NS logo

NS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
NS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4870
NS logo
Website
ns.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen NS

Zag je een leuke aanbieding bij de NS? Lijkt het je wel wat om te kiezen voor een van de aanbiedingen van dit bedrijf? Of wellicht bestel je voor de eerste keer online een treinticket. Nu is het je vraag of dit wel een goed idee is. Werkt dit een beetje handig en is de NS wel een betrouwbaar bedrijf? Je zoekt daarom naar recensies van andere klanten. Wij verzamelden de reviews van andere reizigers en we hebben ze ook al handig voor je samengevat. Je treft ze op deze pagina aan. Bekijk de beoordelingen van andere consumenten en beslis vervolgens of jij wel of niet bij NS wilt kopen.

Over NS

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. Ze bevorderen het gebruik van openbaar vervoer en proberen Nederland in beweging te houden. De NS geeft aan dat reizigers voor hen op 1, 2 en 3 staan en dat de medewerkers van de NS er alles aan doen om te zorgen voor een aangename en duurzame reis van deur tot deur. Naast de reizigers, staat ook het klimaat hoog in het vaandel bij de NS. Ze willen zeker rekening houden met de toekomstige generaties. Daarom rijden ze volledig op groene stroom. Uiteraard is de keus voor de trein een heel stuk duurzamer dan de keus voor het vliegtuig. Inmiddels bestaat het spoor al bijna twee eeuwen. De NS heeft goede papieren. Toch wil het bedrijf niet achterover leunen. Ze willen blijven vernieuwen. De missie van de NS is mensen op een plezierige, veilige en betaalbare manier te laten reizen. Daarom grijpt het bedrijf nieuwe kansen aan die zich voordoen in de techniek. Verder bouwen ze voort op de sterke punten die ze nu al hebben. Dat zijn onder meer het uitvoerend vermogen, een goed inzicht in de wensen van de klanten en de logistieke expertise.

Waarom kiezen voor NS

Wil je reizen met de trein, dan kies je al snel voor de NS. Het ideale van de website is dat je al van te voren een treinkaartje kunt kopen. Dat scheelt je tijd en gedoe op het station. Ook is je ticket online bestellen nog een stukje goedkoper. Verder kun je bij de NS terecht voor leuke deals. Je bestelt bijvoorbeeld treintickets gecombineerd met een hotelovernachting. Ook voor abonnementen kun je op de website terecht. Verder is er aparte informatie voor bijvoorbeeld kinderen, studenten en senioren.

Is NS betrouwbaar?

De NS werkt al zo lang in de wereld van het vervoer, dat de betrouwbaarheid zeker wel bewezen is. Dit bedrijf is natuurlijk niet altijd even positief in het nieuws, maar aan de betrouwbaarheid hoef je zeker niet te twijfelen. De NS wil ook volkomen transparant zijn over haar prestaties. Via een dashboard kun je de actuele prestaties en ook de prestaties uit het verleden inzien. Verder geeft NS elk jaar een uitgebreide verantwoording op haar Vervoerplan. Met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft de NS afspraken gemaakt op het gebied van de prestaties. Een ander bewijs van de betrouwbaarheid van de NS is de goede bereikbaarheid van de klantenservice. Als laatste vertellen dan de positieve ervaringen van andere reizigers je ook nog dat het een goed idee is om bij de NS te kopen.

Klantenservice en klachten

Het is op de website van NS even zoeken voordat je in de gaten hebt hoe je de klantenservice precies kunt bereiken. Ben je eenmaal bij de juiste informatie, dan zie je al snel dat er tal van mogelijkheden zijn om in contact te komen met een medewerker. Zo kun je bijvoorbeeld chatten, contact leggen via de sociale media of je belt een van de telefoonnummers die je aantreft op de website. Overigens is de kans ook groot dat je je antwoord al vindt op de site zelf. Daar wordt namelijk al over tal van onderwerpen veel informatie gegeven.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij NS? Dan wil je vast wel een recensie schrijven over dit bedrijf. Mensen die voor het eerst willen kopen bij NS, zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen. Laat weten hoe jij NS beoordeelt en help zo een ander.

Reviews over NS

Gerelateerde bedrijven

SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
The Park logo
The Park
2 beoordelingen
8,5
Molly's Arena logo
Molly's Arena
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over NS

Het bedrijf NS is geverifieerd door ons. De webshop ns.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. NS is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. NS maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ns.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ns.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van NS.

Geplaatst op: 22-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over NS


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
The Park logo
The Park
2 beoordelingen
8,5
Molly's Arena logo
Molly's Arena
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over NS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NS actief?

NS is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NS reviews? Dan kun je naar de website van NS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie