HockeyCity.nl logo

HockeyCity.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HockeyCity.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1720
HockeyCity.nl logo
Website
hockeycity.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen HockeyCity.nl

Als hockeyliefhebber wil je natuurlijk altijd de beste spullen tot je beschikking hebben in de vorm van schoenen, hockeysticks en kleding. Een adres waar je in dat kader prima terecht zou kunnen is HockeyCity.nl. Wij hebben de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis daarvan krijg jij een uitstekend beeld van deze specialist. Het is daarna geheel aan jezelf om eventueel ook al jouw hockeyspullen bij HockeyCity.nl te kopen.

Over HockeyCity.nl

HockeyCity.nl is ontstaan in 2007 als afsplitsing van webwinkel JuniorHockey.nl. Doel van de oprichting van HockeyCity.nl was om zowel de jonge als de oudere hockeyers een plek te bieden waar je altijd alleen de beste en ook echt alle hockeyspullen kunt vinden. In die missie is de onderneming met vlag en wimpel geslaagd. Behalve een webshop heeft HockeyCity.nl ook twee fysieke winkels. Wat de specialist ook steeds voor ogen heeft, is het voor mensen eenvoudiger maken om de juiste hockeyspullen te kiezen. Dat doen ze met uitgekiend advies op maat.

Waarom kiezen voor HockeyCity.nl?

Alleen al het indrukwekkende aanbod hockeyspullen is voor veel mensen reden om zaken te doen met HockeyCity.nl. Van hockeyschoenen, hockeysticks tot aan tassen, kleding, protectie producten, clubkleding en accessoires, de specialist heeft het allemaal voor je in huis. Bestel jij jouw hockeyspullen op werkdagen voor 16.00 uur, dan kun je er vanuit gaan dat jij jouw spullen binnen twee dagen al in huis hebt. Koop je voor een bedrag vanaf 75 euro, dan worden de spullen je ook nog eens gratis thuis bezorgd. Bij HockeyCity.nl vind je overigens de grootste collectie sticks. Alleen dat al zou reden genoeg kunnen zijn om ook te kiezen voor deze specialist.

Is HockeyCity.nl betrouwbaar?

Iedereen die de beoordelingen van bestaande klanten van de hockeyspecialist leest, kan niet anders dan de conclusie trekken dat je met HockeyCity.nl te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. De beloofde snelle levering wordt altijd waargemaakt en de specialist werkt bovendien samen met alleen maar betrouwbare merken als bijvoorbeeld Adidas, Asics, Brabo, Cyclone, Osaka en Princess. De specialist heeft ook erg veel vertrouwen in de klant en geeft die de mogelijkheid de bestelde producten eerst thuis te passen, waarna ze vervolgens met AfterPay de rekening kunnen betalen. Over service gesproken.

Klantenservice en klachten

In de praktijk komt het amper voor, maar het kan natuurlijk zijn dat je een klacht hebt over een product of dienst van HockeyCity.nl. In dat geval krijg je ruim baan om die klacht kenbaar te maken. Zo kun je kiezen om met een van de medewerkers van de hockeyspecialist te chatten, kun je een e-mail sturen en kun je bellen met HockeyCity.nl. Omdat je het adres van deze aanbieder gewoon op de website vindt, kun je er ook voor kiezen om de klacht schriftelijk in te dienen. Door lid te worden van de gratis nieuwsbrief blijf je steeds op de hoogte van de aanbiedingen van HockeyCity.nl en je kunt ook via de social media kanalen Facebook en Instagram nog contact leggen met de specialist in hockeyspullen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij in het vervolg ook een beoordeling achterlaten? Met een beoordeling van een product of dienst, geef je namelijk zeer waardevolle, onafhankelijke informatie. Met die informatie help je mensen om de beste beslissing te nemen. We rekenen op je, ook omdat het maken van een recensie slechts een heel kleine moeite is.

Reviews over HockeyCity.nl
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over HockeyCity.nl

Het bedrijf HockeyCity.nl is geverifieerd door ons. De webshop hockeycity.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HockeyCity.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HockeyCity.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van hockeycity.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van hockeycity.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van HockeyCity.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne duidelijke webshop

Dit is echt een super fijn site om je hockey spullen te bestellen. De website zelf is echt super duidelijk en je kunt makkelijk vinden wat je zoekt. Ook het betalen gaat erg gemakkelijk.

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luke V.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HockeyCity.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HockeyCity.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HockeyCity.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HockeyCity.nl actief?

HockeyCity.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HockeyCity.nl reviews? Dan kun je naar de website van HockeyCity.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie