Route Mobiel logo

Route Mobiel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Route Mobiel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Route Mobiel logo
Website
Route Mobiel
Categorie
Autos

Route Mobiel ervaringen

Route Mobiel is een aanbieder van pechhulp maar ook van verzekeringen. Met de services van Route Mobiel kun je zonder zorgen de weg op en ben je verzekerd tegen mogelijke problemen met je voertuig of wanneer je op vakantie gaat. Wil jij de Route Mobiel ervaringen lezen van mensen die gebruik maken van de services en verzekeringen van Route Mobiel? Bekijk dan de Route Mobiel ervaringen en beoordelingen op Ervaringensite.nl.

Over Route Mobiel

Route Mobiel is een bedrijf dat in 2004 is opgericht en zich vooral richt op het aanbieden van pechhulp services in Nederland. Daarmee zijn ze een concurrent geworden van het al meer dan 100 jaar oude ANWB. Zij hadden vele jaren een monopolie positie, maar door de komst van Route Mobile is dat dus niet meer het geval. Inmiddels biedt Route Mobiel vanuit vele punten verspreid over heel Nederland professionele pechhulp. Route Mobiel is daarentegen niet alleen in Nederland actief, maar ook in diverse landen in Europa. Route Mobiel is zeer voordelig, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Binnen circa een half uur minuten staat er een pechhulpverlener voor je klaar. Naast pechhulp biedt Route Mobiel ook reis- en autoverzekeringen aan. Een voordeel van Route Mobiel is dat je deze per direct en dus op ieder moment kunt opzeggen. Als je een pechhulpverlener zoekt is Route Mobiel dus een mogelijkheid. Je kunt daarentegen ook kiezen voor de ANWB.

Vindt hier Route Mobiel ervaringen

Veel mensen maken in Nederland gebruik van de diensten en producten van Route Mobiel. Toch zijn er nog vele mensen die twijfelen of ze er wel goed aan doen door gebruik te maken van de diensten van Route Mobiel. Twijfel jij ook of dit wel de juiste keuze is? Door de diverse Route Mobiel ervaringen te lezen kun je al jouw twijfels gemakkelijk weg nemen.

Route Mobiel ervaringen en klachten

Ben jij klant bij Route Mobiel, of ben je klant geweest bij Route Mobiel? In beide gevallen horen wij graag jouw ervaringen en klachten met deze organisatie. Door jouw Route Mobiel ervaringen en klachten te delen kunnen andere mensen beslissen of zij gebruik willen maken van de diensten van Route Mobiel. Het lezen van ervaringen is dan in veel gevallen ook de doorslag voor een bepaalde keuze.

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
HEMA verzekeringen logo
HEMA verzekeringen
2 beoordelingen
9
IndependerAuto logo
IndependerAuto
2 beoordelingen
9,5
7,5
67% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Onze beoordeling over Route Mobiel

Ons team van experts heeft Route Mobiel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Route Mobiel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Route Mobiel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Route Mobiel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Route Mobiel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Route Mobiel.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat problemen maar goed gehelopen

Ik had na een aanrijding wat schaden en wist niet precies hoe ik dit allemaal moest afhandelen. Route mobiel heeft mij hier top bij geholpen en alles is goed geregeld. Zo zie je maar dat je de waarde van een bedrijf pas merkt als je ermee in aanmerking komt

Geplaatst op: 28-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Johan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed alternatief voor ANWB

Na de zoveelste keer door de ANWB in de steek te zijn gelaten na 25 jaar klant ben ik verder gaan kijken. Route mobiel kwam daarbij als beste aanbieder. Ik had al een reisverzekering via hen een aantal jaar en nu dus ook mijn pechhulp. Erg tevreden tot nu toe.

Geplaatst op: 10-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willems

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super makkelijk

Klant worden is echt een fluitje van een cent. Het aanmeldproces is in vergelijking met andere bedrijf erg simpel en zo gedaan. Toch hoop ik dat ik zo nooit nodig heb haha

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willem E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mijn fout maar goed opgelost

Ik kwam door mijn eigen stomme schuld langs de kant van de weg te staan. Ja je raad het al geen bezine. Ondanks dat was Route Mobiel er binnen 25 minuten en kon ik gelukkig weer snel opweg. Ik had haast dus was hier echt super blij mee!

Ondanks het mijn eigen fout was, zijn ze toch snel gekomen helemaal super :)

Geplaatst op: 06-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marielle

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
ANWB kan de pot op!

Ik stond dus in spanje met mijn gezin met autopech en was in die tijd nog lid van de ANWB. Wij dus naar de ANWB bellen, maar tot mijn grote verbazing werd ik dus gewoon niet geholope! Ze hebben ons gewoon laten staan!

Ik ben dus meteen toen ik thuis kwam overgestapt naar Route MObiel en dit is allemaal goed gegaan. Ook de kostne zjin echt neit duur!

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Nicole

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dhr en mevrouw

Bedankt route mobiel voor de snelle service.
Wij waren op de terugreis vanuit Oostenrijk toen onze auto kapot ging. Erg snel een leenauto gekregen waardoor wij dezelfde dag onze reis konden voortzetten.
Normaal ben ik lid van de ANWB, maar vanwege de lage prijs voor Europa hulp overgetapt.
Totaal geen spijt van, erg tevreden!!.
Kan het iedereen aanraden.

Geplaatst op: 26-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Scholtes

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel weer op weg

Mijn auto had problemen en met 1 telefoontje was alles snel geregeld. Binnen 20 minuten was de monteur er al en na een beetje pielen onder de motorkap was alles geregeld en kon ik weer verder.

Super snel geregeld en prettig personeel.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel, simpel, super!

Alles wat ik van een pechservice verwacht heeft Route Mobiel tot in de puntjes goed geregeld. Heb nu meerdere malen al gebruik van ze moeten maken en in alle gevallen zijn ze snel aanwezig, hebben ze het snel opgelost en zijn ze ook nog eens vriendelijk.

Kosten zijn laag en nooit rare achterafrekeningen gekregen. Precies wat ik verwacht van een partij die wil concurreren met de ANWB. Dit doen ze goed en naar mijn idee gaan ze het wel winnen.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Route Mobiel reageren niet op e-mails.

Ik stuur al weken lang diverse e-mails om een polis op te zeggen. Tot op heden nog geen taal of teken van Route Mobiel vernomen (buiten de automatische bevestiging dat ze de e-mails hebben ontvangen). Ze reageren totaal niet op e-mails en ook niet via het klachtenformulier op hun website. Wel zijn ze heel snel om het bedrag via automatische incasso van je rekening af te schrijven voor het komende jaar. De pechhulpdienst is perfect en krijg je goede service, maar om je polis te beëindigen is bij hen zwaar waardeloos.

Geplaatst op: 20-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Luud

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzeggen reisverzekering extreem frustrerend

- Webformulier voor opzeggen is stuk.
- Telefoonlijn is langzaam en verbreekt steeds verbinding.

Zeer, zeer frustrerende ervaring!!

Heb geprobeerd een declaratie te doen, maar de communicatie was matig en ik heb de moed opgegeven. De communicatie was erg langzaam en het lijkt alsof ze je mail niet goed lezen.

Geplaatst op: 14-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Wij kwamen door een gebroken gaskabel stil te staan met de bus van onze dochter. Route Mobiel gebeld, na 5 minuten pas iemand aan de lijn. De mevrouw vertelde ons dat we inderdaad pech hadden want onze dochter was geen lid.Oke, dan maken wij haar nu gelijk lid (wij zijn zelf al sinds 2004 lid) was mijn antwoord. Helaas dan komen wij u nog niet helpen want dat gaat pas na een paar dagen in... wat een superslechte service!!! Gelijk onze lidmaatschap opgezegd....

Geplaatst op: 31-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Monique V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Reageren niet op emails of terugbel verzoeken

Route mobiel is goedkoper dan de ANWB mits je auto jonger dan 10 jaar is.

Heb je een oudere auto kijk dan nog eens bij de ANWB of bij je auto verzekering die ook vaak een pechhulp service heeft.

Mijn ervaring met route mobiel zijn gematigd. Zeker niet positief.

De pechhulp is adequaat. De service en communicatie daarin tegen is ronduit slecht. Op e-mails word niet gereageerd, terugbel verzoeken worden niet beantwoord en bij zelfstandig de service desk te bellen worden er loze beloften gedaan.

Geplaatst op: 02-08-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Paul

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Route Mobiel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
HEMA verzekeringen logo
HEMA verzekeringen
2 beoordelingen
9
IndependerAuto logo
IndependerAuto
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Route Mobiel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over Route Mobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Route Mobiel actief?

Route Mobiel is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hulpdiensten en pechservices en autoverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Route Mobiel reviews? Dan kun je naar de website van Route Mobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie