Expo XL logo

Expo XL reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Expo XL reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
580
Expo XL logo
Website
expoxl.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Expo XL

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje en andere producten? Dan zou je wellicht zaken kunnen doen met Expo XL. Omdat je niet over een nacht ijs wilt gaan en juist graag goed beslagen ten ijs wilt komen, wil je graag meer informatie. Die bieden we je hier. Wij hebben namelijk de reviews en ervaringen van Expo XL voor je samengevat. Op die manier krijg je precies voor ogen wat Expo XL je kan bieden. En op basis daarvan kun je beslissen om ook voor de producten van Expo XL te kiezen.

Over Expo XL

Aanvankelijk had Expo XL twee fysieke winkels, één in Tilburg en één in Eindhoven. Tegenwoordig echter, heeft het ook een uitgebreide webshop beschikbaar. Bij Expo XL kun je prima terecht als je op zoek bent naar een cadeautje voor je geliefde, voor vrienden en familie. Expo XL levert de producten in Nederland maar ook in België en Duitsland. Expo XL houdt het steeds interessant voor de klant. Je vindt in zowel de fysieke winkels als online steeds opnieuw nieuwe producten. Het maakt het bezoeken van Expo XL dus steeds de moeite waard.

Waarom kiezen voor Expo XL?

Expo XL is prima in staat je alles te bieden op het gebied van gifts, boeken, happy socks, schoenen, tassen, woondecoratie, klokken en kunst. Vooral het aanbod aan gifts is erg groot, en dat voor elke doelgroep. Bovendien tracht deze specialist in leuke cadeautjes steeds iets nieuws te bieden en heeft het net even andere producten te koop dan de gemiddelde webshop te koop aanbiedt. Koop je schoenen en tassen, dan gaat het ook om bijzondere schoenen en tassen. Bovendien onderscheidt het zich door het aanbod van kunst en posters, iets dat je niet overal in het assortiment aan zult treffen. Je kiest ook voor Expo XL vanwege de snelle levertijden. Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur, dan kun je er vanuit gaan dat je het product de volgende dag al in huis hebt.

Is Expo XL betrouwbaar?

Wie een blik werpt op de vele reviews en ervaringen, die kan tot geen andere conclusie komen dan dat Expo XL een betrouwbare organisatie is. De klanten zijn zeer tevreden over de producten en diensten en roemen de service die verleend wordt. Dat geldt voor zowel de fysieke winkels als voor de online webshop overigens. Expo XL beschikt over een Webwinkel Keurmerk. Dat betekent dat het bedrijf zich keurig aan de wetgeving en de regels houdt. Je kunt je bestelde producten na verzending overigens volgen via een track & trace systeem. Ook dat geeft aan dat je met een betrouwbare partij te maken hebt.

Klantenservice en klachten

Mocht je een klacht hebben of gewoon een prangende vraag hebben, dan kun je uiteraard altijd bij de vestigingen in Eindhoven en Tilburg binnenstappen. Je kunt daarnaast je klacht via e-mail kenbaar maken. Expo XL is ook al actief op de social media en dus leg je ook contact via Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de reviews en ervaringen in je achterhoofd, neem jij een meer weloverwogen besluit en kies je ook voor de producten die Expo XL te koop aanbiedt. Beoordelingen vanuit de praktijk zetten je altijd op het juiste spoor en reduceren de kans op het nemen van een verkeerde beslissing. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je iets terugdoen, nu jij zelf geholpen bent bij het nemen van de juiste beslissing.

Reviews over Expo XL
Gerelateerde bedrijven
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Expo XL

Het bedrijf Expo XL is geverifieerd door ons. De webshop expoxl.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Expo XL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Expo XL maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van expoxl.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van expoxl.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Expo XL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige winkel

Geweldige winkel met super mooie artikelen. De levering was super snel en de prijs was erg goed. Ik had tijdens het bestelproces een foutje gemaakt maar dit werd snel opgelost door de klanten service.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian H.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Expo XL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Expo XL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Expo XL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Expo XL actief?

Expo XL is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels , tassen , cadeaus en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Expo XL reviews? Dan kun je naar de website van Expo XL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie