Storytel logo

Storytel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Storytel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1935
Storytel logo
Website
storytel.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Storytel

Het luisteren van een audioboek kan een heerlijk ontspannende bezigheid zijn. Even helemaal verdwijnen in een mooi verhaal is iets dat veel mensen graag doen in hun vrije tijd. In het drukke leven dat velen van ons tegenwoordig leiden, kan het lastig zijn een moment te vinden om lekker weg te kruipen in een boek. Audioboeken bieden een oplossing voor dit probleem; ben je onderweg naar het werk, school of een andere afspraak, zet je gemakkelijk op te telefoon een luisterboek op en sjouwen met boeken in je tas wordt verledentijd. Storytel is een voorbeeld van een platform dat audioboeken aanbiedt. Maar welke diensten biedt het bedrijf precies aan en is het wel betrouwbaar? Om een weloverwogen keuze te kunnen maken of je gebruik wilt maken van de services van Storytel, kan je hier reviews en ervaringen lezen en meer te weten komen over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Over Storytel

Storytel is een streamingsdienst voor audioboeken. Het bedrijf is opgericht in 2005 in Zweden. Het bedrijf heette toen Bokilur, maar dit werd in 2007 omgedoopt tot Storytel. In 2013 kwam Storytel ook in Nederland op de markt. Storytel biedt tegenwoordig hét grootste aanbod in luisterboeken aan op de Nederlandse markt. Met meer dan 60.000 boeken in verschillende genres is voor ieder wel wat wils. De missie van Storytel is om meer empathie en creativiteit in de wereld te brengen door geweldige verhalen beschikbaar te maken voor wie ze maar wil horen. Na een gratis proefperiode van twee weken betaal je een vast bedrag per maand en kan je zo veel luisterboeken luisteren als je wil.

Waarom kiezen voor Storytel

Een abonnement afsluiten bij Storytel zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit meer dan 60.000 audioboeken die je kan beluisteren. Bij Storytel zijn boeken beschikbaar in allerlei verschillende genres, in de Nederlandse of Engelse taal. Het aanbod aan boeken is overzichtelijk geordend per thema en categorie. Als je en leuk boekt hebt gekozen uit deze virtuele boekenkast, kies je zelf de gewenste voorleessnelheid van het luisterboek. De audioboeken zijn in de app te beluisten, maar ook te downloaden en daarmee dus ook offline te beluisteren. Ook handig is de sleeptimer functie die de app heeft. Je kunt hiermee zelf de tijd instellen die je naar het boek wilt luisteren. Daarna stopt het afspelen automatisch. Storytel biedt verschillenden soorten abonnementen aan vanaf een bedrag van twaalf euro per maand: het Unlimited Abonnement, waarmee één volwasse en één kind onder de twaalf kunnen luisteren. Het Family Abonnement, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen onder de twaalf. Tot slot is er het Family Plus Abonnement, waarmee drie volwassenen en drie kinderen onder de twaalf kunnen luisteren naar hun favoriete audioboeken.

Is Storytel betrouwbaar?

Allemaal leuk en aardig die diensten van Storytel, maar is het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar? Dat Storytel een betrouwbare website is, is uit verschillende kenmerken op te maken. Allereerst zijn de website zijn de contactgegevens van de klantenservice gemakkelijk te vinden. Voor klachten, vragen of opmerkingen kan je een mail sturen naar het desbetreffende e-mailadres. Ook het adres van het bedrijf staat op de website vermeld. Betrouwbare bedrijven tonen deze informatie op hun website. Daarnaast bestaat het bedrijf al verscheidene jaren en wordt het door verschillende media gepromoot. Al meer dan 1.3 miljoen mensen hebben gebruik gemaakt van de diensten van Storytel. Gedurende viertien dagen kan je uitproberen of Storytel iets voor jou is. Daarna kan je verder luisteren door een abonnement af te sluiten. Mocht het abonnement toch niet aan je wensen voldoen, kan je het op ieder moment stopzetten. De maand erop betaal je dan geen geld meer aan het bedrijf.

Klantenservice en klachten

De contactgegevens van de klantenservice staan vermeld op de website van Storytel. De klantenservice is te bereiken via de mail. Daarnaast kan via Messenger contact worden gezocht met de klantenservice. Klachten worden zo snel mogelijk beantwoord door de klantenservice van Storytel.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij iemand die al enige ervaring heeft met Storytel? Heb je bijvoorbeeld al eens een abonnement bij ze gehad of het proefabonnement uitgeprobeerd en wil jij jouw mening over het bedrijf delen? Laat dan een review over het bedrijf achter. Zo kan jij andere mensen helpen bij hun beslissing om wel of geen abonnement af te sluiten bij Storytell.

Reviews over Storytel

Gerelateerde bedrijven

BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
7 beoordelingen
9,9
Bladen.nl logo
Bladen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Storytel

Het bedrijf Storytel is geverifieerd door ons. De webshop storytel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Storytel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Storytel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van storytel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van storytel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super fan

Ik ben echt een super fan van deze website. Er is altijd veel keuze in veel verschillende luisterboeken. Ik heb inmiddels ook de app die erg fijn werkt en erg makkelijk in gebruik is. Dit is echt absoluut een aanrader.

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julius L.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Storytel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
7 beoordelingen
9,9
Bladen.nl logo
Bladen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Storytel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Storytel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Storytel actief?

Storytel is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Storytel reviews? Dan kun je naar de website van Storytel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie