Actievandedag logo

Actievandedag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

31 beoordelingen • 5,7
Bezoek de website
Actievandedag logo
Actievandedag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
31 beoordelingen • 5,7
Beoordeling
31 beoordelingen
5,7
5 sterren
29%
4 sterren
16%
3 sterren
10%
2 sterren
0%
1 ster
45%
Bestelproces
5,7
Service
5,7
Prijs
5,7
Levering
5,7

Gerelateerde bedrijven

SlaJeSlag logo SlaJeSlag
0 beoordelingen
10
2cheap.nl logo 2cheap.nl
0 beoordelingen
10
Voordeelvanger logo Voordeelvanger
0 beoordelingen
10

Actievandedag ervaringen

Actievandedag is een reis en vakantiesite met elke dag scherpe aanbiedingen. Wil jij Actievandedag ervaringen lezen en zien wat gebruikers van deze dagactie website vinden? Lees dan verder.

Over Actievandedag.nl

Op Actievandedag.nl kun je heel voordelig hotelovernachtingen, weekendjes weg en wellness uitjes super voordelig boeken. Dagelijks kun je kiezen uit tientallen scherp geprijsde deals vinden en kun je heel simpel een korte vakantie boeken. Regelmatig heeft Actievandedag.nl ook andere deals naast de vakanties zoals gadgets en huis, tuin en keuken producten.

Hoe werkt Actievandedag.nl

Op Actievandedag kun je dagelijks kiezen uit diverse geweldige acties en super deals. De meeste aanbiedingen zijn 1 of meerdere dagen te boeken. Lees altijd eerst de voorwaarden en bekijk goed hoelang en actie geldig is. Zorg ook dat je op tijd boekt want  OP=OP. Je maakt een eigen account aan. Zo kun je al je bestel en boekingsgegevens later nog eens bekijken. Zodra je begint met boeken dan heb je 15 minuten de tijd om je bestelling af te ronden. Is een product of actie nog maar beperkt beschikbaar dan kan je dus rustig aan doen en hoef je niet bang te zijn dat iemand anders jouw bestelling inpikt. Heb je vragen dan kun je tijdens kantooruren altijd terecht bij de servicedesk. De mensen achter de servicedesk kunnen je helpen bij het maken van je bestelling of bij het vinden van een goede deal.

Actievandedag ervaringen en klachten

Wil je weten of Actievandedag een goede dagdeal website is en wil je weten wat mensen die deze website hebben gebruikt voor beoordeling geven? Lees dan de Actievandedag ervaringen en reviews. Heb je zelf wel eens een product of trip geboekt via Actievandedag? Plaats dan je eigen Actievandedag review en laat anderen weten wat jouw ervaring is. Heb je ooit een product of trip geboekt en ben je niet tevreden hierover? Schrijf dan een review en deel je Actievandedag klachten.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Actievandedag

profielfoto van Rosa
Rosa
05-12-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Subliem!!!

Meer dan 3 jaar al bestel ik bij actievandedag.nl en het bevalt me goed. Mijn bestelling wordt zo snel verwerkt en opgestuurd. En ik ben tot nu toe hartstikke blij en tevreden mee.

profielfoto van M_csa
M_csa
10-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en snel

Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de aanbieding 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 23 euro. Na betaling direct een e-mail ontvangen met verzilveringscode. Ik kon de kaartjes direct bij NS bestellen.

Fijn!

profielfoto van Raymond B.
Raymond B.
23-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkope treinkaartjes NS gekocht, zeer tevreden!!

Ik zocht goedkope treinkaartjes voor mijn vrouw voor komend weekend. Normaal koop ik die via de acties bij Blokker, Kruidvat of Spoordeelwinkel. Nu zag ik een wel heel erg mooie actie bij Actievandedag.nl namelijk 2 enkeltjes voor slechts € 10,25 per stuk! Eerlijk gezegd vertrouwde ik dit niet zo en heb ik eerst diverse forums nagelezen of dit wel betrouwbaar is. Toen ik ook positieve reacties van NS zag staan heb ik de kaartjes maar gekocht. Ik kreeg meteen de vouchers in mailbox met de codes. Deze kon ik invoeren op de website van de NS en binnen 5 minuten had ik twee e-tickets van ns.nl in mijn mailbox! Prima prijs en dus ook echt betrouwbaar!!

profielfoto van Gerda
Gerda
10-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
SKY was prachtig

Wij zijn naar de nieuwe musical van marco borsato geweest en hij was echt prachtig. SKY is echt zo mooi met die 3d effecten dat ik echt mijn ogen heb uitgekeken. Prachtige liedjes waar Marco om bekend staat en die 3d effecten waren ook prachtig. De plekke welke wij hadden met actie van de dag waren meer dan goed te noemen.

profielfoto van Yvonne
Yvonne
03-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kerstmarkt bezoeken

Wij gaan met ze 4 naar de kerstmarkten in valkenburg en een dag daarna geneiten van het verblijf in maastricht. Heb er zoveel zin in zeker omdat we allerlei leuken dingen erbij krijgen. Ik heb een hotel geboekt van 40 euro p.n waar ik een driegangen menu bij krijg + een welkomstdrankje. Is echt onwijs leuke zeker omdat we net buiten het centrum liggen en we hierdoor ook nog een dag naar Belgie makkelijk kunnen.

Ik heb het nergens goedkoper gezien

profielfoto van Beppe
Beppe
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kaarten gekocht Avonturenpark Hellendoorn

Wij hadden kaartje gekocht voor hellendoorn en we zjin inmiddels met de kleinkinderen erheen geweest. De kinderen waren erg blij verrast en door Actievandedag waren de kaartjes ook nog eens erg goedkoop. Zo kan ik mijn kleinkinderen vaker meenemne om leuke dingen te doen, want de dingen welke ze leuk vinden zijn toch altijd erg prijzig

profielfoto van Ab
Ab
17-04-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk weekendje weg

Met zijn 8 een weekend weg geweest met 2 bungalows naast elkaar. Hebben hiervoor contact gehad met Actie van de dag en zonder problemen geregeld. Was heerlijk in Belgie

profielfoto van Marianne R.
Marianne R.
04-12-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mailtje extra kaarten vrijkwamen

Ik had gebeld of er nog kaartjes waren voor andrè hazes hij gelooft in mij de musical

helaas was er maar 1 kaartje maar de telefonist jeroen vertelde dat er misschien nog extra kaarten binnen kwamen ze konden dat niet met zekerheid zeggen maar hij wilde mijn e mailadres wel noteren en eventueel mailtje sturen

ongelooflijk eind van de dag kreeg ik mailtje wat een super super service

veel dank daarvoor

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Voordeel pakken

Het hangt er een beetje vanaf hoe je de site gebruikt en wat je er mee wil. Zelf kijk ik regelmatig of er een goede en leuke actie beschikbaar is. Vooral als ik met vriendinnen of mijn moeder een weekendje weg wil dan kijk ik altijd op Actievandedag.nl om voordelig weg te kunnen.

Vooral de spa aanbiedingen en stedentrips vindt ik dan ook erg goed geregeld. Dagelijks komen er nieuwe acties bij en als je weg wilt dan is het goed om toch op tijd de acties in de gaten te houden. Soms duurt het wel een week voordat er een actie tussenzit waar je echt naar opzoek bent. Maar als je hem dan gevonden hebt dan moet je snel zijn anders is ie weg.

profielfoto van Melissa
Melissa
13-08-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Massage en wellness gekocht

Wij gaan binnekort naar Kortrijk om ons eens heerlijk te laten verwennen in een wellness. Heerlijk even met mijn mannetje samen relaxe en genieten van elkaar. Wij werken allebei hard, maar denken wel nog om de centjes. Wat leuks doen met Actievandedag gaat dat er goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lekker avondje weg

Ik kijk regelmatig naar leuke dealtjes op Actievandedag. Laatst kwam er een avondje uit naar een TV programma voorbij. Ik had dat nog nooit gedaan en leek me wel leuk. Ben met mijn man voor 14.95 een avondje naar een tv opname geweest. En we waren ook nog eens in beeld.

Dit soort leuke dealtjes kan je vinden op Actievandedag en daarom kom ik bijna dagelijks wel even neuzen op die site.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooi actie

Wij hebben 16 Juni kaarten gekocht voor Hellendoorn voor 45 euro. Ik moet wel zeggen dat ik de kosten niet helemaal inzichtelijk vond, maar uiteindelijk na een telefoontje wel uitgekomen. Al met al een hoop geld bespaard en een fantastisch dag met de kids gehad.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Minivakantie Belgie was heerlijk

We wilde een lang weekend weg met de familie. Dit doen we nu eenmaal een keer per jaar naast een grote en lange vakantie in de zomer. Omdat we niet ver weg willen om reistijd te besparen kiezen we vaak voor Nederland, Belgie of Duitsland.

Dit keer wilde we kijken wat er beschikbaar was. We kwamen via via uit bij Actievandedag. Daar stond een minivakantie naar Belgie. Voor nog geen 50 euro de man konden we al weg. Uiteindelijk hebben we een paar heerlijke dagen gehad in de Ardennen. Het huisje was klein maar we waren zoveel buiten dat dat niet uitmaakte. En we waren met zijn allen en dat maakte het gewoon leuk. Een mens heeft niet zoveel nodig. Helemaal top van Actievandedag!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod

Prima aanbod en krijgt leuke ideeen om te kopen of te doen. Ik heb pasgeleden voor mijn zwager golflessen gekocht en hebben een heerlijke dag gehad! Daarnaast bespaarde het ook nog eens een hoop geld! Prima service en bij aankomst bij de golfbaan keurig behandelt.

profielfoto van Patrick D.
Patrick D.
15-09-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Opzetborsteltjes voor Oral-B & Philips

Opgelost , één bestelling geleverd en één terugbetaald.

profielfoto van Andre1955
Andre1955
18-12-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Concert Wibi Soerjadi

Actievandedag maakt reclame/aanbieding voor 1e rangskaarten voor het kerstgala van Wibi Soerjadi op 27 december 2015.
Ondanks deze toezegging zijn de ontvangen kaartjes 2e rang en dus niet 1e rang. Bij vakantieveilingen zeggen ze in ieder geval eerlijk dat er sprake is van 2e rangs kaarten. Een verzoek aan actievandedag is daarom dan ook: Wees eerlijk in jullie nieuwsbrieven of acties. We klagen niet over de prijs van de kaartjes, die is nog steeds goed, ook voor 2e rangskaarten maar zeg dan eerlijk dat het om 2e rangskaarten gaat en niet dat iedereen 1e rangskaarten zal ontvangen. Het haalt de voorpret/lol die je hebt toch enigzins weg terwijl dat helemaal niet nodig is.

profielfoto van Jan
Jan
23-02-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2 weken voordat ik geld terug had

Ik had een product welke beschadigd was bij de levernig. Ik wou geen nieuwe, maar gewoon mijn geld terug. Dit was geen probleem alleen het duurde wel 2 weken voordat ik mijn geld had.

profielfoto van Tanja
Tanja
12-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet ontvangen

Heb een vliegenvanger besteld en betaald ondertussen bijna 6 weken geleden nog niets ontvangen ook geen imail

profielfoto van Maarten
Maarten
27-10-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wel betalen, geen levering

Op 14 okt 2019 een mailtje ontvangen dat mijn bestelling is verzonden met een tracking code. 14 dagen later geeft DHL aan het pakket nog steeds niet te hebben ontvangen. Op email geen reactie. Gelukkig via paypal betaald en ga via hen mijn geld terug vragen. activandedag lijkt meer op een oplichting site.

profielfoto van Nancy
Nancy
12-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hoge retourkosten voor eigen rekening

Bedrag bestelling €29,95
Bedrag retour post €17,95

profielfoto van Frederique
Frederique
31-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Werkt niet mee aan het wettelijke retourrecht

Abusievelijk een verkeerde voucher voor een treinkaartje gekocht. Voucher was nog niet verzilverd maar ondanks dat wil ActievandeDag zich niet houden aan het -wettelijk geregelde- retourrecht. Slechte zaak dus!

profielfoto van Welmer
Welmer
03-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Prijzen kloppen vaak niet

Aanbod Weekendje Slagharen al voor €129

Alle data aangeklikt, goedkoopste € 219. Dag van aanbod gelijk bericht over gestuurd met vraag wanneer 't kan voor die prijs. Anderhalve week erna een standaard antwoord met een linkje naar de advertentie.

profielfoto van Thijs
Thijs
01-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Compleet ruk!

Betaald en na 3 maanden alsnog niets ontvangen.
Trage mail reacties waarin je word afgescheept.
Absoluut niets kopen want je word opgelicht!

profielfoto van Guido
Guido
31-03-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
nooit bestelling gezien. Nooit antwoord gekregen op mijn emails

Absoluut onbetrouwbaar.
Eenmaal betaald laten ze niets meer van zich horen. Voor ons een zeer frauduleuze website(firma).

profielfoto van Guido
Guido
27-03-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS

Al 2 maanden geleden besteld. Mails gestuurd maar geen antwoorden.
-10 score

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kosten vergoed ex verzendkosten

Let maar op als je hier produkten bestelt want je verzendkosten mag je 2 x betalen bij retour.
Onvoorstelbaar in deze wereld, maar het staat netjes ergens onderaan vermeld.
De kosten van artikelen zullen wel vergoed worden bij retourneren maar het kost eerst 11,90. Idioot!

profielfoto van Dewulf P.
Dewulf P.
13-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bestelde opzetborstels voor Oral B

Op 5 september eerste keer besteld en betaald
Op 11 september tweede keer besteld en betaald.
05/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 05/09 11:53 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 05-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM

11/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 09/09 09:08 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 09-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM

Zij antwoorden mij dat ze betalingen niet kunnen terugvinden!
Actie van de dag houd mij aan het lijntje.
Mijn advies : NOOIT IETS BESTELLEN EN ZEKER NIET OP VOORHAND BETALEN.
Onze redactie hier zal bekijken wat we hier tegen kunnen doen.

profielfoto van Benno
Benno
06-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
misleidende verzendkosten

Ik wilde via de site actievandedag 2 nachtbrillen kopen a 9,95 per stuk excl. 5,95 verzendkosten. Ik kon er maar 1 per keer kopen dus moest ze afzonderlijk van elkaar bestellen. Heb dus 2x 15,90 euro betaald. Gisteren zijn de brillen binnengekomen en wat scherts mijn verbazing? Beide brillen zitten verpakt in 1 plastic zakje. Ik heb dus doodleuk 2x 5,95 betaald (omdat dit niet anders kon) en de voor de verzending is dus maar 1x verzendkosten betaald omdat het samen in 1 pakketje zat. Komt er dus op neer dat ik 11,90 heb betaald voor 1x verzendkosten. Waarom dan niet beide brillen apart inpakken en versturen? Dat is toch het eerlijkste? of geef 1x 5,95 retour.
De klantenservice gaf geen krimp en zei dat per bestelde bril verzendkosten betaald diende te worden. Snap ik wel, indien de brillen naar afzonderlijke adressen gaan, maar nu worden ze toch samen verpakt in 1 plastic zak????????
Ik voel mij bekocht en bedrogen en enigszins opgelicht.
Actievandedag is uit mijn favorietenbestand verwijderd, ik geef geen cent meer aan ze.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
service

service was WAARDELOOS!

Het aanbod klopte niet met de werkelijkheid. Toen ik mijn geld terug vroeg zei diegene (Melissa) aan de telefoon ik vind het vervelend dat u belt

Schrijf een review over Actievandedag

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

SlaJeSlag logo SlaJeSlag
0 beoordelingen
10
2cheap.nl logo 2cheap.nl
0 beoordelingen
10
Voordeelvanger logo Voordeelvanger
0 beoordelingen
10