Captain Cruise logo

Captain Cruise reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Captain Cruise reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1589
Captain Cruise logo
Website
captaincruise.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Captain Cruise

Ben je toe aan vakantie en wil je graag een cruise boeken bij Captain Cruise? Voor je boek, wil je graag meer weten over beoordelingen van Captain Cruise? Dat treft! Wij hebben de reviews van Captain Cruise hiernaast verzameld. Lees snel wat de ervaringen van andere reizigers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Captain Cruise te boeken.

Over Captain Cruise

Captain Cruise is een cruise-expert met meer dan tien jaar ervaring op de teller. De medewerkers hebben een grote kennis over de verschillende rederijen verzameld zodat ze je het gepaste advies over jouw droomcruise kunnen geven.

Waarom kiezen voor Captain Cruise?

Captain Cruise biedt cruises op maat tegen de laagste prijs. Wil je op een bepaalde cruise meevaren en vertrekt die in pakweg Barcelona? Geen probleem, Captain Cruise boekt ook de nodige vluchten om je op de plaats van het vertrek en om je na de cruise terug thuis te krijgen. Is daarbij ook nog een extra hotelovernachting of transfer nodig? Laat het maar aan Captain Cruise over om het allemaal voor je te regelen. Ook als je tijdens de cruise een excursie wil doen, kan Captain Cruise deze voor je boeken. Zo beleef jij de cruise van je dromen. Het aanbod aan cruises is heel ruim en heel gevarieerd. Een zakelijke cruise of een cruise met je jonge kinderen? Captain Cruise heeft het allemaal in het aanbod zitten. Ook een minicruise of een volledige wereldcruise behoort tot de mogelijkheden. Heb je zin in luxe of ga je op verkenning met de expeditiecruises en riviercruises? De keuze is aan jou! Je kiest uit Zuiderse bestemmingen, zoals Afrika, Azië, Dubai, de Caribbean en Zuid-Amerika. Maar ook het Noordelijke deel van de wereld kun je vanop een cruiseschip beleven. Wat dacht je van een cruise in Alaska of langs de fjorden in Noord-Europa? De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Is Captain Cruise betrouwbaar?

Voor je een cruise bij Captain Cruise wil je natuurlijk weten of Captain Cruise een betrouwbaar bedrijf is. Captain Cruise is aangemeld bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), zodat je je geen zorgen hoeft te maken als het bedrijf failliet gaat. Daarnaast zijn de boekingsvoorwaarden duidelijk en volgens de geldende Nederlandse normen. Het bedrijf heeft een hoofdzetel in Naaldwijk. Klantenreviews zijn het ideale middel om te ontdekken of een bedrijf betrouwbaar is. Wij hebben de ervaringen over Captain Cruise op reviewplatforms, zoals het onze, gecheckt en we hebben vele positieve reviews gelezen. De vlotte boeking, het vriendelijke personeel en de goede organisatie worden veelvuldig genoemd in de beoordelingen van Captain Cruise. Over het algemeen kunnen we concluderen dat Captain Cruise een betrouwbaar bedrijf is waarbij je vakantie in goede handen is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over je boeking of een klacht over je laatste cruise? De klantenservice staat klaar om je te helpen. Je bereikt hen per mail of telefonisch en dit zeven dagen op zeven. Om de bespreking van je cruise makkelijker te maken, kun je videobellen met de klantenservice. Op de website vind je ook een formulier dat je makkelijk kunt invullen. Daarnaast bereik je Captain Cruise ook via Facebook en Instagram.

Wil jij ook Captain Cruise beoordelen?

Heb je net een heerlijke cruise in Dubai achter de rug en wil je de hele wereld vertellen over het prachtige cruiseschip en de avontuurlijke route? Of had je een probleem met de boeking van je hotel in San Diego en heeft de klantenservice je in het midden van de nacht uit de brand geholpen? Wij horen graag wat jouw ervaringen met Captain Cruise zijn, zowel de negatieve als de positieve. Laat hiernaast jouw review van Captain Cruise achter en help andere reizigers om een weldoordachte beslissing te nemen om bij Captain Cruise te boeken. Jouw review kan het begin van iemand anders zijn reis betekenen!

Reviews over Captain Cruise
Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Captain Cruise

Captain Cruise is geverifieerd door ons expert team. De webshop Captain Cruise bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Captain Cruise lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Captain Cruise. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van captaincruise.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van captaincruise.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Captain Cruise.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke eerste cruise

We hebben net onze allereerste cruise gemaakt via Captain Cruise. Alles verliep heel soepel en alles is goed geregeld. Ik heb nu al weer zin in de volgende cruise en we komen zeker bij dit bedrijf terug.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Captain Cruise
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Captain Cruise een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Captain Cruise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Captain Cruise actief?

Captain Cruise is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cruises en familiereizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Captain Cruise reviews? Dan kun je naar de website van Captain Cruise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie