Goalietotaal.nl logo

Goalietotaal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Goalietotaal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4698
Goalietotaal.nl logo
Website
goalietotaal.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Goalietotaal.nl

Waar zou een hockeyteam zijn zonder goalie. En wat is een goalie zonder goede en beschermende sportkleding. Goalietotaal.nl is een webshop die zich volledig richt op keepersmateriaal van alle bekende merken. Sta jij tijdens hockey op doel en ben je op zoek naar de beste beschermende kleding, dan is Goalietotaal.nl misschien het juiste startpunt. Lees hier reviews van klanten over hun ervaringen met Goalietotaal.nl en neem hun beoordelingen mee in jouw keuze om weloverwogen de juiste materialen aan te schaffen. Als goalie wil je namelijk goed aan de wedstrijd beginnen en alleen met de beste materialen sta je zelfverzekerd in het doel.

Over Goalietotaal.nl

Goalietotaal.nl is deel van Sportslabel BV, een overkoepeld bedrijf met meerdere internetwinkels voor specifieke sporten. Het bedrijf richt zich op complete bodyprotectie zoals keeperssticks, helmen, legguards, elleboogbeschermers en tocks. Hiervoor werken ze samen met de beste sportmerken zoals Bauer, Brabo en Grays. Deze producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Eigenaar van Goalietotaal.nl is 't Hoen Sport, een fysieke winkel in Enschede, die als sinds 1934 bestaat. Vanaf 2008 voeren ze verschillende webshops, waaronder Goalietotaal.nl.

Waarom kiezen voor Goalietotaal.nl

Goalietotaal.nl verkoopt online een complete uitrusting voor hockeykeepers. De kwaliteit van de artikelen gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de keeper bescherming krijgt door hoogwaardige materialen. Een goed voorbeeld hiervan is foam. Dit is licht en draagt comfortabel, waardoor het tijdens de wedstrijd niet in de weg zit. Door de hoge kwaliteit gaan de uitrustingstukken lang mee. Als webshop beschikken ze over een breed assortiment en het voordeel van concurrerende prijzen. Het aanbod van verschillende merken zorgt ervoor dat je als goalie ook echt iets kan kiezen. Door de lange geschiedenis van de fysieke winkel beschikken de verkopers over veel productkennis, waardoor ze antwoord geven op alle vragen.

Is Goalietotaal.nl betrouwbaar?

Op de webshop van Golietotaal.nl staan geen vermeldingen over awards, keurmerken, prijzen of deelname aan brancheverenigingen. Het bedrijf heeft een klantenservice op de website staan. Ook staat het adres van de fysieke winkel vermeld plus een telefoonnummer. Er staat een vermelding dat retourneren volgens de regels van de Stichting Webshop Keurmerk zal plaatsvinden. Doordat de webwinkel eigendom is van een gerenommeerde sportwinkel, lijkt er sprake te zijn van een betrouwbaar bedrijf. Het KvK-nummer staat op de website.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf beschikt over een eigen klantenservice en is telefoon van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar. Via de mail krijg je informatie over de status van de bestelling. Voor vragen over een offerte, advies en allerhande andere informatie is een apart e-mailadres beschikbaar. Op de website is een contactformulier aanwezig. Er is geen specifieke klachtenregeling te vinden, maar dit komt wel terug als onderdeel van de algemene verkoopvoorwaarden.

Wil jij ook beoordelen?

Als Hockygoalie.nl wil je een zo goed mogelijkste bescherming zonder dat het jouw prestaties in de weg zit. Goalietotaal.nl biedt een ruim assortiment van alle soorten kleding en beschermingsproducten voor een topprestatie op het veld. Ben jij klant geweest bij Hockeygoalie.nl en wil jij jouw ervaringen met anderen delen? Schrijf hier je ervaring met het bedrijf op. Hiermee help je andere goalkeepers om weloverwogen te kiezen of ze in de toekomst hun keeperskleding ook via Hockygoalie.nl bestellen. Reviews over Goalietotaal.nl
Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
FALKE logo
FALKE
2 beoordelingen
6
Gymchamp sportswear logo
Gymchamp sportswear
3 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Goalietotaal.nl

Het bedrijf Goalietotaal.nl is geverifieerd door ons. De webshop goalietotaal.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Goalietotaal.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Goalietotaal.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Goalietotaal.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van goalietotaal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Goalietotaal.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
FALKE logo
FALKE
2 beoordelingen
6
Gymchamp sportswear logo
Gymchamp sportswear
3 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goalietotaal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Goalietotaal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goalietotaal.nl actief?

Goalietotaal.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goalietotaal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Goalietotaal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie