Scapino logo

Scapino reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Scapino reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Scapino logo
Website
scapino.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Houd jij van koopjes op het gebied van schoenen en kleding? Shop je daarom regelmatig bij Scapino? Wat zijn je ervaringen met deze winkel? Zou je een beoordeling achter willen laten over Scapino? Andere mensen overwegen wellicht ook om laarzen, schoenen of andere artikelen bij Scapino te bestellen. Jouw review helpt hen. Is goedkoop geen duurkoop? Hoe vond je de service? Heb je soms te maken gehad met artikelen die je wilde retourneren? Lukte dat zoals het staat aangegeven op de website? Ging je na een klacht tevreden naar huis? Laat het weten, zodat andere mensen weloverwogen een keus kunnen maken om te shoppen bij Scapino.

Over Scapino

Met ruim 200 winkels is Scapino op het gebied van schoenen, mode- en sportartikelen een van de grootste aanbieders. Je vindt de winkels door het hele land en je kunt uiteraard online een bestelling doen. Scapino verkoopt producten in het iets goedkopere segment en er is een vrij gevarieerd aanbod. De keten bestaat al meer dan 40 jaar. Wat merken betreft heb je bij deze winkel redelijk veel keus. Je vindt er ook merken als Nike, Adidas en Puma. De laatste modetrends worden gevolgd, dus je loopt er na een aankoopt trendy bij. Of je nu gympen voor je dochter, een sportjack voor je zoon of handige sneakers voor jezelf wilt scoren, je ziet dat het aanbod van Scapino hierin voorziet.

Waarom kiezen voor Scapino

Koop je laarzen, jassen of sportschoenen bij Scapino, dan weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Ze bieden je namelijk de laagste prijs garantie. Zie je exact hetzelfde item ergens anders goedkoper, dan krijg je het verschil terug. Dit kan tot 14 dagen na aankoop. Let altijd even op de voorwaarden, maar die zijn op zich vrij vanzelfsprekend. Daarnaast is Scapino een winkel waar je zeer goed koopjes kunt scoren. Er zijn vrijwel altijd acties en aanbiedingen. Houd je deze een beetje goed in de gaten, dan betaal je eigenlijk nooit veel geld voor een paar nieuwe gympen of pumps. Een nadeel van online bestellen is dat je vaak te maken hebt met extra kosten. Bij Scapino is dat lang niet altijd nodig. Je mag je bestelling ophalen in de winkel. Omdat er vrijwel overal wel een filiaal aanwezig is, moet dat voor de meeste mensen wel lukken. Voor retourneren geldt hetzelfde. Breng je de artikelen zelf terug naar de winkel, dan kost het je verder niets.

Is Scapino betrouwbaar?

Gezien het feit dat Scapino al een heel aantal decennia een belangrijke speler is op de markt van kleding en schoenen, hebben zij wel bewezen betrouwbaar te zijn. Als je op de website ziet hoeveel sterren en positieve beoordelingen er al gegeven zijn, zegt dat ook veel over de betrouwbaarheid. Verder is het prettig dat je op veel verschillende manieren kunt betalen. Ga jij wat dat betreft altijd graag voor safe en betaal je het liefst pas nadat je de spullen in huis hebt, dan is dat zeker mogelijk.

Klantenservice en klachten

Er zijn diverse manieren om contact op te nemen met Scapino. Heb je een filiaal in de buurt, dan kun je ook altijd even een gesprekje aanknopen met een medewerker. Is dat geen handige optie, dan kun je bellen met een medewerker. Verder vind je op de website een e-mailadres en het is mogelijk om het contactformulier in te vullen en te verzenden. Handig is ook altijd de pagina met veel gestelde vragen. Regelmatig vind je daar al het antwoord op een bepaalde vraag. Scapino neemt klachten serieus. Het wordt aangeraden, zeker als het om klachten over een product gaat, om even naar de winkel te gaan. Al kun je natuurlijk ook online je klacht melden. Scapino doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten tevreden naar huis gaan.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij recent iets bij Scapino? Of ben je soms al jarenlang een trouwe klant van deze winkel? Dan is het fijn als je een beoordeling achterlaat. Beschrijf je ervaringen en laat door middel van jouw review weten hoe jij deze winkel ervaart. Heb je meerdere aankopen gedaan, dan heb je wellicht ook ervaring met klachten. Hoe werden deze opgelost? Als je dat beschrijft in een beoordeling, krijgen andere klanten een beter beeld van Scapino.

Reviews over Scapino

Gerelateerde bedrijven

Topshoe logo
Topshoe
2 beoordelingen
9
Avantisport logo
Avantisport
2 beoordelingen
9
Wenz.nl logo
Wenz.nl
2 beoordelingen
8,5
9,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over scapino.nl

Ons team van experts heeft Scapino geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Scapino bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Scapino is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Scapino is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van scapino.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Scapino.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ronduit slecht

Kinderlaarsjes gekocht en 1 week later volledig kapot.Dame in winkel zegt verkeerd gebruik HOE DAN.Kind is 5 jaar oud en die speelt logisch lijkt mij.Volgens de winkelwagen niet.Ik kom hier nooit meer.Bahbah wat een slechte ervaring

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 06-11-2021
Geschreven door: Petra B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Reageren helemaal niet op klachtenemails en telefonisch onbereikbaar

Ik heb een paar sneakers besteld waarvan bleek nadat ik ze betaald had op de bevestiging een verkeerde maat stond.
Ik heb direct via de chat geprobeerd dit te herstellen maar chat niet online dus maar gebeld het antwoordapparaat gaf aan dat ze niet telefonisch bereikbaar waren,toen tot 3x toe een mail gestuurd waar niet op gereageerd word dag 2 weer gebeld niet bereikbaar zogenaamd wegens drukte nog maar eens een mail gestuurd weer geen antwoord.
Nu maar afwachten als de speakers komen of het de juiste maat is.Ik verwacht het niet

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Henny K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gratis bestellen

Erg fijn dat het verzenden gratis is via de website. Je kunt ook nog een bestelling doen en het vervolgens ophalen in de winkel wat erg handig is. Zo kan ik het op tijd afhalen en hoef ik niet te wachten.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 01-07-2021
Geschreven door: Johan T.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Scapino


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Topshoe logo
Topshoe
2 beoordelingen
9
Avantisport logo
Avantisport
2 beoordelingen
9
Wenz.nl logo
Wenz.nl
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Scapino een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Scapino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Scapino actief?

Scapino is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels , sportkleding en mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Scapino reviews? Dan kun je naar de website van Scapino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie