Werkgoed logo

Werkgoed reviews, ervaringen en beoordelingen

Werkgoed reviews, ervaringen en beoordelingen
2556
Werkgoed logo
Website
Werkgoed
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Werkgoed

Werkkleding speelt een steeds belangrijkere rol. Niet alleen wat betreft de uitstraling, maar zeker ook wat betreft de veiligheid die de kleding moet bieden gedurende het uitvoeren van de werkzaamheden. Ben je op zoek naar geschikte werkkleding? Dan zou Werkgoed zomaar jouw geschikte partner kunnen zijn. Om daar helemaal zeker van te zijn hebben we de reviews en ervaringenpuntig voor je samengevat. Op basis daarvan kun je zelf besluiten om ook voor de producten van Werkgoed te kiezen.

Over Werkgoed

Werkgoed is vanaf 2005 al specialkist in het leveren van werkkleding en in persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij alles wat Werkgoed doet, staan de wensen van de klant centraal. Om die reden kun je de werkkleding ook laten personaliseren middels bedrukking of borduring. Bij Werkgoed vind je een zeer uitgebreid aanbod en bovendien worden alleen de beste merken gevoerd. Werkgoed bied je de mogelijkheid om boodschappen te doen in de fysieke showroom in Hardinxveld-Giessendam maar even gemakkelijk online.

Waarom kiezen voor Werkgoed?

Werkschoenen, werkbroeken, T-shirts en poloshirts, truien en vesten, werkjassen, overalls, adem- en hoofdbescherming, gelaatsbescherming en werkhandschoenen. Het is zomaar een greep uit de werkkleding die je bij Werkgoed aan kunt schaffen. Door de jarenlange ervaring weten de specialisten van Werkgoed precies wat gevraagd wordt op elke werkvloer en biedt het de meest veilige en ook meest fraaie werkkleding. Nog een reden om te kiezen voor Werkgoed is het feit dat de uitstekende werkkleding gepersonaliseerd kan worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Je bent bij Werkgoed eveneens verzekerd van de kwaliteit van erkende merken als Cofra, Sixton, Steel Blue, Lowa, Dassy, Tricorp, en Bullflex, om slechts het topje van de ijsberg te noemen.

Is Werkgoed betrouwbaar?

Met Werkgoed doe je zaken met een betrouwbare partner, zo vertellen ons de beoordelingen van mensen die hun werkkleding al aanschaffen bij Werkgoed. Dat blijkt onder meer uit de samenwerking met topmerken en ook de begeleiding van de specialisten van Werkgoed, die als geen ander in staat zijn je te helpen bij de aanschaf van de voor jouw werkzaamheden perfecte werkkleding. Betrouwbaar is de snelle levering en de communicatie van Werkgoed, die steeds volledige klanttevredenheid nastreeft.

Klantenservice en klachten

Communicatie is eg belangrijk voor Werkgoed, dat de klant steeds op de hoogte houdt over bestellingen en producten. Toch kan er best eens iets misgaan. Kun je een klacht hebben over een bepaald product of dienst. In dat geval kun je binnenstappen in de showroom van Werkgoed, kun je schriftelijk een klacht indienen, kun je bellen en een e-mail sturen en kun je kiezen voor WhatsApp contact. Het kost dus geen moeite om met vragen en klachten aan te kloppen bij deze specialist ion werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wil jij ook beoordelen?

Aan informatie vanuit de praktijk heb je het meest. En die informatie haal je uit de beoordelingen van partijen die al eens zaken deden met Werkgoed. Op basis van die extra informatie kun je een weloverwogen besluit nemen en al dan niet kiezen voor de producte4n en diensten van Werkgoed. Daarom verzoeken we je zeer vriendelijk om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen om de beste beslissing te nemen.

Reviews over Werkgoed
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Instalcenter logo
Instalcenter
1 beoordeling
8,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Werkgoed

Werkgoed is geverifieerd door ons expert team. De webshop Werkgoed bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Werkgoed lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Werkgoed. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Werkgoed is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Werkgoed te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Werkgoed
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Instalcenter logo
Instalcenter
1 beoordeling
8,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Werkgoed een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Werkgoed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Werkgoed actief?

Werkgoed is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Werkgoed reviews? Dan kun je naar de website van Werkgoed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie