VignetBestellen.nl logo

VignetBestellen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VignetBestellen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3127
VignetBestellen.nl logo
Website
vignet-bestellen.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VignetBestellen.nl

Met de auto op vakantie gaan is leuk. Maar je moet ook wel verschillende dingen regelen. Zijn bijvoorbeeld alle verzekeringen goed geregeld en hoe zit het met de eisen per land aan voertuigen of het recht om gebruik te mogen maken van bepaalde wegen? Ga je op vakantie of voor je werk naar Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland, dan heb je een milieusticker of een vignet nodig. Dat had je inmiddels misschien ook al ontdekt. En ben je nu dus op zoek naar de manier waarop je dit kunt aanschaffen. Zo ben je waarschijnlijk uitgekomen bij VignetBestellen.nl. Nu klinkt dit allemaal lekker eenvoudig en dus veelbelovend. Maar je wilt het zekere voor het onzekere en je bent op zoek naar ervaringen van anderen met VignetBestellen.nl. Dat komt mooi uit, want beoordelingen van mensen die al eens iets besteld hebben bij VignetBestellen.nl vind je hier. Lees hun reviews en ontdek zo of je wel of niet met VignetBestellen.nl in zee wilt. Ben jij zelf al een klant van VignetBestellen.nl? Zou je ons dan ook jouw recensie willen geven? Want met elkaar maken we het verhaal compleet. Naast reviews vind je hier ook overzichtelijk meer info over VignetBestellen.nl. Lekker handig!

Over VignetBestellen.nl

VignetBestellen.nl is een online shop waar je vignetten kunt bestellen voor Oostenrijk en Zwitserland en milieustickers voor Frankrijk en Duitsland. VignetBestellen.nl is dé bestelhulp voor Nederlandse voertuigbezitters. De aanvraag regelt VignetBestellen.nl en jij krijgt de officiële raamsticker(s) per post thuis. Lekker makkelijk! VignetBestellen.nl is een onderdeel van Intercessor B.V. Zowel zakelijke als particuliere klanten worden geholpen met hun diensten op het gebied van klimaat- en milieubescherming in Europa.

Waarom kiezen voor VignetBestellen.nl

Kiezen voor VignetBestellen.nl is kiezen voor gemak en zeker weten dat het allemaal goed komt. Met een auto op vakantie gaan lijkt soms alleen maar ingewikkelder te worden. Steeds meer landen eisen een bepaald vignet of sticker. Waar moet je wat hebben en hoe kom je eraan? En wat nu als het bestellen via officiële sites in de desbetreffende landen niet lukt? VignetBestellen.nl helpt je om toch op tijd de vignetten in huis te hebben. Zonder verzendkosten! Voor zakelijke klanten worden extra voordelen geboden mits je bedrijf minimaal 1 jaar bestaat en er wordt een financiële controle gehouden. Maar ook voor de particulier: geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon in het Nederlands. En een creditcard is ook niet nodig. Je kunt uiteraard wel betalen met een creditcard, maar eveneens gewoon via andere bekende betaalmethoden. Zelfs de VVV-bon kan je gebruiken.

Is VignetBestellen.nl betrouwbaar?

Veel mensen gingen je al voor. Het bedrijf bestaat dan ook al bijna 20 jaar. Duizenden Nederlanders hebben hun ecovignet al geregeld via VignetBestellen.nl. Kom je er niet uit? Dan helpen ze je graag. VignetBestellen.nl is een BOVAG Business Partner en heeft ook het Thuiswinkel Waarborg. Betalen doe je op 1 van de vele betrouwbare betaalmanieren, zoals iDEAL, Klarna, PayPal, Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay en bijvoorbeeld Sepa. Maar je kunt eveneens betalen met bepaalde cadeaubonnen. Achteraf betalen is dus ook een optie, dus zo loop je al helemaal geen risico!

Klantenservice en klachten

Zoals een goede hulp betaamt, kan je voor advies en vragen goed terecht bij VignetBestellen.nl. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon, WhatsApp of per email. Het streven van VignetBestellen.nl is om binnen een werkdag antwoord te geven. Om alles soepel te laten verlopen wordt er gevraagd om het betelnummer en/of het kentekennummer van het voertuig te vermelden in de mail (of hoe je contact opneemt). Bij een klacht over het product of over de service wordt er gevraagd contact op te nemen met de klantenservice via mail of per telefoon. Binnen 14 dagen kan je dan een inhoudelijke reactie verwachten. Is de oplossing niet naar wens, dan kan je het geschil voorleggen bij de geschillencommissie van Thuiswinkel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook via VignetBestellen.nl een vignet of milieusticker besteld? Mogen wij dan vragen of je jouw ervaringen met ons wilt delen? Was het inderdaad eenvoudig om via hen te bestellen? Verliep alles naar wens? Als je de klantenservice nodig had: waren ze goed bereikbaar? Zou je VignetBestellen.nl aanbevelen of juist helemaal niet? Zou je ook uit willen leggen waarom je VignetBestellen.nl wel of niet aanbeveelt, dat zegt immers meer dan alleen maar de term ”˜goed’ of ”˜slecht’! Vertel al jouw ervaringen met VignetBestellen.nl, zodat anderen een duidelijk beeld kunnen krijgen. Wij willen je alvast bedanken voor je review over VignetBestellen.nl!

Reviews over VignetBestellen.nl
Gerelateerde bedrijven
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
1 beoordeling
10
Passion For Classics logo
Passion For Classics
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over VignetBestellen.nl

Ons team van experts heeft VignetBestellen.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van VignetBestellen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VignetBestellen.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

VignetBestellen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van vignet-bestellen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VignetBestellen.nl.

Geplaatst op: 26-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte service

Mijn bestelling is nooit aangekomen. Contact gehad met een medewerker die zei dat het wel verstuurd was. Het was per briefpost verstuurd zonder traceer mogelijkheid. Ik opperde dat het misschien verloren gegaan was omdat dit wel vaker gebeurde. Dat was niet zo, ik werd zelfs voor leugenaar uitgemaakt. Ik heb zo’n behandeling nog nooit meegemaakt. Vignetbestellen nooit meer

Geplaatst op: 03-08-2023
Laatst bewerkt op: 03-08-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht.

Bestelling is nooit aangekomen. Het wordt per briefpost zonder mogelijkheid om te volgen verstuurd. Bij navraag werd ontkend dat het verloren zou zijn gegaan. Dus pech gehad. Deze leverancier is echt slecht.

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Peter A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerst zelf geprobeerd, uploaden ging niet.

Kwam de site van vignet bestellen tegen, heb de gegevens ingevuld en kreeg per omgaande een kopie factuur. Vandaag, 29/6, de sticker ontvangen. Kan met een gerust hart op vakantie. Proficiat!!

Geplaatst op: 29-06-2023
Laatst bewerkt op: 29-06-2023
Geschreven door: Jan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Probleem met de bestelling even gebeld zeer vriendelijk en gelijk opgelost andere dag al geleverd top bedrijf

Even gebeld direct zeer vriendelijk te woord gestaan gelijk werd het geregeld en andere dag al geleverd helemaal blij top prestatie mvg. Simon

Geplaatst op: 17-06-2023
Laatst bewerkt op: 17-06-2023
Geschreven door: Simon P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VignetBestellen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
1 beoordeling
10
Passion For Classics logo
Passion For Classics
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VignetBestellen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over VignetBestellen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VignetBestellen.nl actief?

VignetBestellen.nl is vooral actief in de categorie autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VignetBestellen.nl reviews? Dan kun je naar de website van VignetBestellen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie