Divoza logo

Divoza reviews, ervaringen en beoordelingen

Divoza reviews, ervaringen en beoordelingen
1631
Divoza logo
Website
Divoza
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Divoza

Doe je aan ruitersport, dan heb jij jouw materiaal uiteraard graag perfect in orde. Een bedrijf dat je in dat opzicht ongetwijfeld verder kan helpen is Divoza. Om je kennis te laten maken met de producten en diensten van deze ruitersportspecialist, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten grondig doorgenomen en hebben we de belangrijkste zaken voor jou beschreven. Het is vervolgens aan jou wat je wilt en of je ook kiest voor de specialist die Divoza heet.

Over Divoza

Dieren Vogels en Zaden. Divoza dus. Het moge duidelijk zijn dat Divoza toen het in 1924 begon allesbehalve een specialist in ruitersport was. Dat kwam pas later, in de zestiger jaren om precies te zijn. Toen legde de onderneming zich volledig toe op de ruitersport. De groei die daarna doorgemaakt is, mag gerust indrukwekkend genoemd worden. Na ooit begonnen te zijn met slechts 40 vierkante meter ruimte, heeft Divoza tegenwoordig behalve een indrukwekkende webshop liefst zes ruitersport megastores en dat in Leek, Enschede, Heteren, Staphorst, Zoetermeer en Harmelen.

Waarom kiezen voor Divoza?

Divoza is een begrip als het gaat om de ruitersport. De ongeveer honderd bijzonder gepassioneerde medewerkers van de onderneming mogen stuk voor stuk specialisten genoemd worden. Om die reden kunnen ze je altijd van het beste advies voorzien wat betreft het aanbod producten voor zowel ruiter als paard. Je kiest eveneens voor deze specialist omdat het aanbod producten indrukwekkend groot is. Je koopt bij Divoza paardrijlaarzen en paardrijkleding, zoals het ook het adres is voor zadels, dekens, halsters, bitten en alle denkbare accessoires. Divoza is compleet en kan je alles op het gebied van ruitersport bieden. Dat doet het standaard tegen de laagste prijs, terwijl het advies dat je er krijgt gerust onbetaalbaar genoemd mag worden. Redenen voldoende dus om juist voor deze specialist in de ruitersport te kiezen.

Is Divoza betrouwbaar?

In de recensies van bestaande klanten staat verschillende keren dat mensen al meer dan tien jaar trouwe klant zijn van Divoza. Dat zegt natuurlijk alles over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Sterker nog; de loyale klanten schromen niet om er behoorlijk wat kilometers voor af te leggen. Divoza is volgens de reviews en ervaringen dus buitengewoon betrouwbaar. Betrouwbaar is ook de laagste prijs garantie die de onderneming biedt, terwijl blijkt dat Divoza op zijn beurt ook erg veel vertrouwen in de klanten heeft. Het biedt de klant met Klarna en AfterPay namelijk twee opties om de bestelde producten achteraf te betalen. Waar kom je dat nog tegen?

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of wil je een klacht indienen over producten of diensten van Divoza? Neem dan gewoon telefonisch contact op. Bij de specialist in ruitersport houdt men van korte lijnen en in dit geval betekent dit dat je de klacht telefonisch doorgeeft. Eventueel zou je ook nog gebruik kunnen maken van het contactformulier op de website. Blijf je graag op de hoogte van het reilen en zelen binnen Divoza? Dan kun je gratis abonnee worden van de nieuwsbrief van deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Om maar met de deur in huis te vallen; wil jij voortaan andere mensen ook helpen wanneer zij lastige keuzes moeten maken? Dat kun je heel simpel doen door het maken van een beoordeling. Het kost jou maar heel even tijd en je doet er andere mensen die voor lastige keuze staan een groot plezier mee.

. Reviews over Divoza
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Divoza

Divoza is geverifieerd door ons expert team. De webshop Divoza bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Divoza lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Divoza. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Divoza is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Divoza te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Divoza.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helemaal top!

Ik kreeg uitstekend advies over hoe ik het juiste product voor mij kon vinden. De bestelde artikelen zijn twee dagen na het plaatsen van de bestelling al bij mij thuis aangekomen. Top!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijn M.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Divoza
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Divoza een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Divoza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Divoza actief?

Divoza is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Divoza reviews? Dan kun je naar de website van Divoza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie