VakantieVeilingen logo

VakantieVeilingen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VakantieVeilingen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
72
VakantieVeilingen logo
Website
vakantieveilingen.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VakantieVeilingen

Lekker een dagje weg? Een nieuwe cursus uitzoeken of misschien wel op zoek naar een mooi cadeau voor je partner? Bij VakantieVeilingen kan je het allemaal vinden. Dit platform geeft je de kans om te bieden op leuke, mooie en zelfs waardevolle artikelen of diensten. Dat had je waarschijnlijk ook al ontdekt of je hebt er veel over gehoord en je wilt nu wel eens weten of het ook wel te vertrouwen is? Dat kan. Wij vertellen hier in het kort alvast hoe het in elkaar steekt én daarnaast kan je hier de beoordelingen van anderen over VakantieVeilingen lezen. Met de ervaringen van anderen onder je neus kan jij bepalen wat je ervan denkt en of jij zelf ook wel eens wil gaan kijken of je een veiling kunt winnen. Heb je de reviews gelezen en ga je overstag? Kom dan nog eens terug om ons ook te laten weten wat jij ervan vindt!

Over VakantieVeilingen

VakantieVeilingen is een platform waarbij je biedt op allerlei artikelen en diensten. Het bedrijf is marktleider op het gebied van online veilingen. Meer dan 6.000 veilingen per dag vinden plaats. Waarbij ieder jaar zo’n 2 miljoen unieke gebruikers hier op ingaan. De veilingen die aangeboden worden zijn heel divers, zodat er voor iedereen eigenlijk wel iets leuks te scoren is.

Waarom kiezen voor VakantieVeilingen

Kiezen voor VakantieVeilingen is kiezen voor een online veiling platform wat zijn sporen ondertussen zeker heeft verdiend. De zeer uiteenlopende veilingen maken het zeker de moeite waard om er rond te kijken. Zo zijn er gadgets te vinden, dagjes uit, gebruiksvoorwerpen, sauna’s, wellness met overnachtingen, hotels, bungalowparken, stedentrips, avondjes uit (musical, festival, concerten), restaurants, sporten, cursussen en nog veel meer. Bieden is eenvoudig en simpel te doen, het enige wat je nodig hebt is dat je een account hebt aangemaakt. VakantieVeilingen zelf berekent per gewonnen veiling een vaststaand bedrag wat dus nog bovenop jouw bod komt. Maar dat staat duidelijk overal gemeld. Veel veilingen komen steeds terug en dus kan je het gewoon blijven proberen. Daarnaast bieden sommige veilingen ook de mogelijkheid om het product of dienst zonder gewonnen veiling te bemachtigen. Je kunt het dan ook al kopen voor een zeer gunstig bedrag. Of je nu biedt omdat je iets heel graag hebben wilt of eigenlijk stiekem voor de sport om te winnen… je kunt zeker op een leuke manier je slag slaan én zo heel voordelig aan bijvoorbeeld een leuke stedentrip komen.

Is VakantieVeilingen betrouwbaar?

VakantieVeilingen doet al jaren online veilingen aanbieden aan een zeer grote groep gebruikers (dat is 2 miljoen per jaar toch wel…). Het kan dus niet anders dan dat zij betrouwbaar zijn. Lees goed bij de aangeboden veilingen wat er dus werkelijk geveild wordt én check ook even wat het aangeboden artikel normaal kost. Zo voorkom je teleurstellingen (waar VakantieVeilingen dus niets aan kan doen). Een notaris houdt toezicht op de veilingen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice helpt je graag bij jouw vragen rondom de werkwijze of de gewonnen veilingen. Je kunt chatten, bellen of je gebruikt het contactformulier. Hou wel je ordernummer bij de hand, zodat zij je goed en snel kunnen helpen. Op de site staan al heel veel vragen mét het antwoord daarop. Check deze dus eerst even voordat je gaat bellen. Overigens heb je bij de meeste aankopen ook nu recht op annuleren binnen 14 dagen. Bij waardebonnen en tickets kan hiervan afgeweken worden. Dit hangt ervan af of het een ticket met een vastgestelde datum is of niet. Welke waardebonnen en tickets wel of niet geretourneerd kunnen worden kan je ook vinden bij de veel gestelde vragen. Kom je hier niet uit, dan neem je gewoon even contact op met de klantenservice. Heb je een klacht omdat het product beschadigd is? Meld dit dan via het contactformulier. Zij zullen zo snel mogelijk de oplossing aanreiken. Voeg er even een foto bij van het product, zodat zij goed kunnen zien wat het probleem is. Gaat het om schade die niet te zien is (zoals bij een niet werkende video, of iets wat vreemde geluiden maakt), dan vragen ze hier een filmpje van te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al lekker goedkoop naar de sauna geweest door te bieden op VakantieVeilingen? Of heb je een prachtig cadeau weten te scoren voor je moeder? Kortom: heb jij al iets gewonnen (of heb je geprobeerd om iets te winnen…) bij VakantieVeilingen? Wil je dan jouw beoordeling hier ook achterlaten? Hoe meer reviews we kunnen tonen, hoe beter anderen geholpen worden of ze wel of niet mee willen doen met VakantieVeilingen.

Reviews over VakantieVeilingen
Gerelateerde bedrijven
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
34 beoordelingen
5,1
Redsightseeing.com logo
Redsightseeing.com
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,7
52% zou hier weer kopen
100 beoordelingen
Ervaringen met VakantieVeilingen

Ons team van experts heeft VakantieVeilingen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van VakantieVeilingen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VakantieVeilingen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

VakantieVeilingen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vakantieveilingen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Grote oplichting

Zoeken niet naar een oplossing en wijzen u af met het spijt ons we kunnen niets voor jou doen blijf ervan weg als je niet in zak wil gezet worden

Geplaatst op: 23-02-2024
Laatst bewerkt op: 23-02-2024
Geschreven door: Margot

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijsindicatie is puur bedrog !!

Ik kocht een VIBE wijnaccesoireset die volgende de site 49,95 euro waard was , blijkt dat ik hem kan kopen voor 9,95 euro bij Megagadgets.nl ! Nooit koop ik nog bij vakantieveilingen !

Geplaatst op: 18-12-2023
Laatst bewerkt op: 18-12-2023
Geschreven door: Chantal V.

7 / 10
4/5 4/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar

Je moet wel altijd betalen als je iets wint maar het is niet zeker dat je je gewonnen veiling thuis aankrijgt. Al de 3de keer dat ik iets win en meteen betaal maar nooit aankrijg. Nu stop ik ermee om Nogaredo bieden. In mijn ogen zeer onbetrouwbaar.

Geplaatst op: 18-12-2023
Laatst bewerkt op: 18-12-2023
Geschreven door: Els J.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trap er niet in!

Wanneer men een veiling wint, duiken er bij het reserveren opeens extra kosten en voorwaarden op. Soms zijn de voorwaarden en extra kosten zelfs zo vervelend en hoog dat men beter de gewonnen veiling (en het betaalde geld) in de vuilbak gooit dan deze daadwerkelijk te gebruiken. De kosten eindigen dus zeker niet na het betalen van de veiling en zonder extra te betalen kan je er niets mee doen!

Geplaatst op: 05-10-2023
Laatst bewerkt op: 05-10-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alle electronisch apparaten na paar maand stuk

Alles wat ik koop dat electronisch is is na een paar maand stuk! Ik koop nooit iets meer van electronisch apparatuur en de kosten voor de veilingen is ook genoeg daarvoor koop je het soms zo in de winkel

Geplaatst op: 06-08-2023
Laatst bewerkt op: 06-08-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Beloofd veel maar nadien heel veel restricties !!

- positief : na een conflict over een hotelreservering werd ons een ruil aangeboden
- negatief : de data zijn strikt gelimiteerd; we hebben geprobeerd om een hotel te boeken in een straal van 100 km tussen de verschillende hotels maar geen enkel was te reserveren, ook niet op verschillende data; men zegt dus alle fletcherhotels zijn te boeken, maar nee dus...; 45,-euro uitgegeven voor niets...

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Roos P.

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Good and bad

It has a terrible return policy. Sometimes they don't respond at all

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Ritwika C.

6 / 10
2/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

tot op heden is alles steeds vlug afgeleverd. Ben tevreden over de service. is er iets stuk, dan krijg je een nieuwe levering.

Geplaatst op: 02-05-2023
Laatst bewerkt op: 02-05-2023
Geschreven door: Chris M.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bagger

Compleet bagger.
Maken je blij met een voucher, die vervolgens 2 maanden minder lang geldig is dan aangegeven. Vervolgens willen ze alleen de tickets annuleren in plaats van de deal te honoreren. "Je kan 5 euro tegoed krijgen voor het ongemak", maar het verschil in prijs dien je zelf maar even te betalen.

Geplaatst op: 10-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede ervaring met support

Levering was extern beschadigd (koffer met tools), maar zeer goede tussenkomst en oplossing van het support-team.
De prijs bepaal je zelf, dus dat ligt in uw handen.

Geplaatst op: 11-02-2023
Laatst bewerkt op: 11-02-2023
Geschreven door: Marco C.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Advies prijs is vaak 4 x tehoog

Producten zijn vaak niet up to date met advies prijs.
Her verschil is zo groot, zoals de Draadloze DAB+ Retro Radio Speaker advies prijs €299,99 maar als je dat checked is deze tekoop voor € 69,99.
Draadloze oordopjes bluetooth 5.0 TWS oortelefoon met microfoon adviesprijs € 69,99 op internet tevinden voor € 17,95.
Ik vind deze manier niet erg betrouwbaar je biedprijs en administratieve kosten en verzendkosten maakt je aankoop niet meer interessant.

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Andries H.

6 / 10
4/5 3/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Een ramp he

Sinds 8 december gewonnen en tot op heden niks ontvangen.
Paar keer hulp gevraagd maar iedere keer hetzelfde bericht.
Kijk bij je buren enz.
Plots heeft het vertraging, missing van post nl.
Weer geen levering, terug mail verstuurd.
Ongelofelijk!!!
Weer zelfde bericht, kijk bij je buren enzzz
Ik heb ondertussen een andere horloge gekocht maar vind dit niet kunnen.
Ofwel geld terug, ofwel een andere horloge
Niet moeilijk toch???!!!

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Lien B.

7 / 10
5/5 3/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service en levering.Bij vragen telefonisch contact gezocht en direct antwoord op vraag.

Alles perfect verlopen,veel geboden en gewonnen voor dochter.Alles mooi geleverd.Bij vraag direct telefonisch geholpen.Nu wat afkicken

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Diane D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte service

ik "won" een soundbar op de veiling. levering perfect op tijd zoals afgesproken. jammer genoeg werkt de (Nieuwe!!!) soundbar niet. 1 mailtje was voldoende om mijn geld terug gestort te krijgen. binnen de 2 dagen. Soundbar moet ik ook niet terugsturen en mag ik weggooien of eventueel laten maken en gewoon houden. Als dat geen service is !!!

Geplaatst op: 30-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beschamende service!

Concerten die in het Kursaal van Oostende uitgesteld werden door Corona worden gewoon uit je account verwijderd zonder enige verwittiging. Iemand die zijn vouchers niet afgeprint heeft kan bijgevolg niet naar die concerten. Dit was oa het geval voor de 'Frivole Framboos' dd 24/09/2022' en dit is eveneens het geval voor de 'Bryan Adams Trfibute' dat volgend jaar doorgaat. Met klantendienst moet je niet mailen want die helpen je echt niet verder. Amateurisme in het kwadraat.

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Jen D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardebon 150 euro voor verblijf Sunparks gewonnen en geboekbij Sunparks

Een weekendje geboekt met 150 euro vermindering, wat in werkelijkheid slechts +/- 70 euro was, (in vergelijk met de voor dezelfde periode rechtstreeks bij Sunpaks te boeken was), moeten annuleren wegens ziekte...
Blijkt dat de waardebon niet meer geldig is voor een latere reservatie. Gelukkig wel een annulatie verzekering genomen, maar die houdt geen rekening met de waardebon....
Nooit meer zoiets kopen bij Vakantievailingen...

Geplaatst op: 29-09-2022
Laatst bewerkt op: 29-09-2022
Geschreven door: Nand I.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Voel me belazerd

Verzendkosten zijn bij het betalen ineens hoger, volgens klantenservice kan die niet meer worden veranderd.
Ik had een tegoed gekregen van € 5,- omdat ik al zoveel jaar geleden heb meegedaan. Ik kan deze € 5,-
De code werkt alleen bij een winnend bod dat tenminste €1 hoger is dan de waarde van het veilingtegoed. Ik vind dat dat nergens op slaat dan kan ik evengoed meteen kopen in plaats van bieden.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Patricia V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Firma list en bedrogdat vakantieveilingen!!!!

Horloge gewonnen bij vakantieveilingen van Vickers Armstrong. Omdat de wijzers los in het horloge lagen moest ik het horloge opsturen voor garantie.
Na 3,5 maanden wachten niets gezien of gehoord van het horloge. Geen Garantie geen horloge en geld weg.
Koop of win nooit iets bij vakantieveilingen. Frauduleuze onderneming!!!

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Richard B.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hangstoel voor 180 euro besteld. Niet geleverd! Geen reactie op berichten. Ik wil annuleren..geen respons.

Ik heb 140 euro geboden op een hangstoel voor in de tuin. Kwam er 5.95 administratie kosten en 34.50euro transport kosten bij. Binnen 10 dagen zou deze geleverd worden. Nooit ontvangen. 10 mailtjes gestuurd dat ik mijn geld terug wil want de zomer is voor ons voorbij . Geen enkele reactie. 180 euro weg!!! Mensen pas op...want voor je het weet zit je er aan vast en ben je verplicht te betalen.

Geplaatst op: 31-07-2022
Laatst bewerkt op: 31-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeeeeeeeeer slecht,geld weg

Zeer slecht,kort gezegd:gewonnen,betaald,nooit geleverd,doodleuk volhouden dat er geleverd is.
Mensen,niet doen,je ben je geld kwijt en heb er een hoop ergernis bij.
Bellen en of mailen,geen reactie

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Jan W.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht 👎 mensen laat u niet vangen alles komt defecte aan en je krijgt niets terug

Alles

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Pascale G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Afzetters, oplichters, geen service of van de ene dienst naar de andere gestuurd en nooit een duidelijk antwoord krijgen. Betaald maar nooit iets aangekregen en geen geld terug. Test aankoop is er mee bezig.

Totaal opgelicht, na betaling niks ontvangen of terugbetaald. Test aankoop is ingeschakeld.

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: Rob D.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal klote,ik zou zeggen niets kopen hier

Als je een veiling wint moet je hopen dat je ooit wat krijgt oplichters

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Maxime D.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice ver onder de maat.

Probleem met reservering van fivestarreizen. Telefoonnummer onbereikbaar. Klantenservice vakantieveilingen vroeg om alle mailverkeer naar hun door te sturen. Zou worden teruggebeld. Jammer. Schijnbaar vergeten dat klant hulp nodig hadaar ja had al betaald dus hun een zorg

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: John T.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Dit lijkt erg op oplichting,vakantieveiling klantenservice heeft schijt aan je

Een gratis tip aan iedereen:ga niet met vakantieveiling in zee!!!!!
Deze oplichters geven totaal niets om enige vorm van service of klantgerichtheid.
Mijn gekochte product zou al enkele dagen geleden geleverd zijn,maar nooit gekomen..
Constant aan het lijntje gehouden maar nu 14 dagen verder nog steeds niets en niemand bereikbaar.
Wat een klote praktijken

Geplaatst op: 07-07-2022
Laatst bewerkt op: 07-07-2022
Geschreven door: Jan H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongelofelijk slecht,zeggen dat er geleverd is maar nooit iets gekregen,NIET DOEN

Echt niet doen,niets kopen!!!
Zeggen dat je het gehad heb maar nooit iets gekregen,zo werkt vakantie veiling.
Mensen trap er niet-ingewijde,koop gewoon in de winkel!!!

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij bij uitgestelde concerten

Concerten die door corona werden uitgesteld en nog steeds doorgaan worden gewoon uit je account verwijderd. Dit gaat oa over 'De frivole framboos' en 'The Bryan Adams Tribute' in het Kursaal van Oostende. Je reinste oplichterij want als klant wordt je hier niet eens van verwittigd. Daarnaast zal dit op voornoemde evenement ook nog eens voor chaos zorgen want er zullen mensen staan met hun afgeprinte waardebonnen. Duidelijk iets voor het ministerie van consumentenzaken en Test-Aankoop.

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk

Veel negatieve reacties ik ben wel tevreden heb al een 10 tal aankopen gedaan adviesprijzen zijn soms te hoog maar prijzen van VakantieVeilingen zelf zeker niet adviesprijzen van uurwerken kloppen ongeveer kan je zeer voordelig kopen via bieding

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Franky

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Tuinbank

Hadden tuinbank gekocht maar wilde ze ineen zetten en zitten stukken te kort in en is van licht materiaal

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Voel me opgelicht door de nauwelijks bestaande klantenservice

I used to order very frequently.
Mostly watches from this website.

Till I got shipped a defective watch.
I filed a complained and request for any solution.
After a few days I got an reply that they were so sorry and would fix the situation. I could keep/toss the defective watch and had to send a picture of the defect.

Send everything requested to after a week+ get a reply that they needed a video. So I make an video and explain again what is wrong.

No reply in 3 weeks.
Send 2 more emails requesting an update.
To then get the reply that they actually checked with there supplier and needed the watch back.

By this time I was almost 2 months in contact with them since first complained and still hadn't received a solution or replacement. I've disposed the packaging and return label after there customer service said I didn't need to send it back.
I've send them an email explaining how this was not satisfactory nor in line with there previous emails. To be met by silence.

What an abhorrent customer care from this company. So bad in response times and quality.

This is the worst experience I have had in my life with any customer service that weren't outright scam

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen P.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VakantieVeilingen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
34 beoordelingen
5,1
Redsightseeing.com logo
Redsightseeing.com
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VakantieVeilingen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 100 beoordelingen geplaatst over VakantieVeilingen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VakantieVeilingen actief?

VakantieVeilingen is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes , tickets , veiling en actiesites en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VakantieVeilingen reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie