Vakantieveilingen logo

Vakantieveilingen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vakantieveilingen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Vakantieveilingen logo
Website
vakantieveilingen.nl
Categorie
Uitjes
Bezoek de website

Vakantieveilingen ervaringen

Ben jij niet zeker of Vakantieveilingen de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Vakantieveilingen ervaringen, reviews en beoordelingen van Vakantieveilingen van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Vakantieveilingen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Vakantieveilingen!

Over Vakantieveilingen

Opzoek naar een leuk dagje weg, een goedkope vakantie, een leuke musical of een speciaal cadeautje dan is vakantieveilingen.nl de place to be! Vakantieveilingen is een website waar je voor weinig de leukste vakantie en dagbestedingen voor weinig kan kopen via een veiling. Vakantieveilingen is begonnen onder de naame inpakkenenwegwezen.nl en was zo een groot succes dat het veiling gedeelte onder een aparte website gelanceerd werd. Deze website is uitgegroeid tot de huide vakantieveilingen website. Met inmiddels 150.000 bezoekers per dag en 150.000 veilingen per dag is het uitgegroeid tot de grootste veiling website van Nederland.

Veiling winnen is bindend

Zodra je meedoet met een veiling en je hem wint ben je verplicht de veiling af te nemen. Op het moment dat je dus een veiling wint ben je verplicht deze veiling af te nemen en dus te betalen. De betalingen van een veiling dient binnen 5 dagen betaalt te worden ,wordt dit niet gedaan dan zal er een automatisch incasso gedaan worden wat €2,50 extra kost.

Let op de administratiekosten

Bij vakantieveilingen gaan de leukste veilingen er voor een prikkie uit. Toch worden er bovenop de kosten van de veiling nog kosten in rekening gebracht van vakantieveilingen zelf. Deze kosten zijn de administratiekosten en bedragen 6,00. Let dus op bij het bieden dat er bovenop de biedprijs ook nog de administratiekosten komen.  

Gerelateerde bedrijven

Topic Travel logo
Topic Travel
6 beoordelingen
8,7
Sunweb logo
Sunweb
23 beoordelingen
7,7
Yarden logo
Yarden
7 beoordelingen
7,7
4,3
36% zou hier weer kopen
80 beoordelingen
Ervaringen met Vakantieveilingen

Ons team van experts heeft Vakantieveilingen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vakantieveilingen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vakantieveilingen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vakantieveilingen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vakantieveilingen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
zeker de moeite, soms niet

Zeker de moeite om af en toe eens rond te kijken, producten gaan vaak veel te duur weg, maarja dat doen de bieders zelf. Goed kijken op google wat de werkelijke prijs van een product is. Wij kijken er vooraf op om weekendjes/midweekjes weg of dagjes uit te scoren, en dat loont zeker!

Geplaatst op: 11-03-2020
Geschreven door: Elena

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Persoonlijk Styling Advies geweldig!!

wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben.
Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam.
Ik loop nu hip, stijlvol en met zelfverzekerdheid rond!
Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht!

Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies?
koop dan op vakantie veilingen een bon voor Persoonlijk Styling Advies en laat je verwennen en verrassen!

Geplaatst op: 19-02-2019
Geschreven door: Jannie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
topservice

Wat een topservice. Ze doen er alles aan om je te woord te staan en een oplossing te bieden. Helaas hebben ze uiteindelijk niet zelf de oplossing kunnen bieden, maar de service was heel klantvriendelijk.

Geplaatst op: 08-01-2019
Geschreven door: Froukje

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!

Super leuke, fijne goedkope manier!
Er zijn uiteraard altijd en overal azijnzeikers die om elk ding iets te klagen hebben..

Wij hebben al jaren een topervaring met vakantieveilingen! Heerlijk een hotelovernachting voor een prikkie of een stedentrip voor een prikkie.
Hoe lekker is dat!

Top website!

Geplaatst op: 12-11-2018
Geschreven door: Felicia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen problemen

Al 4 keer een veiling gewonnen.Als ik zie dat een turbo tronic stofzuiger via de telegraaf €139 kost en ik heb hem voor €55 dan ben ik tevreden.Ik zoek altijd eerst wat iets ergens anders kost dan stel ik mijn limiet om te bieden.Bieden heb jezelf in de hand dus als iemand vind dat hij of zij teveel heeft betaald eigen schuld.

Geplaatst op: 13-09-2018
Geschreven door: Jos

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed lezen

Ik heb geen klacht over vakantieveilingen. Kwestie van goed lezen. Er zijn wel koeien die het aardig verpesten door hoog te bieden. Hotel aangeboden, kun je ook kopen voor 50 euro. Bied een koeitje al 36 euro. Het is een Veiling!!!! En maar klagen over vakantieveilingen. Domme gasten.

Geplaatst op: 07-02-2018
Geschreven door: Fary

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Domme mensen

Ik lees hier vooral de klachten van heleboel buitengewoon domme mensen die niet in staat zijn simpelweg na te denken of voorwaarden te lezen.
Vakantieveilingen bestaat om impopulaire reisdata, overschotten e.d. voor zo veel mogelijk geld te verkopen (veilen).
Anders brengen deze namelijk over het algemeen niks op.
Het is dus niet gemaakt om jou geld te besparen. Als je zoiets zoekt ga je maar naar de wibra ofzo.
En zelfs dat is uiteindelijk zo in elkaar gezet om zoveel mogelijk geld aan jou te verdienen.
Ik denk ik leg het maar uit, waarschijnlijk wordt dat door de meerderheid hier ook al niet begrepen.

Geplaatst op: 09-12-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lees de voorwaarde voordat je biedt

Er zitten best goede deals bij.
Ik raad wel aan de voorwaarde goed te lezen, er zitten soms addertjes onder het gras.

Pannen gekocht tevreden.
Gepaintballed was leuk(entree kaartje van 15 p.p. Bespaard) ballen moet je kopen (ook wanneer je normaal paintballt)
Ontbijt op Scheveningen was goed, hetzelfde aan koffie betaald als aan eten.
Planten kocht tevreden.

Geplaatst op: 04-09-2016
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Toppers geboekt!

Heb net een veiling gewonnen met een vriendin voor 72 euro voor 2 kaartjes. Dit betekend dus dat we zeker 70 euro hebben bespaart! Nu hopen dat de concert net zo leuk is als alle andere shows.

Geplaatst op: 27-01-2014
Geschreven door: P. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wijnproeverij kasteelhoeve

Leuke middag gehad met een ervaren sommelier die alles goed uitlegt en op een prettige wijze zijn kennis deelt. Hij had lekkere wijnen mee die hij goed kon omschrijven. We zijn een mooie ervaring rijker met een paar lekkere wijnen op de plank. Zullen daar niet lang blijven liggen ben ik bang.

Geplaatst op: 16-02-2020
Geschreven door: Jet

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Kan iemand helpen?

Vraagje zijn de producten zoals horloges en andere merkartikelen echt?

Voor de rest ziet het eruit als een super app.
Als iemand mij effen kan helpen zou ideaal zijn dan kan ik Bieden zonder mij zorgen te maken.

Geplaatst op: 29-10-2018
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Barcelona

Wij hebben 5 daagse verassingsreis naar zuid Europa “gewonnen”. De reis ging naar Barcelona. De vlucht ging met Ryanair, vanaf Brussel. Ons hotel was gelegen in Calella, dit ligt 55 km. vanaf Barcelona. Het al inclusive verblijf in Summer hotel was prima.Het eten was redelijk. We hadden een perfecte treinverbinding met Barcelona.De hele reis was perfect geregeld, en we hebben voor iets meer dan€ 300 een prachtig lang weekend beleeft.

Geplaatst op: 18-11-2017
Geschreven door: Anne

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks te klagen

Ik tot nu toe geen slecht ervaring met vakantieveiling gehad. natuurlijk voor dat je gaat bieden lees je eerst de voorwaarden,en check je even of het ergens anders goedkoper is aangeboden en als je voor een hotel gaat bieden check eerst de hotel op internet ervaring enzo
En vooraal de betaling optijd. wij zijn week naar kreta geweest apartement gehuurd was goed geregeld, elke jaar via de veilig hotel geregeld vlakbij Disney overnachten goed geregeld, weekje all in in Tunesië goed geregeld.
Ik heb niks te klagen

Geplaatst op: 25-02-2017
Geschreven door: Adnan

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Jammer

Jammer van de mensen die meer bieden dan de koop prijs is en de mensen die meteen de hoofdprijs bieden als er net een euro geboden is.

Verder prima veilingsite en goede service.

Geplaatst op: 07-06-2016
Geschreven door: Lange0182

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Problemen bij NH Hotels

Er was niet te boeken bij NH, moesten kontakt opnemen met vakantieveiling. Daar vriendelijk te woord gestaan en ze wisten er al van. Nummer van voucher genoteerd en na ongeveer 1 week werden we terug gebeld, dat we de keuze hadden om binnen 1 dag alsnog naar hotel te gaan of geld terug. wij kozen voor geld terug en kregen van vakantieveiling ook nog eens een kortingsbon voor de volgende veiling.

Ik ben zeer tevreden hoe zij dit hebben aangepakt en opgelost.

Geplaatst op: 05-02-2016
Geschreven door: Marian

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vakantiedeals altijd leuk

Dagelijks kijk ik wel op Vakantieveiligen. De ene keer voor vakanties en andere keer voor leuke uitjes. Vooral de korte tripjes zijn leuk. Vervelend wel dat je denk je soms denkt een veiling te hebben gewonnen en dan net niet gehaald. Maar dat is het risico van een veiling.

Geplaatst op: 10-09-2015
Geschreven door: Jannes

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Gister een herenfiets gewonnen bij vakantieveilingen.
Na beter onderzoek zag ik dat er geen spatborden opzaten, geen verlichting, en las weinig enthousiaste berichten over deze fiets.

Toch besloten de fietsaankoop te annuleren. Doormiddel van 1 belletje is dit opgelost door de klantenservice. Vrij snel en makkelijk opgelost dus.

MAAR, de website is wel echt anti-klantvriendelijk. Zonder enige juridische kennis is bijna nergens terug te vinden hoe en wanneer je iets kunt omruilen.

Geplaatst op: 08-07-2015
Geschreven door: Maarten

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vaak duurder dan direct boeken!

Veel veilingen hebben een startbod waardoor de prijzen al vrij hoog beginnen. Deze prijzen zijn bij de start van de veiling natuurlijk wel goedkoper dan direct boeken, maar doordat wij de prijzen opdrijven ben je al snel op de prijs wat het oorspronkelijk kost!

Mijn ervaring is dan ook dat de prijs vaak net zo duur is als direct boeken of in sommige gevallen zelfs duurder. Let dus even op voordat je gaat biederen, omdat je denkt dat het goedkoper is. Het is bij lange na niet altijd goedkoper!

Geplaatst op: 24-02-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een kut klantenservice, ik hoor al 25 minuten dat de wachttijd korter is dan 5 min.. hoe dan!!

Wat een kut klantenservice, ik hoor al 25 minuten dat de wachttijd korter is dan 5 min.. hoe dan!! Ik ben al 2 weken op een reactie op een mail aan t wachten (wat max 5 werkdagen duurt!!) omdat ik een beschadigd product heb ontvangen

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
afwikkelen garantie

Heb een radio gewonnen die in de garantie tijd stuk is gegaan. Gebeld en gemaild maar na 3 weken nog steeds geen oplossing

Geplaatst op: 30-10-2018
Geschreven door: Addy

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Kan fletcher hotel niet reserveren

Gisteren overnachting gewonnen op vak.veilingen.
Gelijk betaald,en wilde ook voor 5 aug. boeken.
Maar daar ging het verkeerd.
Alles netjes ingevuld,ontbijt bijgeboekt en dan op betalen klikken.Toen kwam de mededeling; huisnummer is ongeldig.
Op mijn account gekeken,huisnummer is goed.Toen het hotel Veluwsebos in beekbergen gebeld.Daar zij men dat ik bij vak.veilingen moest zijnVak.veilingen gebeld,schandalige lange wachttijden.Twee keer gebeld maar na ruim een kwartier weer opgehangen.Vijf mailtjes gezonden,maar duurt 4 dagen.
Vanmorgen om precies 9 uur gebeld,twee voor mij.
Helaas, vak.veilingen verbrak de verbinding.
Gelijk weer gebeld,vijf voor mij.Na een poos wachten opgehangen.Weer een mail gezonden.Daarna Simpc gebeld.Zij zijden dat er een fout bij Vak.veilingen is.Ik heb een advies;nooit met Vak.veilingen in zee gaan.De lol is er vanaf.

Geplaatst op: 01-08-2018
Geschreven door: Piet. V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik kan geen faktuur met btw krijgen.

Het lijkt me dat vakantieveilingen ook btw moet afdragen als verkoper. Helaas als je dit vraagt kun je geen faktuur met btw krijgen. De service medewerker stelde dat ze alles voor andere prijzen verkochten. Raar toch....... dat doet iedere leverancier! Het kan alleen op hun manier (wel faktuur maar zonder btw) en ook krijg ik geen info over de producent die mij het product toegestuurd heeft. (Helaas was ik zo dom om alle papieren kwijt te raken :(

Voor je ergens op bied moet je wel alle addertjes onder het gras heeeel goed lezen. Je zit zomaar met extra verzendkosten of materiaalkosten.

Bovendien zijn de adviesprijzen vaak niet de gangbare marktprijzen. Dus voor je ergens op bied kun je beter het product googelen op shoppen.

Aanbod in spullen is erg beperkt. Vakanties te over maar zeg nu eerlijk..... wie wil nu nog naar Turkije met Erdogan aan het roer.

Geplaatst op: 04-07-2018
Geschreven door: I.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
mij niet meer gezien

Ik heb besloten nooit meer te bieden hier.In ieder geval nooit meer op etentjes en overnachtingen. Er valt in de praktijk nauwelijks goed te boeken. Zojuist nog iets kunnen reserveren voor volgende maand wat nog net niet verlopen is. En eigenlijk heb ik geen enkele positieve ervaringen gehad op dat gebied.
Als ik boek zonder de boodschap "vakantieveilingen" ben ik wel bijna direct welkom.

Geplaatst op: 11-03-2017
Geschreven door: Gijs

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerst zoeken dan bieden

Mensen moeten niet klagen maar eerst de kleine lettertjes lezen bij de info voor ze gaan bieden, alles staat er duidelijk in hoor, heb nooit slechte ervaringen gehad omdat ik niet bied op iets waarvan de voorwaarden mij niet aanstaan! Zo zag ik laatst een eierkoker geveild worden voor 23 euro! Kwam nog 11.95 euro bij aan verzenden en administratie kosten dus 35 euro voor een kokertje, als je FF had gekeken op t www dan staan die dingen te koop voor 9,95 euro!! Precies dezelfde!! Hoe dom kun je zijn mensen! Ga niet klakkeloos bieden en geloof de aangegeven adviesprijzen of winkelwaardes niet die ze aangeven, ga eerst kijken wat het normaal kost en ga dan bieden! En houd rekening met het feit dat er altijd 5 euro kosten voor VV bijkomen en bij produkten nog eens 5,95 erbij, dus totaal kan t oplopen tot een extra van 10,95 bovenop de kosten van je gewonnen veiling.
Dus eerst zoeken en dan bieden!!
.

Geplaatst op: 02-03-2017
Geschreven door: Rico

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Let op de prijzen bij bieden!!

Spullen worden aangeboden, geveild, en daar wordt een waarde bij genoemd. Deze is soms misleidend, denk daar gewoon om. (bijv een staafmixerset van Grundig twv 59.95 Bij Bol.com echter te koop voor 38.95. Verzend en veilingkosten zijn tesamen al 10.95 dus meer dan 27 euro bieden is niet slim. Ik vind dit om de tuin leiden omdat je toch soms ziet dat mensen hoger gaan bieden en ze feitelijk helemaal niet zon goeie aanbieding hebben gekregen en soms zelfs duurder uit zijn!

Dat is echter mijn enige aanmerking op deze site. Verder goeie levering, leuk en divers aanbod.

Geplaatst op: 03-10-2016
Geschreven door: Dita

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
nadenken

Via vakantieveilingen kun je leuke uitjes of tickets scoren, maar je moet niet zomaar klakkeloos bieden. Ik raad aan om eerst goed te kijken waar je eigenlijk op biedt en of dat niet goedkoper elders is te krijgen.Zoek ook of er ergens reviews zijn. En lees van tevoren eerst goed of er nog kosten bijkomen. Soms extra verzendkosten, bij vakanties moet je soms ik weet niet hoeveel bijbetalen als je in het weekend wilt vliegen, naast elkaar wilt zitten, bagage mee wilt nemen enzovoort. Houdt er ook rekening mee dat je niet altijd in een heerlijke 5*hotelkamer terecht komt. Als je daar allemaal rekening mee houdt en zo gunstig biedt dat het niet erg is als het tegenvalt, dan kun je leuke dingen scoren.

Geplaatst op: 02-07-2016
Geschreven door: Roos

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Magnani Italy messenset

Van de week een Magnani Italy messenset gewonnen, binnen 2 dagen had ik hem al thuis. Maar nu snap ik waarom die op vakantieveilingen zat. De roltas waar de messen in zitten was gewoon helemaal beschimmeld. Nou is dit niet een heel groot probleem, het kan uitgewassen worden, maar het is wel onhygiënisch.

Geplaatst op: 02-06-2016
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Laatste moment veiling verliezen

Denk je een veiling gewonnen te hebben dan kan je bedrogen uitkomen. Iedereen wacht tot op het laatste moment en voor je het weet gaat de deal aan je neus voorbij. Reken je nooit te snel rijk tot het laatste moment.

Als je echt een veiling wil winnen dan moet je er tot het laatste moment bovenop zitten. Zelf heb ik wel eens een scherpe deal gehad maar vaak zit je maar een paar euro onder de prijs die je betaald als je direct boekt. En of het dan alle moeite waard is geweest mag je zelf bepalen.

Ik ga niet meer zitten stressen voor de site hoor.

Geplaatst op: 03-03-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
betere service verwacht

Prima concept, slechte service. Kaartjes voor bobbejaanland gewonnen en door een ziekenhuisbezoek niet op de gereserveerde datum gebruik kunnen maken van het park. Gebeld naar vakantieveiling en kaartjes kunnen de prullenbak in. Kreeg niet echt het idee dat er meegedacht werd. Moest het maar via mijn verzekering regelen. Erg jammer dit!

Geplaatst op: 26-07-2020
Geschreven door: Michel

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
200 euro weg

2 bonnen voor van der valk eten/slapen/ontbijt afgedrukt op18-10-2018 ,deze zijn alleen voor zondags een halfjaar geldig.
Wil deze verzilveren .....1 datum was zondag 4 november.
Ik vakantie veilingen bellen(23-10-2018)antwoordt veilingmeester zou een mail toe sturen,,,,,,je raad het al geen mail ,nog 3 keer contact gehad en nu zijn er helemaal geen datums beschikbaar(bonnen zijn nog geen 3 weken oud)half jaar geldig geen datums...oja als je meer betaald voor je kamer bij van der valk zijn er nog 2 datums dat ik zou kunnen boeken.
Houden deze mensen er wel rekening mee dat ik ook vrij moet vragen en niet 1 week van tevoren kan boeken.
Al contact met radar gehad deze kijken mee naar de af loop.

Geplaatst op: 04-11-2018
Geschreven door: D.van D.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vakantieveilingen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Topic Travel logo
Topic Travel
6 beoordelingen
8,7
Sunweb logo
Sunweb
23 beoordelingen
7,7
Yarden logo
Yarden
7 beoordelingen
7,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vakantieveilingen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 80 beoordelingen geplaatst over Vakantieveilingen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vakantieveilingen actief?

Vakantieveilingen is vooral actief in de categorie uitjes en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets , veiling en actiesites en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vakantieveilingen reviews? Dan kun je naar de website van Vakantieveilingen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie