Refurbished-iphone.shop logo

Refurbished-iphone.shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Refurbished-iphone.shop reviews, ervaringen en beoordelingen
1882
Refurbished-iphone.shop logo
Website
Refurbished-iphone.shop
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen Refurbished-iphone.shop

Ben je van plan om binnenkort een refurbished iPhone te kopen? Dat kan bij Refurbished-iphone.shop. Maar vooraleer je definitief tot een aankoop overgaat, wil je eerst misschien wat meer informatie over het bedrijf. Daarom hebben we voor jou een review geschreven over Refurbished-iphone.shop.

Over Refurbished-iphone.shop

Refurbished-iPhone.shop is een webshop die is ontstaan uit een voorliefde voor Apple producten. Omdat ze geloven dat iedereen een betaalbaar en vooral kwalitatieve Apple iPhone verdient, zijn ze met dit concept begonnen. Het probleem van veel Apple producten ligt vooral in het feit dat ze een doelwit zijn van oplichters. Criminelen die afgekeurde en defecte iPhones en iPads opkomen om deze te ´herstellen´ met minderwaardige onderdelen van andere merken. Hierdoor wordt de levensduur aanzienlijk verkort.

Net hierop probeert Refurbished-iPhone.shop een antwoord te bieden. Ook zij kopen gebruikte, kapotte Apple producten op, om deze terug tot nieuw te renoveren met 100% originele onderdelen. Ieder toestel wordt zorgvuldig gecontroleerd en kapotte onderdelen worden vervangen. Het hele proces wordt nagekeken door een team van technici zodat ze zeker zijn dat een toestel aan de kwaliteitseisen voldoet.

Waarom kiezen voor Refurbished-iphone.shop

Refurbished-iphone.shop biedt tweedehands Apple producten zoals iPhones en iPads die voldoen aan dezelfde eisen als een nieuw toestel. Het hele refurbishment proces wordt uitgevoerd met originele onderdelen, waardoor je terug dezelfde kwaliteit mag verwachten zoals een nieuw Apple toestel. Omdat het gaat om refurbishement zijn de producten in prijs vaak lager dan een nieuwe toestel. Heb je toch een probeem met je toestel, dan kan je rekenen op de garantie van 36 maanden. Ook qua levering bieden ze een uitstekende service. Zo worden bestellingen die voor 15u geplaatst zijn, de volgende werkdag al geleverd.

Is Refurbished-iphone.shop betrouwbaar?

Bij Refurbished-iphone.shop ben je verzekerd van een refurbished product van de hoogste kwaliteit. Niet alleen wordt ieder toestel zorgvuldig nagekeken, maar versleten of kapotte onderdelen worden vervangen door 100% originele onderdelen. De kwaliteit van een iPhone wordt vaak getest aan de hand van de batterij, omdat dit het eerste is wat kapot gaat. Zo vervangen ze bij Refurbished-iphone.shop de batterij standaard wanneer deze meer dan 10% van zijn capaciteit heeft verloren. Door te kiezen voor een refurbished product kiest u dus voor een duurzaam product.

Daarnaast garandeert de webshop ook dat de toestellen nooit zijn gestolen.

Klantenservice en klachten

Refurbished-iphone.shop biedt een uitstekende service naar zijn klanten toe. Niet alleen is er een snelle levertijd, maar ook krijg je als klant maar liefst 36 maanden garantie op je producten. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan mag je deze kosteloos retourneren binnen de 14 dagen. Voor klachten of opmerkingen omtrent je bestelling, kan je contact opnemen met de klantendienst. Deze zijn bereikbaar via mail. Hierop krijg je binnen de 24 uur een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een product besteld bij Refurbished-iphone.shop? Ben je tevreden over de kwaliteit van het product? Hoe verliep de bestelling en de levering? We horen het graag van je. Schrijf daarom een beoordeling van Refurbished-iphone.shop voor toekomstige klanten.

Reviews over Refurbished-iphone.shop
Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
Lebara logo
Lebara
35 beoordelingen
5,2
2dekansje.com logo
2dekansje.com
23 beoordelingen
5,0
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Refurbished-iphone.shop

Ons team van experts heeft Refurbished-iphone.shop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Refurbished-iphone.shop bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Refurbished-iphone.shop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Refurbished-iphone.shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Refurbished-iphone.shop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Refurbished-iphone.shop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Premium refurbished

Ik heb hier een telefoon gekocht voor een super scherpe prijs. Hij is technisch in perfecte staat. Er zijn ook geen gebruikers sporen van vorige gebruikers. Ook erg goed voor het milue.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilhelmina B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Refurbished-iphone.shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
Lebara logo
Lebara
35 beoordelingen
5,2
2dekansje.com logo
2dekansje.com
23 beoordelingen
5,0
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished-iphone.shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Refurbished-iphone.shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurbished-iphone.shop actief?

Refurbished-iphone.shop is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Refurbished-iphone.shop reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished-iphone.shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie