar dit was denken wij om er voor te zorgen dat niet iedereen helemaal door het lint zou gaan. Na het verlaten van het vliegtuig moesten we bij de gate blijven wachten. We wisten niet waarom, kregen geen informatie, durfden niet de gate te verlaten voor bijvoorbeeld een toilet bezoek enz, enz, Na een uur werd er na aandringen van passagiers bij de iberiabalie ( vlakbij de gate) door de baliemedewerker onduidelijk omgeroepen dat wij informatie zouden krijgen over ongeveer een half uur van het cabinepersoneel ( ???) dit is niet gebeurd. Na een uur nog niet en tussen 17.30 en 18.00 uur kregen we te horen dat het vliegtuig niet meer ging vertrekken. De reden werd niet verteld en dit werd weer omgeroepen door een iberiamedewerker. Personeel van TUI hebben we nooit gezien. Helpdesk gebeld; geen begrip; geen uitleg. Na weer ruim een uur kregen sommigen van ons een sms of app met daarin de informatie we door een technisch probleem inderdaad niet meer zouden vertrekken; meer informatie zou volgen en Iberia was bezig om hotels voor ons te gaan regelen. Om 19.14 uur werden we gesommeerd door een niet vriendelijke Iberiamedewerker om naar de bagageband te gaan om de koffers op te gaan halen. TUI nog steeds niet gezien. Eenmaal buiten wel. Ze negeerden ons allemaal wat en kregen geen antwoord hoe en wat. Na een tijdje kwamen er bussen. We werden verdeeld en er kwam even iemand in de bus van TUI om te vertellen dat onze bus naar Santa Cruz ging en dat we via de app of in het hotel meer informatie zouden ktijgen. En………..weg was de medewerker van TUI !!!!!!!!!!!! NB: we hebben op het vliegveld ook geen bonnen gekregen om iets te kunnen drinken of eten!
• Santa Cruz: na een uur waren we daar! Bij aankomst stapte een hele aardige mevrouw van het hotel in de bus en vertelde ons de stand van zaken. Het bleek dat er niet genoeg kamers waren voor iedereen ( TUI zei van wel) Iedereen weer in paniek. We konden inderdaad niet allemaal in het zelfde hotel, maar kregen een slaapplaats in een hotel , 5 minuten lopen verderop. In het “basis hotel” waar we aangekomen waren konden we eten krijgen. Wij moesten naar een ander hotel ( dus 5 minuten verderop) en daarna zijn wij teruggelopen om te gaan eten. Het eten bestond uit tappas en drankjes ( vonden wij prima!). De informatie betreft de terugvlucht regelde het basishotel. Allereerst dachten wij om 4 uur ’s nachts de pick-up met de bus en 7 uur vliegen ( dit had TUI geappt naar de mensen die dit konden ontvangen) maar het hotel bracht later briefjes in de eetzaal met daarop de juiste tijden: pick-up 6.15 uur vlucht 9.30 uur. Na een kortte nacht zijn wij inderdaad om 6.15 uur allemaal opgehaald. Een ontbijt was mogelijk in het basishotel ( dit bleek fruit en een donut te zijn) maar wij hadden hier geen tijd voor. Aangekomen op het vliegveld van Tenerife bleek alles nog dicht te zijn. We waren hier om 7.00 uur. Om 7.30 uur werd de incheckprocedure gestart;deze heeft geduurd tot 9.30 uur ( waardoor het vliegtuig 3 kwartier later pas kon vertrekken). Het bleek dat iedereen weer helemaal opnieuw moest worden ingecheckt ( handmatig door een mederwerker). En….ja hoor! daar was warempel ineens Naomi van TUI. Ze deed net of er niks aan de hand was, reageerde amper op alle aanwezigen die vragen gingen stellen omdat het wederom weer allemaal heeeeeel lang duurde. De klantvriendelijkheid van TUI is echt beneden alle peil!!!!!!!! Alle aanwezigen waren het hier over eens. Ze had wel een aantal ontbijtbonnetjes mee om op het vliegveld wat te kunnen halen, maar daar was helemaal geen tijd voor. Mensen stonden bijna allemaa 1 uur tot 2 uren in de rij. EN…………..wat bleek ook nog eens?? Het vliegtuig was te klein om iedereen te kunnen vervoeren. Er moesten mensen terug naar het hotel ( dit waren de laatsten in de rij) zij konden pas ’s avonds om 23.30 uur terugkomen. Wij konden gelukkig nog mee, maar moesten rennen om het te kunnen halen. De terugvlucht is uitgevoerd door een portugees vliegtuig; aardig cabinepersoneel; niks mis mee!

We zijn helemaal brak en geemotioneerd thuis gekomen; niet in staat om weer aan het werk te gaan.
Hebben allemaal een extra dag vrij moeten nemen om bij te komen ( voor de meesten van ons ( zelfstandig ondernemer) kost dit heel veel geld).
Onze vakantie is enorm teleurstellend verlopen en we zijn allemaal niet uitgerust thuis gekomen.
We nemen TUI heel veel kwalijk. De onprofessionele en afstandelijke houding was echt verschrikkelijk!
Wij kunnen niet spreken van een fijne vakantie.

NAWOORD: wij zullen het onderste uit de kan halen om recht te halen bij TUI. Doen ze weer alsof er niks aan de hand is geweest dan zullen wij andere stappen ondernemen.

profielfoto van Tim
Tim
30-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleidende reclame

Misleidende reclame. Je boekt een vlucht met een aantrekkelijke prijs en moet vervolgens voor allerlei zaken die normaal inclusief zijn extra betalen. Denk aan 1,- per kilo bagage, 11,- om je stoel te kiezen, 7.50 om films te kunnen kijken en als je iets wil eten of drinken moet je daar ook voor betalen. Maak het dan 100,- duurder en zorg dat je al deze zaken voor je klanten regelt.

profielfoto van Meta W.
Meta W.
03-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vluchtwijzingen

Onze ervaring met TUI is niet positief. Het was duidelijk dat er na de boeking nog vluchtwijzigingen konden plaatsvinden maar onze terugvlucht van Mallorca is uiteindelijk gewijzigd van een aankomst in de middag naar een aankomst 02.00 uur s nachts. Omdat wij met 2 kleine kinderen vliegen is dit niet ideaal.

Ook de vertrektijd van de heenreis is uiteindelijk 4 uur vertraagd. Omdat dat betekende dat we rond 20.00 uur zouden aankomen was dat nog redelijk te doen. Maar dit is dus echt iets om goed op te letten bij het boeken. Wij doen dit niet nog een keer.

profielfoto van Nicolette C.
Nicolette C.
16-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
tui nooit meer

2 jaar op rij problemen met tui gehad
vorig jaar een klacht ingediend na maanden je aan het lijntje houden wordt je afgescheept
dit jaar een aanmaning gekregen daar waar ik geen rekening had gehad
de aanmaning was niet mis incassokosten blabla
ik had een omboeking gedaan waar geen kosten voor zouden worden geteld
ze gaan totaal niet correct met hun klanten om !!!!!

profielfoto van Michel
Michel
01-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verrassend Cycladen 4* van TUI Reizen was een totale deceptie.

Wij hebben diverse malen gevraagd of de hotels daadwerkelijk goed waren en of deze centraal lagen, zodat wij alles (en dat met name het centrum goed konden bereiken). Dit is meerdere keren bevestigd. Helaas maakt TUI op voorhand niet de hotels bekend, dus het was een gok of het daadwerkelijk fatsoenlijke 4* hotels waren.

De hotels op Mykonos en Naxos waren gewoon goed, alleen lag het hotel Mykonos te ver weg van de bewoonde wereld. Hierdoor waren wij een klein vermogen kwijt aan taxi’s en transfers.

De hotels op Paros en dan met name Santorini waren bedroevend slecht. Bij het hotel op Santorini moest je bijna je duikuitrustig meenemen als je een keer gedoucht had. Overal water. Ook waren de kamers vies en klein.

Daarnaast waren wij op Paros ook weer een vermogen kwijt aan taxi’s, daar er geen bushalte dichtbij was en de stad gewoon te ver lopen was (en dat in de brandende zon).

Ook zijn er nog een legio aan andere en/of kleinere klachten, echter zullen wij deze hier niet vermelden om het één en ander overzichtelijk te houden.

Vervolgens een klacht gedeponeerd (en geregistreerd) bij TUI (2016260493) op 29/06. Vervolgens kregen wij een bevestiging dat hierop binnen 4 weken een antwoord zou komen en een oplossing aangedragen zou worden.

Helaas blijkt dit ook weer een leugen te zijn van TUI, want inmiddels zijn we alweer een maand verder en hebben wij nog altijd niks mogen vernemen van deze schandalige reisorganisatie.

Dit was voor ons duidelijk de eerste en laatste keer dat wij ons door TUI op deze manier hebben laten ”verrassen”. Schandalig bedrijf wat gemaakte afspraken niet nakomt.
Gewenste Oplossing:

Zoals reeds vermeld in mijn geregistreerde klacht van 29 juni j.l. verlangen wij een deel van de reissom terug vanwege de overlast en gemaakte taxi/transfer kosten. Die gewoon noodzakelijk waren om ergens überhaupt te kunnen komen.

profielfoto van Sanne
Sanne
15-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui…Wat een slechte reisorganisatie !

Tui…Wat een slechte reisorganisatie !

Eerst pikken ze schaamteloos een dag van de geboekte reis.
Daarna werd de vlucht op 16 april eerst vertraagd van 16.00 naar 17.00 en uiteindelijk plotseling helemaal afgeblazen.
van Tui was er helemaal niemand voor enige uitleg aanwezig.
Zoek het maar uit !
Onze vlucht werd verplaatst naar 17 april en zou nu om 13.00 vertrekken.
Of we maar met onze koffers naar buiten wilden gaan, want daar zouden we met een bus naar het Ibis hotel worden vervoerd.
Daarna inchecken bij Ibis…alle koffers weer uit de bus…weer allemaal in de rij…en daarna gezeul met koffers naar een piepklein budgetkamertje.
De volgende ochtend ontving ik binnen een kwartier twee sms-jes achter elkaar van Tui;
13.00 werd “helaas” 14.30
14.30 werd “helaas” 17.00.
Ik heb een berichtje teruggestuurd en gezegd dat dit onacceptabel was.
Nog een verloren dag rondhangen op Schiphol zagen we helemaal niet meer zitten.
We kregen te horen dat de totale reis annuleren niet mogelijk was.
Alleen de vlucht konden we annuleren.
Vreemd, we hebben toch het totale pakket bij Tui geboekt ?

Tui bood (excuses voor het ongemak) in het vliegtuig aan,
dat we alles mochten eten en drinken wat we wilden.
Een leuke geste zou je zeggen.
Ik vroeg om een wijntje; helaas mijnheer, dat hebben we niet.
Een zakje pinda’s en een broodje kaas, dan maar;
Nee…mijnheer..dat kan niet…of een broodje kaas of een zakje pinda’s …
Je gelooft het niet….het was hilarisch.
Wat is Tui een armoedige maatschappij geworden !

Uiteindelijk vertrokken wij 17 april om 18.00 van Schiphol
Toch weer een uur later als beloofd en arriveerden wij 24.00 (23.00 uur locale tijd) in ons hotel.
Jammer joh… Keuken dicht.

Drie volledige dagen zijn ons afgenomen.
Door al dit gedoe is onze totale vakantie compleet verpest !
En..het ergste is, Tui staat totaal niet open voor onze klachten.
Ten einde raad hebben we nu de geschillencommissie moeten inschakelen.

Denk eerst goed na, voordat je met deze maatschappij in zee gaat !

profielfoto van Arno
Arno
20-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Lak aan de klant.

Net terug van Alanya Turkije via Tui geboekt..

Het begon al op Schiphol op lang parkeren dat bij inchecken op P3 de labelprinter niet werkte voor de koffers. Ze schreef een handmatige bon uit en ga nog aan komt dit wel goed. Als eerste was ik bij de gate en 10 minuten voor boarden werd mijn naam omgeroepen en ja hoor koffer konden ze niet vinden. Fijne vlucht...

Eenmaal aangekomen in het hotel vierden de Russen tot 5 uur sochtends feest tot vechtende toe. Dit was erg fijn andere kamer gekregen spullen over het park gezeuld.. aangekomen bij kamer was kamer al bezet. Deze mensen weer boos want lagen te slapen. Weer terug naar receptie pfff.

Dan stoelen reserveren en betalen aan 13 euro per vlucht.. doe dit niet zowel heen als terug andere stoel gekregen.

Uiteraard heb ik ter plaatse het noodnummer van Tui gebeld maar na 4x 10 minuten in de wacht vanuit Turkije opgegeven. Ook op email wordt niet gereageerd alleen standaard mail terug...

Tja Tui discover your Smile?

Onbeschoft behandeld.

profielfoto van GJ
GJ
14-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui heeft volledig lak aan zijn klanten

Tui heeft volledig lak aan zijn klanten.

Zorgvuldig van tevoren gepland, hebben wij vorig jaar op 2-12-2015 een week vakantie op Tenerife geboekt betreffende de periode 16-04-2016 tot en met 23-04-2016
Toen wij 26-03-2016 de tickets ontvingen, bleek het dat er opeens 14 uur van deze reis zomaar was verdwenen. (??)
Stoelen reserveren lukte niet (??)
Daarna werd de vlucht op 16 april eerst vertraagd van 16.00 naar 17.00
en uiteindelijk plotseling afgeblazen.(dit moesten wij terplekke van een scherm bij de gate op Schiphol vernemen.)
van Tui was er helemaal niemand voor enige uitleg aanwezig.
Iedereen ging ontredderd terug naar de bagageband, koffers weer ophalen en op zoek naar de Tui Balie voor meer info.
Daar vernamen wij dat onze vlucht ter beschikking was gesteld aan passagiers van een andere vlucht die met pech teruggehaald was.
We zijn dus gewoon opgeofferd !…Schandalig!!!!
Onze vlucht werd verplaatst naar 17 april en zou nu om 13.00 vertrekken.
Of we maar met onze koffers naar buiten wilden gaan, want daar zouden we met een bus naar het Ibis hotel worden vervoerd.
De bus was propvol (mijn vrouw heeft nog een kind van iemand anders op schoot moeten nemen.)
Daarna inchecken bij Ibis…alle koffers weer uit de bus…weer allemaal in de rij…en daarna gezeul met koffers naar een piepklein budgetkamertje.
De avondmaaltijd aldaar zou door Tui worden vergoed.
Terplekke kregen we een vaststaand menuutje (fish and chips) voorgeschoteld en bleek het dat wij de drankjes zelf moesten betalen.
(Een puur willekeurige keuze, bleek later, want van andere passagiers vernam ik dat die gewoon geweigerd hebben te betalen.)
Bah…wat een gekruidenier.
De volgende ochtend ontving ik binnen een kwartier twee sms-jes achter elkaar van Tui;
13.00 werd “helaas” 14.30
14.30 werd “helaas” 17.00.
Ik heb een berichtje teruggestuurd en gezegd dat dit onacceptabel was.
Nog een verloren dag rondhangen op Schiphol zagen we helemaal niet meer zitten.
Nadat we uitgecheckt hadden bij Ibis, hebben we ons wederom bij de Tui balie op Schiphol gemeld en verteld dat we er allebei wel klaar mee waren.
We kregen daar te horen dat de totale reis annuleren niet mogelijk was.
Alleen de vlucht konden we annuleren.
Vreemd, we hebben toch het totale pakket bij Tui geboekt ?
Er werd ons mondeling, een vergoeding van 400 euro p.p. voorgesteld.
(tevens later nog een keer schriftelijk, in het vliegtuig d.m.v. een formulier)

Wellicht is zo’n vergoeding aanvaardbaar voor een gezin die twee weken heeft geboekt in een all-inclusive driesterren appartement, (en daar is helemaal niets mis mee) want die mist een paar daagjes niet zo, en heeft meteen zijn totale vakantie betaald gekregen.
Maar dit is natuurlijk niet te vergelijken met de kosten van een week halfpension in een vijfsterren hotel.

Uiteindelijk vertrokken wij 17 april om 18.00 van Schiphol
(weer een uur later als beloofd !) en arriveerden wij 24.00 (23.00 uur locale tijd) in ons hotel. Helaas de keuken was net dicht.

Drie volledige dagen zijn ons afgenomen.
Door al dit gedoe is onze totale vakantie compleet verpest !

Uiteraard heb ik dit allemaal meteen schriftelijk gemeld.
Ik kreeg een ongeinteresseerd telefoontje en een email met wat standaard antwoordjes waaruit bleek dat mijn klachtenbrief niet eens gelezen was.

Het is een rommeltje bij Tui geworden.
Deze reisorganisatie heeft volledig lak aan zijn klanten.

profielfoto van Peter
Peter
31-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet bereid om mee te denken over passende oplossing

22 dagen voor vertrek hebben wij aan TUI het vriendelijke verzoek gedaan om onze (geboekte) vliegreis om te boeken naar een autovakantie. Wij hadden een aantal goede redenen hiervoor. Wij gaven ook aan dat we bereid zijn om de nieuwe reis bij TUI te boeken. TUI heeft als reactie alleen maar verwezen naar de voorwaarden, waarin staat dat annuleringskosten in rekening worden gebracht. In ons geval meer dan 1.000 Euro. Wij begrijpen goed dat TUI hier kosten in rekening moet brengen, wij begrijpen niet dat TUI niet bereid is om ons hier enigszins tegemoet te komen. Bijvoorbeeld om de annuleringskosten te halveren, onder voorwaarde dat we een nieuwe reis bij TUI boeken. TUI is voor mij afgedaan; ze begrijpen de klant niet, ze doen geen moeite de klant te begrijpen, ze denken niet mee in oplossingen, en verwijzen alleen maar naar de regeltjes. Heel slecht; voor ons nooit meer TUI.

profielfoto van M H.
M H.
16-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Boeking geannuleerd

Cruise geboekt bij TUI via internet.
Zonder dat dit op de site wordt vermeld kan de rederij de prijzen verhogen. Dit was ook gebeurt. Tui belt de volgende dag wat er is gebeurt en dat zij wel een andere hut kunnen boeken???? Maar dat de prijs met bijna 50% omhoog gaat en dit is een aanbieding.
Bij ANVR staat in de voorwaarden dat de reis geannuleerd mag worden door reis organisatie en dit doet TUI dan ook, als wij de bijna 50% niet bij betalen.
Op de vraag waarom we niet dezelfde hut kunnen boeken maar wel de veel duurdere krijgen we het antwoord dat deze niet meer beschikbaar is, hoe kan dit?
TUI komt je hiermee dus echt niet tegemoet al vinden zij van wel kost je dan wel 50% extra.
Let dus goed op als je bij TUI boekt ze kunnen weigeren zonder echt duidelijkheid te verschaffen, weg vakantie olezier

Schrijf een review over Tui

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
0 beoordelingen
10
TravelDiaries logo TravelDiaries
0 beoordelingen
10