Delicious Magazine logo

Delicious Magazine reviews, ervaringen en beoordelingen

Delicious Magazine reviews, ervaringen en beoordelingen
744
Delicious Magazine logo
Website
Delicious Magazine
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Delicious Magazine

Het nemen van een weldoordachte beslissing hoef je niet alleen te doen. Het kan nuttig zijn je te baseren op beoordelingen van anderen. Vandaag vertellen huidige lezers je meer over hun ervaringen met Delicious Magazine. Welke kwaliteiten brengt het bedrijf naar voren? Hoe vlot verloopt de klantenservice? En allerbelangrijkst: is het betrouwbaar? Je ontdekt het allemaal.

Over Delicious Magazine

Delicious Magazine is onderdeel van New Skool Media, een overkoepelende uitgeverij binnen Nederland. Heb je een passie voor koken en andere culinaire gelegenheden? Het magazine verrijkt je met talrijke heerlijkheden — denk hierbij aan onmisbare hotspots, adviezen en recepten, aangevuld met kwalitatief hoogstaande fotografie om bij weg te dromen. Delicious Magazine verschijnt wel 13 keer per jaar. Je raadt het al: een maandelijkse editie boordevol inspiratie wordt aangevuld met een bijzondere kerstuitgave aan het einde van het jaar.

Waarom kiezen voor Delicious Magazine

Naast het magazine kan je bij Delicious Magazine terecht in een webwinkel. Deze omvat verscheidene producten waarmee je je keuken én tafel indeelt. Ben je benieuwd naar een greep uit het assortiment? Kookboeken, servieswaren, keukeninstrumenten en meer — je vindt het er allemaal. Scherp je je kunsten graag aan? Een uitgebreid overzicht aan videomateriaal en artikels vertelt je meer over technieken, tools en de algehele kneepjes van het vak. De recepten zijn kleur- én vitaminerijk. Buffelmozzarella met coppa als voorgerecht? Of wat dacht je van quadroni met boerenkoolpasta? Vervolg met een casarecce of papardelle en sluit af met sorbet of meringue. Hotspots bevinden zich zowel binnen als buiten Nederland - ontdek de heerlijke keuken van Ibiza, Zwitserland tot Dublin en Catalonië.

Is Delicious Magazine betrouwbaar?

Delicious Magazine bereikt een ruim publiek. Jong, oud, ervaren, beginner — het trekt werkelijk iedereen aan. Wanneer we een blik werpen op het digitale gebeuren van het bedrijf kunnen we je vertellen dat het met 50.000 volgers niet mis zit. Op basis hiervan concluderen we een sterke betrouwbaarheid van het magazine. Ben je klaar het zelf te gaan ontdekken? Wij kunnen alvast niet wachten. Bestelde je het magazine vandaag vóór 16:00? Het wordt morgen geleverd. Bestelde je aan een minimaal bedrag van €25? Hierbij kom je in aanmerking voor een gratis verzending.

Klantenservice en klachten

Delicious Magazine biedt ondersteuning bij je vragen, bemerkingen of klachten. Wil je meer weten over een mogelijkheid tot samenwerking? Wens je je abonnement op te zeggen? Te verlengen? Je bereikt het team via mail en telefonie. Vorm je liever een visueel idee van het magazine en wat het inhoudt? Neem een kijkje via de welgekende mediakanalen — via Pinterest, Instagram, Twitter en Facebook is Delicious Magazine actief.

Wil jij ook beoordelen?

Je kwam hierboven meer te weten over Delicious Magazine, wat het magazine je kan bijbrengen en of je het kan vertrouwen. Ervaringen van huidige lezers hielpen je verder een representatief beeld te vormen. Ging je intussen over tot een eigen abonnement of losse aankoop? Haal je pen boven — een eigen beoordeling helpt hen die straks voor dezelfde afweging staan.

Reviews over Delicious Magazine
Gerelateerde bedrijven
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
1 beoordeling
9
Foodies logo
Foodies
1 beoordeling
8,5
Nextory logo
Nextory
9 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Delicious Magazine

Delicious Magazine is geverifieerd door ons expert team. De webshop Delicious Magazine bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Delicious Magazine lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Delicious Magazine. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Delicious Magazine is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Delicious Magazine te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top website

Altijd als ik een tijdje geen inspiratie meer kan vinden voor recepten om te koken kom ik altijd even kijken op deze website en dat zit ik weer vol met nieuwe ideeën. Echt een top site!

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cheyenne G.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Delicious Magazine
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
1 beoordeling
9
Foodies logo
Foodies
1 beoordeling
8,5
Nextory logo
Nextory
9 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Delicious Magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Delicious Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Delicious Magazine actief?

Delicious Magazine is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Delicious Magazine reviews? Dan kun je naar de website van Delicious Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie