Eilandhoppen op Maat logo

Eilandhoppen op Maat reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Eilandhoppen op Maat reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1649
Eilandhoppen op Maat logo
Website
eilandhoppenopmaat.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Eilandhoppen op Maat

Wil jij gaan eilandhoppen via Eilandhoppen op Maat maar wil je voor je je reis boekt, weten of het bedrijf betrouwbaar is? Dan ben je hier op het juiste adres! Wil je graag meer weten over beoordelingen van Eilandhoppen op Maat? Wij hebben hieronder alle reviews van Eilandhoppen op Maat op een rijtje gezet. Lees wat de ervaringen van andere reizigers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Eilandhoppen op Maat een reis te boeken.

Over Eilandhoppen op Maat

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die eilandhopreizen op maat aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht door Andros Bosman en Linda van der Heijden. Andros bezocht voor zijn studies en werk vele landen over de hele wereld. Griekenland is één van zijn favoriete landen en bezocht hij reeds meer dan 80 keer. Hij geniet telkens weer van het lekkere eten, de gastvrijheid van de inwoners, het prachtige weer en de helderblauwe zee. Hij heeft meer dan 11 jaar ervaring in de reissector en in het bijzonder met eilandhopreizen. Alle eilanden die hij aanbeveelt, heeft hij minstens één keer bezocht. Lies is gepassioneerd door reizen en maakte in 2009 kennis met eilandhoppen in de Cycladen. Deze vakantie heeft haar liefde voor Griekenland aangewakkerd, waarna ze het land nog meerdere malen bezocht heeft.

Waarom kiezen voor Eilandhoppen op Maat?

Eilandhoppen op Maat biedt eilandhopreizen in Griekenland en Spanje aan. Je vindt er reeds vooraf samengestelde reizen maar je kunt er ook voor kiezen om je reis op maat te laten maken. Zo kun je er voor kiezen om je reis langer of korter te maken of om nog een extra eiland te bezoeken. De keuze is aan jou! Ook als je speciale wensen hebt, kun je deze bespreken met het bedrijf. Eilandhoppen op Maat werkt samen met kleinschalige accommodaties waar je de traditionele sfeer van het eiland kunt proeven.

Is Eilandhoppen op Maat betrouwbaar?

Voor je een reis boekt bij Eilandhoppen op Maat wil je natuurlijk weten of het bedrijf betrouwbaar is. Op de website van Eilandhoppen op Maat vind je meer dan 200 laaiend enthousiaste reviews over de reis en de accommodaties. Het zou natuurlijk maar raar zijn als het bedrijf slechte beoordelingen op zijn website zou plaatsen. Maar ook als je verder zoekt op de gekende reviewplatformen, zoals het onze, vind je alleen maar positieve reviews over het bedrijf. Klanten loven vooral de zorgeloosheid die ze op reis ervaren en de fijne tips die ze hebben meegekregen.

Klantenservice en klachten

Je kunt Eilandhoppen op Maat makkelijk contacteren als je vragen hebt over je reis. Dit kan zowel via de mail als telefonisch. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u30 en op zaterdag van 10u tot 13u. De hoofdzetel van het bedrijf bevindt zich in Middelburg, zodat contact in het Nederlands geen probleem vormt.

Wil jij ook Eilandhoppen op Maat beoordelen?

Heb jij onlangs een reis gemaakt via Eilandhoppen op Maat? Heb je een aansluiting van de ferry gemist en heeft Eilandhoppen op Maat je geholpen om nieuwe tickets te boeken? Of heb je een zorgeloze reis gehad? Wij willen jouw ervaringen met Eilandhoppen op Maat, zowel de positieve als de negatieve. Schrijf hieronder jouw review en help andere reizigers om de juiste beslissing te nemen om te boeken bij Eilandhoppen op Maat.

Reviews over Eilandhoppen op Maat

Gerelateerde bedrijven

AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
Travel Around logo
Travel Around
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Eilandhoppen op Maat

Eilandhoppen op Maat is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eilandhoppen op Maat bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eilandhoppen op Maat lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eilandhoppen op Maat. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van eilandhoppenopmaat.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van eilandhoppenopmaat.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Eilandhoppen op Maat.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekend

Ik heb een tijdje zitten zoeken voor een reis naar Lefkas maar toen ik op deze website kwam hoefde ik zeker niet verder te zoeken. Echt een top organisatie die prachtige vakanties biedt voor een goede prijs!

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lucas L.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eilandhoppen op Maat


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
Travel Around logo
Travel Around
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eilandhoppen op Maat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Eilandhoppen op Maat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eilandhoppen op Maat actief?

Eilandhoppen op Maat is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) excursiereizen , landenspecialist en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eilandhoppen op Maat reviews? Dan kun je naar de website van Eilandhoppen op Maat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie