Stoute-schoenen logo

Stoute-schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Stoute-schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1936
Stoute-schoenen logo
Website
stoute-schoenen.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Stoute-schoenen

Schoenen voor het hele gezin koop je bij Stoute-schoenen. Deze online schoenenwinkel heeft een gigantisch aanbod aan leuk schoeisel voor zowel dames, heren als kinderen. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze schoenen webshop en lees de ervaringen van klanten in de door hun geschreven reviews over Stoute-schoenen.

Over Stoute-schoenen

Stoute-schoenen heeft een populaire schoenenwinkel in het Gooi waar dames, heren en kinderen terecht kunnen voor een groot aanbod aan schoenen. Twee jaar geleden maakte Stoute-schoenen de overstap om niet enkel in de fysieke winkel te verkopen, maar ook online hun aanbod aan te bieden. Zo kunnen klanten vanuit heel Nederland bij Stoute-schoenen online hun favoriete schoenen kopen.

Stoute-schoenen heeft een enorm aanbod en heel veel keuze qua kleur. Waar je bij Stoute-schoenen kleine en wat onbekende merken kunt vinden, heeft Stoute-schoenen ook een reusachtig aanbod aan schoenen van bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan populaire merken als Converse, Vans, Replay en meer.

Waarom kiezen voor Stoute-schoenen

Kies voor kwaliteit en kies voor Stoute-schoenen. Deze online schoenenwinkel werkt alleen samen met de beste merken. Wil je schoenen die niet naar een paar weken al vervangen moeten worden of die slecht zijn voor de voeten van jouw kinderen of jezelf? Kies dan voor kwalitatieve schoenen van de bekende merken. Stoute-schoenen selecteert alleen het beste aanbod voor jou.

Bij Stoute-schoenen kun je heel handig de juiste schoenen vinden. Je kunt de collectie namelijk snel doorzoeken en zelf zoekopdrachten plaatsen. Ben je op zoek naar leuke blauwe bootschoentjes voor jouw zoon? Dan kun je zoeken op kleur, vorm, pasvorm en maat. Je krijgt dan in één keer een perfect aanbod voor jou te zien. Vervolgens kun je jouw zoekopdracht natuurlijk ook nog verder aanpassen op prijs en beschikbaarheid.

Online schoenen bestellen is toch altijd maar een gok. Ondanks dat Stoute-schoenen alle schoenen duidelijk beschrijft en op hun site een maattabel heeft staan, kan het gebeuren dat een schoen wat kleiner uitvalt of dat de schoen te breed of te smal is. Wanneer je een verkeerd paar schoenen hebt besteld, zit je niet opgescheept met miskoop bij Stoute-schoenen. Je kunt namelijk eenvoudig en kosteloos retourneren of de schoenen ruilen voor een grotere maat.

De verzending is bij Stoute-schoenen altijd gratis. Ongeacht de waarde van jouw bestelling, worden jouw schoenen gratis verzonden. Je zit dus nooit achteraf opgescheept met extra kosten voor jouw bestelling.

Is Stoute-schoenen betrouwbaar?

Met jarenlange ervaring in de fysieke winkel van Stoute-schoenen, kun je met een gerust hart online bij hun shoppen. Je weet dat je te maken hebt met een echte winkel en kunt zelfs jouw bestelling in de winkel komen ophalen. Dit geeft natuurlijk een extra vertrouwd gevoel.

Ook is Stoute-schoenen wanneer je kijkt naar de mogelijkheden om te betalen. Stoute-schoenen biedt meerdere veilige betaalmethodes aan. De eenvoudigste daarvan is natuurlijk een veilige betaling met Ideal. Je betaalt dan gewoon veilig via een vertrouwde server van jouw bank. Natuurlijk kun je online ook veilig betalen met creditcard of Paypal.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over het aanbod, een specifiek merk of de materialen van de schoenen? Je kunt veel informatie over de schoenen gewoon online vinden bij Stoute-schoenen. Wanneer je er zelf niet uitkomt, is het verstandig om even de klantenservice van Stoute-schoenen te bellen of te mailen. Zij kunnen je direct helpen en geven altijd professioneel advies.

Niet goed is geld terug en schoenen ruilen is zeer eenvoudig bij Stoute-schoenen. Wanneer je toch een andere klacht hebt over de schoenen en retourneren is geen optie, dan kun je jouw klacht ook altijd direct melden bij Stoute-schoenen. De klantenservice helpt je graag verder bij kritiek en zal altijd een geschikte oplossing voor je proberen te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens online schoenen besteld bij Stoute-schoenen? Schrijf dan hier een persoonlijke review met jouw ervaringen over deze webshop en hun services. Wat vond je van het aanbod schoenen van Stoute-schoenen en hoe was het om online schoenen te bestellen? Zou je nogmaals bij Stoute-schoenen bestellen en zou Stoute-schoenen aanraden aan vrienden? Wanneer je contact hebt gehad met de klantenservice van Stoute-schoenen, kun je in jouw review hier natuurlijk ook iets over vertellen. Jouw persoonlijke ervaring en beoordeling van Stoute-schoenen is belangrijk voor klanten die voor het eerst bij Stoute-schoenen willen bestellen. Geef daarom een duidelijk beeld van deze webshop in jouw review.

Reviews over Stoute-schoenen
Gerelateerde bedrijven
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
Fashionize logo
Fashionize
6 beoordelingen
6,3
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Stoute-schoenen

Stoute-schoenen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Stoute-schoenen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Stoute-schoenen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Stoute-schoenen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Stoute-schoenen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van stoute-schoenen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Stoute-schoenen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed bedrijf

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ik had een klacht en ze hebben dit super professioneel opgepakt en ze kwamen zelfs meteen met een oplossing. Dat waardeer ik echt heel erg. Top bedrijf!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julian V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stoute-schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
Fashionize logo
Fashionize
6 beoordelingen
6,3
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stoute-schoenen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Stoute-schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stoute-schoenen actief?

Stoute-schoenen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stoute-schoenen reviews? Dan kun je naar de website van Stoute-schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie