Shuttleparkeren logo

Shuttleparkeren reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Shuttleparkeren reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1905
Shuttleparkeren logo
Website
shuttleparkeren.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Shuttleparkeren

Als je op vakantie gaat, wil je liever geen gedoe met de auto en wil je dat die in elk geval veilig geparkeerd staat. Dat kan als je vliegt vanaf Schiphol door de hulp van Shuttleparkeren in te schakelen. Om je een beter beeld te geven van wat deze specialist je kan bieden, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van mensen die al eens voor Shuttleparkeren kozen. Op basis daarvan kun je zelf een beslissing nemen.

Over Shuttleparkeren

Met Shuttleparkeren kies je voor een stabiele en betrouwbare partner die zorgt dat je auto gedurende jouw reis veilig geparkeerd staat en die je met een shuttlebus naar de vertrekhal brengt en je daar na je vakantie ook weer afhaalt. Shuttleparkeren heeft de zaken voor ene groot deel geautomatiseerd, maar is toch een bedrijf met een persoonlijke touch.

Waarom kiezen voor Shuttleparkeren

Je kiest voor Shuttleparkeren vanwege het grote en zeer ruime parkeerterrein waarover het beschikt. Uiteraard is sprake van veiligheid, want de terreinen zijn afgezet en niet toegankelijk voor onbevoegden. Nog een reden is dat men bij Shuttleparkeren nooit moeilijk doet over een annulering of een wijziging van de reservering. Je kunt dit 24/7 doen via de website maar ook gewoon telefonisch, waarmee het persoonlijke karakter van de onderneming aan het licht komt. De shuttlebussen zijn ruim en rijden op afroep. Dat betekent dat er van wachttijden nooit sprake is. Bovendien hanteert Shuttleparkeren een scherpe en duidelijke prijs.

Is Shuttleparkeren betrouwbaar?

Je kunt je, als we de reviews en ervaringen van Shuttleparkeren doornemen, geen betere partner wensen. De klanten noemen Shuttleparkeren namelijk een zeer betrouwbare partner. Het feit dat al ruim honderdduizend tevreden klanten je voorgingen spreekt ook zeker boekdelen. Betrouwbaar is ook het feit dat je altijd snel in de vertrekhal op Schiphol bent. De shuttlebussen van deze specialist horen bij de tien snelste van alle aanbieders rond Schiphol. Betrouwbaar is ook het feit dat je 24/7 contact kunt opnemen met een van de medewerkers van Shuttleparkeren.

Klantenservice en klachten

Hoewel Shuttleparkeren er alles aan doet om de klanten in de watten te leggen, kan het gebeuren dat je een klacht hebt en die bij deze specialist kenbaar wilt maken. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt zoals gesteld altijd bellen, je kunt echter ook schriftelijk een klacht indienen, het adres vind je op de website. Sneller gaat het als je een e-mail stuurt, zoals je op de website ook een speciaal contactformulier vindt.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen die twijfelt om al dan niet met een specialist in zee te gaan heeft baat bij de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van die specialist. Dit vanwege het feit dat het onafhankelijke informatie betreft. Daar heb je dus echt wat aan en die informatie helpt je om de beste beslissing te nemen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd maar je helpt er andere mensen écht mee.

Reviews over Shuttleparkeren
Gerelateerde bedrijven
Eazzypark logo
Eazzypark
15 beoordelingen
6,7
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
P1 logo
P1
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Shuttleparkeren

Het bedrijf Shuttleparkeren is geverifieerd door ons. De webshop shuttleparkeren.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Shuttleparkeren is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Shuttleparkeren maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van shuttleparkeren.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shuttleparkeren.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt een aanrader

We hebben hier onze auto geparkeerd toen we de laatste keer op vakantie gingen. Het personeel is erg vriendelijk en staat altijd op tijd klaar. We hebben tijdens het proces geen een keer hoeven wachten.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shuttleparkeren
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Eazzypark logo
Eazzypark
15 beoordelingen
6,7
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
P1 logo
P1
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shuttleparkeren een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shuttleparkeren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shuttleparkeren actief?

Shuttleparkeren is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren en luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shuttleparkeren reviews? Dan kun je naar de website van Shuttleparkeren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie