Tijdschrift.nl logo

Tijdschrift.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tijdschrift.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2318
Tijdschrift.nl logo
Website
tijdschrift.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tijdschrift.nl

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van Tijdschrift.nl? Lees dan zeker verder. Wij hebben alle reviews voor je op een rij gezet. Deze zijn afkomstig van mensen die al eerder te maken hebben gehad met Tijdschrift.nl. Door deze reviews te lezen kom je meer te weten over het bedrijf en kun je een weloverwogen keuze maken of Tijdschrift.nl iets voor jou is. Lees snel verder voor alle reviews en ervaringen met Tijdschrift.nl!

Over Tijdschrift.nl

Bij Tijdschrift.nl lees je de beste 75 (!) tijdschriften van Nederland. Onbeperkt, voor een bedrag van 9,99 per maand. Je leest de tijdschriften online via de app op je tablet of telefoon. Tijdschrift.nl is ideaal wanneer je meerdere bladen interessant vind, of juist op zoek bent naar die ene uitgave. De app bevat ook een zoekfunctie, waarmee u eenvoudig een bepaald artikel of onderwerp op kan zoeken zonder een heel tijdschrift (digitaal) door te bladeren. Je kunt Tijdschrift.nl dankzij proefperiode van 14 dagen gratis proberen. Zo weet je meteen of dit iets voor jou is. Ook tijdens de proefperiode heb je toegang tot 75 magazine's en lees je de edities van tot 3 maanden terug.

Waarom kiezen voor Tijdschrift.nl

In een gezin komt het zelden voor dat iedereen hetzelfde tijdschrift wil lezen. De ene heeft interesse in auto's, de volgende in sport en weer een ander gezinslid leest graag glossy's. Hierdoor heb je al snel meerdere abonnementen op allerlei verschillende tijdschriften lopen, maar dat behoort met Tijdschrift.nl tot het verleden. Met één account kun je namelijk met vijf personen tegelijkertijd lezen! Iedereen kan de app op zijn of haar eigen telefoon gebruiken. Tijdschrift.nl is een ideaal cadeau voor een familielid of vriend, want in het zeer ruime aanbod tijdschriften zit er altijd voor ieder wat wils bij. Via de website schaf je gemakkelijk cadeaukaarten aan. De ontvanger kan zijn of haar kaart ook online verzilveren. En hoe vaak gebeurt het dat je ergens even moet wachten? Lees eens een leuk artikel via Tijdschrift.nl in plaats van maar doelloos scrollen op je telefoon. Zo is de app leuk en leerzaam voor die kleine momentjes van vrije tijd.

Is Tijdschrift.nl betrouwbaar?

Bekende tijdschriften gaan hun naam natuurlijk niet verbinden aan een onbetrouwbaar bedrijf. Aangezien Tijdschrift.nl samenwerkt met 75 tijdschriften, kunnen we hieruit onze conclusies wat betreft betrouwbaarheid wel trekken: dat zit goed! Maandelijks lezen meer dan 100.000 gebruikers via de app en zij beoordelen Tijdschrift.nl met een 4.4 uit 5. De lezers van Tijdschrift.nl zijn dus zeer tevreden en dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

De klantenservice bij Tijdschrift.nl is goed geregeld. Op de website vind je veelgestelde vragen waarmee je direct bent geholpen. Wil je liever persoonlijk contact, dan kun je zowel op werkdagen als op zaterdag contact opnemen met de klantenservice. Ideaal voor degene die door de weeks druk bezig zijn. Naast telefonisch contact kun je op de website ook snel een chatbericht naar een medewerker sturen. Wanneer je je vraag via het contactformulier stelt, heb je doorgaans binnen 5 werkdagen bericht terug.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je al tijden een lezer via Tijdschrift.nl of heb je op een andere manier ervaring met het bedrijf? Heb je bijvoorbeeld wel eens een cadeaukaart gekregen of gegeven? In alle gevallen ben jij de geschikte persoon om een beoordeling te schrijven. Hiermee help je namelijk anderen om een goede keuze te maken!

Reviews over Tijdschrift.nl

Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Tijdvoortijdschriften logo
Tijdvoortijdschriften
1 beoordeling
10
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Tijdschrift.nl

Het bedrijf Tijdschrift.nl is geverifieerd door ons. De webshop tijdschrift.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tijdschrift.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tijdschrift.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tijdschrift.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tijdschrift.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tijdschrift.nl.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Drama, niet doen!

Ik kan bewijzen dat ik betaald heb maar ik kan toch niet lezen. Bij de klantendienst sturen ze me van het kastje naar de muur met foute telefoonnummers. Plus ik moet het zelf oplossen zeggen ze, het ligt bij Apple dus ik moet maar met Apple bellen ??? Als zij toestaan dat de betaling op deze manier verloopt, en er is een probleem in de infodoorstroom tussen hen en Apple, dan moeten ZIJ dit oplossen en niet ik als klant. Ik voel me serieus opgelicht en wil jullie waarschuwen hiervoor: als er iets niet werkt sta je er alleen voor, ook als je betaald hebt!

Geplaatst op: 15-02-2023
Laatst bewerkt op: 15-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Drie betalen, twee halen

Heb altijd goede ervaringen gehad tot het begin van de maand. Geen aanvulling van nieuwe tijdschriften, maar wel de.melding abonnement verlopen. Na contact met ING (de tussen persoon) gebleken dat er een storing was geweest. Één maand voor niets betaald. Lekker makkelijk om zo te reageren.

Geplaatst op: 26-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joop B.

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super!

Ik maak nu al meerdere jaren gebruik van het abbonoment van tijdschrift.nl. en heb nog nooit problemen gehad. Hier in huis geniet iedereen ervan en iedereen kan lezen wat hij of zij wil. Er zit ook een hele fijne app bij de makkelijk te besturen valt!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno E.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tijdschrift.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Tijdvoortijdschriften logo
Tijdvoortijdschriften
1 beoordeling
10
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tijdschrift.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Tijdschrift.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tijdschrift.nl actief?

Tijdschrift.nl is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tijdschrift.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tijdschrift.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie